113

Анонимен

преди 2 години

До 120. Подкрепям. Но нали знаеш, че ков**** са антиваксърите? Просто тукашните неграмотници за пореден път не разбраха какво означава и как се употребява думата. Също като с "***". Ниско образование, сър.

112

Странно,

преди 2 години

няма ли да напишете нещо за демонстрациите в Австрия,или не е политкоректно?

111

Коприва

преди 2 години

Коледата е празник, водещ началото си от раждането на едно дете в семейството на преследвани хора. Истинският смисъл на празника изобщо не е в безпаметно пазаруване, ядене и пиене. Сегашната Коледа може да върне изначалния смисъл на този празник. Радвйте се, каквито и неправди и лъжи да ни стоварят!

110

Анонимен

преди 2 години

Никога нещо което е ненормално няма да стане (новото нормално) ! Може би само за ненормални хора!!!

109

Вече

преди 2 години

я помрачиХТЕ! ПоднесохТЕ подаръка - Микрона! Застраховка: Ако случайно на някой му се отпусне сърцето празнично - отново да се счупи. И с бодър тон да ни показват и разказват за коледните базари, с малкото уточнение, че на тях се влиза само срещу зелена книжка. Да ни се набие в главите, особено на децата "новото нормлно".Абе изобщо никакви конспирации няма, нали?

108

Анонимен

преди 2 години

Престъпната организация наречена СЗО лъже цял свят ,че вируса мутира ако не се имунизираш. От сто години се знае ,че вирусите мутират ,точно когато започва имунизация. Толкова за СЗО. Не ,че въобще им вярвам за мутациите. Тъй наречените мутации са създадени в същата лаборатория ,където и алфа и делта варианта.

107

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

"""Ще помрачи ли поредната COVID вълна светлата Коледа?"""Е, не виждам причина за бравурни изказвания и "конгратюлейшънс"

106

Анонимен

преди 2 години

Гъци, гъци, амет... ала ката.

105

Анонимен

преди 2 години

Мисля да започна от Витанов. Защото е нехигиеничен *** и ми е антипатичен. Той разнася микроби и зарази с гуреливите си очи.

104

от далеко че да ни е

преди 2 години

Новото правителство ни подготвя за това което ще стане. Вируса е за оправдание.

103

Амет

преди 2 години

Гъци, гъци

102

Смъртакис

преди 2 години

Ще почнем да ви избиваме. Притеснявайте се. Ще разберете по трудния начин че от има много по-смъртоносни неща от измисления ви ковид.

101

Анонимен

преди 2 години

Трябва да започнем да избиваме ковиидиотите. Иначе няма да се оправим.

100

Анонимен

преди 2 години

Ако са ти сухи дървата и преточваш зелцето редовно, немаш грижи. С червен пипер и олио, много приглася на винцЕто. Тези дето чакат винцЕто 20-30 г. по мазите да имат да вземат.

99

Мартин

преди 2 години

Ваксини няма. Има препарати за дозиране. На дози до екс екскхумиране на потребителите си в дългосрочен план. За щастие няма да са много в България няма и два милиона барабар с фалшиви и тези набодени отвън.

98

А зелето?

преди 2 години

Зелето как е? Претакайте ли го?

97

Анонимен

преди 2 години

Дървата ти сухи ли са?

96

Анонимен

преди 2 години

Да, ще я помрачи, защото има безотговорни хора, които не им пука за здравето на останалите. За такива само локдаун докато им уврат манepките.

95

Вируслав

преди 2 години

"Австрия ни доказа, че дните на епизодични затваряния не са свършили"- Четете фактите както Дявола чете Евангелието. Австрия ни доказа, че затваряния и локдауни са престъпление срещу науката! Забавяйки съзадаването на обществен имунитет, също както тия вайсини. Каква е истинската цел на тази глобална дивотия?

94

??

преди 2 години

''реално около 70% от хоспитализираните във Фландрия са ваксинирани с 2 дози.'' Добре, че ''конспираторите'' пак ''не'' познаха. За пореден път.