272

Анонимен

преди 2 години

Утре изтичат 2 -те седмици законен срок по Конституция за свикване на НС. Защо Радев бави свикването на НС при трите кризи в България? Защо застрашават националната сигурност?

271

анонимен

преди 2 години

Вчера чухме какво "голямо" съгласие има в сектор икономика.Ако не вяха на живо щяха да се скарат жестоко.Орел,рак и щука ще бъде тази коалиция.Прав е Борисов,че за всичките им идеи и три бюджета няма да стигнат.Абсолютни въздухари!

270

Сергей, Лозан, Радан

преди 2 години

А по темата гей бракове и трети пол, също ли?

269

Чубака

преди 2 години

Много добре знам какво представляват БСП, ИТН, като хора и поведение ... вярно, че ПП са най - нови лица, но и те се "доказаха" за кратко време ...Та от тия всичките да очаквам просперитет и благоденствие за България? ... А дано ама надали!

268

Анонимен

преди 2 години

Какаво ви промяна бе хора, нов бърдак със стари ..... И това ми било промяна. Доста наивен трябва да си, да решиш че всички тия са "нови" лица мислещи не само за собствените си джобове. Голям цирк.

267

6

преди 2 години

Надявяме се нещата да тръгнат.Малко ме смущава това,че съгласието е на твърде ниско и популярно ниво т.е. за неща ,които и без програми ще станат.Нещо като "колелото е кръгло"," при загряване водата се затопля" и пр.Нищо не прочетох за икономически възход ,реиндустриализация,бедност,мигранти,образование и пр.

266

реалист

преди 2 години

И България стана рай. Вечери за найвници. Който гледал-гледал, койтто НЕ, тепърва му предстои да види.

265

Финансист

преди 2 години

Майорът Векилски, известин като журналистката Марияна, може дапокани Бойко Борисов на среща. Като предложение за компанията им, ще им препоръчам да се обадят още и на генерала гном Атанасов, Димо Гуяров, Ахмед Доган, когото го убипа и много други. Те ще изплащат облигационниет заеми на третото правителство на мутрата от град Банкя !

264

Анонимен

преди 2 години

Кириле, още борбата за постовете не е започнала. Като се почне от министерските кресла, областните та до всичко още що е държавно. Тогава ще видиш колко са съгласни с тебе.Всичко назначено от президента Радев и по настояване на БСП основно трябва да се смени.Колко некадържици по места пробута БСП на президента Радев.

263

Майора

преди 2 години

Няма как да няма съгласие между бивши хора на ДС и техните наследници заедно с незаконно забогателите олигарси! И какво друго може да се очаква от партия фалирала три пъти страната с участието на тия изпълнили задачата , измамници и чалгари , гласували за тях не повече от 10%?А и виждаме накъде отива страната с искане за снемане санкциите срещу Русия , на която сме платили достатъчно за освобождението си!

262

Анонимен

преди 2 години

Споко българи, месиите дойдоха да ви помогнат

261

Анонимен

преди 2 години

Захлупен народ, захлупена държава. Какво да го правиш, Освен да го крадеш и лъжеш,

260

Анонимен

преди 2 години

"... точка по точка това ми се струва, че е преписано от ГЕРБ преди 4 Април 2021"------------ Не ти се струва. Тук си прав, но си заблуден, че недоучилите ГЕРБави калинки са автори. Сценаристът е един и той се подвизава на ул. козяк.

259

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хората искат да чуят конкретните действия по обявените приоритетни каузи. Искат да знаят с точност какво възнамерявате да правите,без да ни тъпчете с релативни догми. Хората искат достойна политика като тази на нашите братя и сестри Поляци,противопоставяща се на миграционни еврейски психопатски политики. Ние не сме евреи и не искаме да живеем с евреи. Искаме военни и икономически договори с непобедим Китай. Искаме съд за европарламентите престъпници . Искаме си България на Българите!

258

Анонимен

преди 2 години

Поредните помогачи отвън. Тая държава сама не може да се оправи, вечно ще си търси спасителите

257

Анонимен

преди 2 години

Как така не можеха да се гледат ,а сега ,,огромно съгласие'' ? Каквото им каже този мошеник ,това ще правят,той получи благословията на господаря и слугите тука ще изпълняват !

256

Тошо

преди 2 години

Не съм гласувал за ПП, но вече хората се хванаха на хорото с ПП и дано се докажат, като правилен избор. Тръгват с много промени и обещания, но ще трябват дела, а не думи, за мен най-важното от което трябва да стартират са доходите, това което предлагат, като минимална заплата 700лв за 2022г е подигравка и другото е да си извадят сивия сектор наяве и ще има огромен ресурс за държавата, които се укрива в момента, ще дам пример, меж. Шофьори всички са на 650лв по ТД, а дали пътуват в чужбина за 650

255

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

От Турция,Саудитска Арабия и Катар текат луди пари за всеки мохамеданин,който успее да си улови български жена. Дават им се възможности за бизнес,докато българските мъже биват докарвани до абсолютна немотия,тъй че да не могат да изхранват семейства. Докога! Ако това правителство иска да оцелее още днес трябва да има борба срещу ислямизацията,която вече е със сериозни позиции у нас. Ние сме роби на семити. Никой обаче не говори за това. Безсрамие и цинизъм. Жените са принуждавани да се омъжват за

254

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"реформиране на европейската политика по миграция и убежища, ще са сред целите на българската външна политика". Пояснете какво ще рече това! Искаме всички турци,араби,все по-нахлувщи арменци,азарбаджанци и грузинци,украинци и руснаци,афганистанци,евреи,сирийци,мароканци,алжирци..ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ В СВОИТЕ ДЪРЖАВИ МАЙКИ. Ние сме абсолютно превзети от зомбuта,убащи мъжете и крадящи жените ни. Искаме да си вървят!

253

Мдааа

преди 2 години

Като чуя, мога всичко и има консенсус по всяко, решения за всеки, направо го отписвам. *** оптимизъм, американско лицемерие, фалшиви арт изпълнения не водят до реална политика, а до лобистки интереси. Дано ме опровергаят тези, но нещо никак не ми се вярва и вързват нещата в България! Боже и българи да пазим България!