33

Анонимен

преди 2 години

До До ??? - А викаш, да имаше още 6-7 жертви, че така, хубавичко да ни е. ... Mършава и изкривена нация. Точно ни бяха хванли силни и доблесни мъже, да стегнат положението и .. дойде гнусният социализъм и пак ни направи не в хора, ами в твари..

32

Анонимен

преди 2 години

До Georgi - "Ако бях на негово място щях да се хвъря обратно в огъня. Как така ще си остави детето и ще бяга?" - И какво? Да умре заедно с детето си? Ами ако има и други деца? А и освен това, винаг може да пробва с ново дете. Айде сега, стига с тоя изкривен аутуизъм. Децата са СЛЕД родителите.

31

До ???

преди 2 години

Кой от нас българите ли? Ех, ех, ех... Трагедията от Лом! Даскалите избягаха от автобуса, а децата се издавиха!!!!! Сега разбра ли кой?

30

???

преди 2 години

Егати и хорър разказа!! Излиза че след тях е имало трхни сънародници които са ги зарязали и са се изнесли яко дим!! Нещо не ми се види нормална тая работа! Кой от нас българите би оставил свой в подобна беда?!

29

Georgi

преди 2 години

Ако бях на негово място щях да се хвъря обратно в огъня. Как така ще си остави детето и ще бяга? Как ще след това ще се обяснява на жена си? Не мога да повярвам, това за мен е по-голяма загадка от самата катастрофа

28

Мен

преди 2 години

Ако наистина другият автобус е отпрашил така, оставяйки назад трагедията, значи наистина не е читава работата

27

Анонимен

преди 2 години

Ужасна трагедия! Все се чудя, дали пък не са липсвали онези неща за чупене на прозорците, понеже само със сила едва ли може да се счупи стъкло на автобус. А как е пламнал толкова бързо, че даже и от задния вече счупен прозорец не са успели, явно всичко е станало за минути, горките хора. Избягвам да чета по темата по принцип, понеже е твърде тежка, но пък трябва да се знае какво се е случило за мерки в бъдеще.

26

Анонимен

преди 2 години

Народ, който вярва, че автобус на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде унищожен!

25

До №25

преди 2 години

И аз това се питам. Възможно е да са носили нещо в автобуса и да са искали да напуснат България по- бързо или да са също без лиценз на автобуса. Но пътниците едва ли знаят, че тези автобуси нямат лиценз. По- сокро са избягали заради незаконен товар в автобуса или тубите с бензин.

24

Дпк

преди 2 години

Типични османски ценности - търти да се спасява, изоставя си децата и жената, чак краката си чупи от бягане.

23

Анонимен

преди 2 години

И какво всъщност се оказва? Че пострадалият автобус уж 4 ти,се оказва 3 ти? Тоест 20 минути след инцидента е минал 4 тият?!-:( От Тетово каза човека! Е Те защо са продължили и не са останали на местото на трагедията? Тези шиптари уж са " задружни" а са бегали с 200 от произшествието ! Е нямам думи!-:(((

22

Анонимен

преди 2 години

Значи автобусът нямал лиценз, имал технически неизправности и въпреки това превозвал хора и то през нощта, но накрая ние ще излезем виновни???

21

Анонимен

преди 2 години

До ЦНикой не твърди,че гумата е гръмнала.Може да се е нарязала в мантинелата

20

Анонимен

преди 2 години

Страхотни македонски имена

19

Ц

преди 2 години

ТУК ИМА СЪВПАДЕНИЕ, ЧЕ ТОЧНО ВЪРХУ ПРЕДНА ДЯСНА ГУМА Е БИЛ ЗАБЕЛЯЗАНИЯТ ТЕЧ ОТ...НЕЗНАЙНО КАКВО. И ТОЧНО ТЯ Е ГРЪМНАЛА.

18

Асан

преди 2 години

Нема жив македонец тука

17

До 13

преди 2 години

Няма как депката да е ПОД гемата и същевременно нещо да тече ВЪРХУ нея! Просто преводът е грешен! Не знаех, че масло върху гумата я уврежда, не съм шофьор, но ако е така....тогава МОЖЕ ПЪРВО ДА Е ГРЪМНАЛА ГУМАТА, А НАНИЗВАНЕТО В МАНТИНЕЛАТА ДА Е ИМЕННО ПОРАДИ ТОВА.

16

Анонимен

преди 2 години

Друг от тях каза че автобуса се ударил в дясно !!!

15

Хичо

преди 2 години

Ако е текла хидравличната течност за волана?

14

Майна

преди 2 години

Най- ***.то е, че автобусът дори да беше минал ПРЕЗ отбивката - пак щеше да излезе на магистралата от другия й край - без проблем и без да закача мантинелата!