21

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха, откъде ще вземат тези пари смешниците на Радев?Това правителство ще се срути, като лукановото и това на Виденов.

20

Анонимен

преди 2 години

Значи Гечев не е статукво???? Аааааай! :D :D :D

19

Помнещ

преди 2 години

Напред с идеите на другаря румен гечев. Последно когато този беше министър майка ми взимаше три долара заплата като директор на училище и ставаше в 3 да се реди на опашка за хляб, който в 4 свършваше и можеше и да няма за теб.

18

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 76 г. Преживях всички правителства и ги познавам до един с мизериите, които сътвориха за Б-я.Тежко и горко на вас младите. Бог да пази България.

17

до 17

преди 2 години

Точно. Дори нещо повече. Те са плагиаторил. Откраднаха на Марешки предложенията за безплатни лекарства. Комунист кръв повръща пари не връща. Тръгнали са за последно да фалират България. Предишните 3 фалита БСП сътвори през първите 15 г. след 1989г. Схемата им беше: - ПРИВАТИЗАЦИЯ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, БАНКОВИ ПИРАМИДИ. Луканов отвори първа частна банка с пари на заев от БНБ. След това отвори втора с кредит от първата и така тропосаха България набързо и я фалираха. Р.Гечев е професор по фалити.

16

Ма верно ли?

преди 2 години

Ако Тиквата беше още на власт минималната заплата вече щеше да е 700 лв, а БСП го пробутват като голямо постижение.

15

Анонимен

преди 2 години

Верно ли Румен Гечев е на преговорите? Какво преговаря Ручен Гечев като за 1 ден фалира 9 банки? За 3 месеца Румен Гечев фалира общо 17 банки. Който не вярва да провери или най- добре да пита техните какво направи Румен Гечев. Всеки над 50 годишен знае.

14

Анонимен

преди 2 години

11, ок повече е от 1500 лв, точно 1525 според НСИ :)))

13

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НИКАКВА РАЗЛИКА ОТ РЕЖИМА И ПРОМЯНАТА

12

Анонимен

преди 2 години

Баба Мика им го каза право в очите, че ще им е необходим бюджета на Америка за тези мечти.

11

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се повиши максималният осигурителен доход.Противозаконно е да се дискриминират пенсионерите по отношение на стажа по категория!Депутатите да ограничат обвързаността на заплатите с минималната работна заплата.Депутатите са много за нашата страна.

10

Анонимен

преди 2 години

Средната за страната в момента е 1500+

9

мхм

преди 2 години

Държава на заем. Ако тия се задържат повече от година, ще има бунтове .

8

ОТНОВО ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ И ИСКАМ МИН ЗАПЛАТА 1100ЛВ ЗАЩОТО ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ 39% НА ИСКАНИТЕ 700ЛВ ИЗЯЖДА- 273ЛВ, А ОТ ЯНУАРИ 4 ПЪТИ ПО СКЪП ТОК- ТА КАТО ПЛАТЯТ ЗИМНИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК С КАКВО ЩЕ НАХРАНЯТ И ДЕЦАТА СИ ИЛИ 1995Г/1997Г ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ- ЧЕРЕПИТЕ ЩЕ НИ ГЛОЗГАТ ПАК.

7

Анонимен

преди 2 години

5, ти колко мислиш е средната в България? Към 1400-1500 лв бруто е. Сметката е вярна.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш и 800 лева я направете, како ***! У София никой не взима минимална заплата в действителност! Пари у плик се броят яко! Само *** у колцентровете си мислят, че са добре платени, понеже им свалят кожите с осигуровките! Всеки ходи на частно, нещо майстори, работи, съветва, преглежда, дава уроци и бара пара и си трае!

5

gogo

преди 2 години

Тия защо преговарят за правителство, а няма Парламент?!?Фигурант Диктатор Радев няма ли да свиква Парламента? Защо е пратил фигурантчетата си да преговарят? Нали политиката щеше да се води в Парламента?!?

4

Какви 700 лв?

преди 2 години

Директивата е 50% от средната заплата. За ужас на работодатели, счетоводители и самоосигуряващи се.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия няма ли най накрая да изчезнат завинаги

2

Анонимен

преди 2 години

БСП винаги предлагат реформи за бърз фалит на държавата,всички искаме да ни е евтино и по високо заплати но това не става от днес за утре..