93

fact

преди 2 години

Добрютро!Евреите ного ги дразни коледата и вече я откраднаха.

92

Анонимен

преди 2 години

Да, за нормалните. За останалите, те и без друго не вярват, не носят предпазни средства, скитат по улиците безцелно, плюскат в кръчми и чалготеки, не се къпят да не ръждясат, не се ваксинират да не ги чипират и по цял ден крякат Няма вирОЗ!

91

Дядо Кунчеда

преди 2 години

Дядо Кунчев ще успее ли да го видим до Коледа, че доста се шуми, че бил ритнал камбаната и сега ще го сменят с аватар. Така казаха от Възраждане.

90

славянин

преди 2 години

Статията казва, че набодените са яко измамени камилчета - нито защита, нито свобода им донесоха отровите! А властниците се скъсаха да ги лъжат, че ще им донесат!

89

Не може да искаш:

преди 2 години

Ред ти е да даваш! И ядрото няма да го получиш само що ти е скимнало! Ако трябва да ни е грижа за всеки човек на тоя свят ще полудеем!Грегъри Хаус! Те тука те в тая беднотия и мизерия ще бъде една от най-хубавите бази в България, държавна, а не частна!*** купи камък руски скъпоценен скала осем по Моос! Нагрей, изгори, хвърли в езеро и върви на север и на майната си!

88

Не си разбрал:

преди 2 години

Не си разбрал архитекта в Изворът .... По Айн Ранд - Дай, дай, дай в оргия от саможертва на личното и индивидуалното. Мама ме е учила, че като вали е порой тия дни, лошото не идва само и най-вече неблагодарността е най-лошото нещо на тоя свят!Лекува се, ама е трудно!Научи се да даваш преди да искаш, особено като ти е дадено! Много повече отколкото си заслужил!

87

Ония ми вика:

преди 2 години

Имам предложение!Нямаш никакво предложение, докато не видя камионите с нова техника, обзавеждане , подови настилки и т.н пред сградата!Предложения не мое да имаш към човека с вдигнатите крака на бюрото.Може да ги имаш към шефа му, но и там не е сигурно!

86

Говоря метафорично

преди 2 години

Тайдъс Финли е фантазен характер от вселената на Старкрафт - пуснат от затвора престъпник от император Артуръс Менгск за да инфилтрира бунта на Джим Рейнър срещу империята и да го саботира точно в най-неприятния момент.Та Джим и Тайдъс имат един аргументативен спор тоест побой относно един счупен джубокс!Искаш да пукнеш ли Тайдъс?Мога да го уредя?

85

Немец

преди 2 години

Стига тия глупости с ваксините бе. Нали гледам сега в Германия какво става. Няма места вече на маркучите, а миналата година без ваксините не беше толкова страшно.

84

Анонимен

преди 2 години

до 109 - като не се ваксинират ще е така... по 100, 200 на ден до достигане на точката зс насищане и до следващия щам...

83

Ангелов

преди 2 години

Тайдъс още ли бой искаш да ядеш?Оправи ми скапания джубокс!Тоест някой от вас да е забравил, че живеем в материален свят и много сте ми прецакали джубокса, тоест местоработата, тоест училището!Ама няма да ми обясняваш няма пари!

82

Анонимен

преди 2 години

Българите не се помрачават. Всеки ден умират над 100 - 300 човека, но никой не търси отговорност за това. На медицинския персонал се плаща за ковида по 1000 лв., а те не успяват да спасят голям процент от хората. Никой не търси сметка, никой не дава отговори как в другите страни има по 15 - 20 000 болни, а умират 30, явно пак има нещо сбъркано. Кое точно може да помрачи един народ който е почернен.

81

Ангелов

преди 2 години

"Без значение Санчез колко време ще живеем ти и аз има една разлика между нас двамата, която никога няма да се промени: Аз успях, ти не можа!"Много готина сцена , винаги ме изненадвало как Христофор Колумб в ролята Жерар Депардийо успява да запази това спокойствие и да каже някой неща за просперитета и стабилността на Испания на държавния аристократ. Винаги ме кара да се усмихвам тая сцена!https://youtu.be/QwmWiJk7euE

80

Кунчев Воскресе

преди 2 години

Воистина ли Воскресе?! Лекар Кардиолог по Британската ТВ - Ваксинираните *** като Мухи от Сърдечна Недостатъчност, Инфарк и Миокардит -смъртността сред ваксинираните децата е 50% над нормалната! Ако Ваксинацията не бъде спряна веднага рано или късно обществото ще разбере истината и никога няма да го прости на властимащите!! Идва кървава революция...

79

Анонимен

преди 2 години

Ще помрачи ли поредната COVID вълна светлата Коледа?Ами това е плана на Гейтс и Шваб, а дали ще се случи зависи най-вече от хората! Както и дали Дядо Коледа ще е гей или не... защото в Норвегия явно вече е...

78

Анонимен

преди 2 години

Следващата вълна ще е 2 в 1 -делта плюс омикрон. Точно по Коледа.

77

Последния (засега)

преди 2 години

Закон на електромагнетизма и електромеханиката е формулиран от някой си Ангелов!

76

Гибралтар

преди 2 години

Комунистите като дойдат на власт, първото което правят е да забранят Коледа и Великден. СЗО правят същото, после викайте, че не са *** хахахаха

75

Помрачаване

преди 2 години

В Гибралтар, където са ваксинирани 100%, ще помрачи. Тук няма да ни бутне, защото не ни дреме. Дядо Коледа сега маже ските. Ще има подаръци за всички деца на Коледа! Дори и за сираците! ЧЕСТИТА ПРЕДСТОЯЩА КОЛЕДА! Топлина, уют, любов, щастие! Точно това ни трябва. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

74

Дзън парички

преди 2 години

Това е празника на търговците и на хората позьори. Ще е добре изобщо да не се празнува.