332

Анонимен

преди 2 години

всички така наречени анализатори разказват как народа определил ГЕРБ да е извън властта за известно време (въпреки че това ще е полезно за ГЕРБ), но това не е вярно. Истината е че народа каза че иска правителство на ПП и ГЕРБ. Това което правят тези сега с техните седенки е зорлем да направят правителство въпреки волята на народа.

331

Анонимен

преди 2 години

Къде се дяна сандокана на всички океани, морета и най-вече Бургаския залив? За Христо Иванов ми е думата. Хич не се чува последните седмици.

330

Анонимен

преди 2 години

огромното съгласие означава пълна помия. Нищо няма да направят.

329

Р Радев

преди 2 години

Избори 2021 - купуваш 1000 машини и 250 000 роми и печелиш когато искаш!

328

П.К. инк.

преди 2 години

- Няма тема, по която да не е постигнато огромно съгласие...То на думи, лесно се постига "съгласие" - особенно при очакване и разпределяне на големите пари. Там, именно ще ви видим колко сте съгласни??? Пък за действията ви относно хала на българите, не се и съмняване във фалша и непрекъснатите отлагания "за по-добри времена"??? И не забравяйте да си намерите добра охрана за хвъргачите на вкиснати зеленчуци и яйца. "На добър път"...

327

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ забили нос в успешната си политика, забравиха да направят кеф на младите и мързеливи готованци

326

Баце пожарникаро

преди 2 години

Поздрави от Банкя. ГЕРБ е в опозиция, този сезон сме на резервната скамейка.

325

Анонимен

преди 2 години

Както се казва "Много облаци - малко дъжд!", после "Сметка без Кръчмар!" и стигаме до "Едно прави - две разваля!".

324

Спокойно

преди 2 години

Забележете - дядо началник, баща шеф, син собственник на фирма, внуче -пияница и наркоман. Влизаме в последна фаза

323

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте оф,чи п,ки!!Как е ум,ир,катели?!Ша ми вика Баджо,чи ималу такъв народ?Ти на таз плява народ ли и викаш ве аранкоолу?Е дуволни ли сти,чи шъ ви съ случи прумянкътъ?Магистралката Хемус,пуженкаря къту нищу щеши дъ я нъправи чак ду Варнъ,но ния *** спряхми!Да въ светнъ,чи да вий ясну!До тук беши ЕС,прумянътъ значи чи шъ си дувършим развития цоциализъм на бай Тошу!Затуй Кирчу и Кукорчу съ пуканили сички бивши на Жан,спициалисти пу прумянътъ нъ банкувити ви сметки!Днес пълни,утри празни!!

322

Промяната

преди 2 години

Важно е детето на шефа на държавното ведомство пак да е шеф

321

Анонимен

преди 2 години

Преговорите успяха да заменят действията с анализи и протакане на проблемите. Радевото бездействие ще е основна политика на консерватизъм и лансиране на комунистически фрагменти и техните деца и внуци. Тук основната задача е да се утвърди ново поколение от комунисти.

320

Ясно!

преди 2 години

Е как ве ? Нали очакват десетки милиарди ( ако има кой да им ги даде) ! Не само "огромно" ще се съгласят , ами и хоро ще играят (като президентшата)! О1аква ни най-голямата кражба на България, одобрена от суверена ! Е, после суверенът ще плаща , ама колко му е да плати ! Нали е свикнал.

319

Анонимен

преди 2 години

До Нямам думи Слави спечели във Фейса, а Киро в тубата - така е. ГЕРБ е най доброто но не се рекламираха успешно сред младите

318

Дедо

преди 2 години

По всички въпроси ще има споразумения,кще има и съгласие, ще има и потупване по рамото. Ссссамммо,пари за бате от село и квартала няма да има. Ще ни лъжа ша усукват,ще ни заблуждават, ама паре йок. Ако много вземете да надигате глава,ще кажат,че са Ви обещали ама в края на мандата. После някой от някъде ще ги изчегърка и паре пак неме да има.

317

Анонимен

преди 2 години

Ако шефа на Еконт г-н Николай Събев не влезе в управлението на държавато, то 50% от гласувалите за ПП ще останат излъгани

316

Нямам думи

преди 2 години

Политиката се превърна в елементарно нещо, важното е да прилъжеш гласоподавателя във фейсбук и Ю туб

315

Аман вече

преди 2 години

Кирчо, който вечно говори общи приказки и всяка втора дума в речника му е "всичко", само че разлика в информативността между "всичко" и "нищо" няма. Господарите са му наредили да създава илюзии, като първата е "продължаваме промяната". Как можеш да продължиш промяната, след като не си направил никакви промени. "Обсъдихме всички политики" каза Кирчо, но явно не е внимавал в час по история и по български език и не знае, че думата "политика" има само единствено число.

314

Политолог

преди 2 години

Ако опростим фрагментирането на гласоподавателя ще получим следния резултат: - Възраждане - крайни русафили, ДБ - софийски демократи от строителния бизнес, БСП - пенсионери бивши комунисти, ИТН - млади справедливи, ДПС - мусюлмани тюркофили, ГЕРБ - работещи хора без идеология, ПП - млади мързеливи бързащи за постове и богатства.

313

Мерседес Мечок

преди 2 години

Гласуваш за Кирчо - получаваш Р. Овчаров, Р. Гечев и Масларова. Честито!