53

Славянин

преди 2 години

Да ги *** у шиптерите. Тръгнали на излет да се молят на Турчулята. Всеки отказал се от нашия Господ и Бог Иисус Христос няма да сполучи.

52

БГ Гражданин

преди 2 години

"Това с пътната маркировка е ясно! Антигерберски протестъри." Другаркo, ясно е само едно. Вие Гeрбърските *** сте безкрайно нaгли!! Ще ти дам Пример. Пътя Симеоновград - Чирпан. Чисто нов с Табели и Маркировки и т.н. обаче Неграмотно Проектирани (не изработени) и резултата е много катастрофи и смъртни случаи след като го направиха. Преди нямаше катастрофи а сега има! Защо?? Защото Табелата сочи дясно към нивата а пътя е направо, обаче през Остров. И няма Предупреждения за Завой 90 гр Ляво!

51

Istinata

преди 2 години

Horata sa trugna li na pazar ne za katastrofa. Pak shte napisha nai sigurniq transport e vlakakato shte putuvate cqloto semeistvo. Avtobusa purvo instruktag na vsi4ki kak da go napusnat pri avariq trqbva da ima i to za 60 sec. koito ne moge da napusne avtobusa da ne se ka4va ponege kakto sami razbirate pri pogar ot tozi tip avtobusa se ogazqva i zapalva v ramkite na 2 min i 30 sec sled tova idva fatalniq izhod za vseki ostanal vutre. mir na praha im na vsi4ki gertvi.

50

Не разбрах

преди 2 години

Другият автобус минал..... и заминал ????!!

49

Анонимен

преди 2 години

***, можеш ли да ги разбереш. Зарязват жени, деца, всичко само и само да си спасят кожата. Само козата ако могат взимат със себе си. Тези по границите са същите. Оставят жени, деца, майки, сестри да ги порят талибаните, а те се изнизали като бити кучета, сакън да не се заноса безценния им живот.

48

1

преди 2 години

Ясно, щом четвъртия автобус е драснал яко дим след такава катастрофа значи са носили нещо и в четирите автобуса. И за да не ги хванат максимално бързо са се мъчили да напуснат страната. Интересно само защо пътниците от другия автобус не са се противопоставили на шофьора и да окажат те помощ на пострадалите. Все пак всички са се познавали.

47

Анонимен

преди 2 години

Това с пътната маркировка е ясно! Антигерберски протестъри. Колата се контролира единствено от шофьора! И ако шофьорът я контролира, може да се движи по всякакви пътища. Магистрали, второстепенни пътища, черен път дори. Шофьорът за това е там, да контролира колата според пътя.

46

Анонимен

преди 2 години

Или на шофьора е прилошало или е спукал гума и не е могъл да овладее автобуса.Но да изгори толкова бързо като факла,май има и нещо друго.

45

До 45

преди 2 години

Нещо ми се вижда гнила работата, ако са били 3ти и 4тия автобус е минал.. защо не търсят др автабуси и по точно последния за информация? Никой не говори за това? И нашите разбирачи, пътната маркировка била виновна .. ти ако си със стаж много добре знаеш къде ти е разположен автобуса/колата на пътя, накрая ще излезе и по точно ние ще си се набутаме и ще кажем виновни сме... Срам.. дугите автобуси? Къде са, хората от автобусите къде са, да излезат да кажат за тубите с бензин, гнила работа

44

Гошо

преди 2 години

До RutuПожар експлозия ,май глицерина е бил нитриран

43

Анонимен

преди 2 години

До Светозар - Ем ся тай са си решили ...

42

Светозар

преди 2 години

Според този разказ излиза, че не са били последния автобус в колоната, както се твърдеше. А другия автобус от същата екскурзия, защо не е изчакал пожарна, полиция и бърза помощ ? Били са от същата група, мнозина са се и познавали. Видяли, че има тежък инцидент, спрели за малко и изчезнали яко дим. Не ми се вижда нормално това. Нещо са бързали да пресекат българската граница.

41

Анонимен

преди 2 години

В тоя автобус няма 1 човек с македонско име.

40

Rutu

преди 2 години

Дупка под гумата ? Теч на глицерин ? Тая статия в върха.

39

Брр

преди 2 години

МНОГО ЦЕННА ОПЕРАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ДАВА ОРХАН. АКО ИМА КОЙ ДА Я ЧУЕ.

38

До 31

преди 2 години

ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е СЧУПИЛ СТЪКЛОТО С ДВАТА СИ КРАКА И ТАКА СЕ Е ОЗОВАЛ ВЪН ОТ АВТОБУСА И ТО С ДВА СЧУПЕНИ КРАКА!!! КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОСВЕН ДА ВИКА, КАТО ДОРИ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ И ДА ХОДИ, А Е ПЪЛЗЯЛ!

37

aaa

преди 2 години

Мда, това със сигурност не е станало заради проблем с пътя. Няма как да се запали автобус от пукане на гума заради удар в знак, просто невъзможно.

36

и те така

преди 2 години

каквато и да е причината това е голяма трагедия .

35

Нещо

преди 2 години

Абе, докладвайте ги тия *** с призиви за смърт във форума, бе, кво им се чудите

34

Анонимен

преди 2 години

Големи герои, голям чудо в тоя форум, бе! Да се чуди човек, как има постояно убийства, изнасилвания, кражби, мутри, дилъри и сводници на всеки ъгъл ...