73

Анонимен

преди 2 години

Тока ,токааа !!! Значи за ,,бизнеса ,, без бележки а за народа с ред условия за да не получи намаление. Ама ,,бизнеса,, е Прокопиев.Той с копачките си за крипто харчи най много ток. Значи за него безусловно а за нас с невъзможни условия?Тез още не са дошли и вече искат да си ходят.Бизнеса може и да им купи партия на Кирчо и кокорчо ама ние с нищо не сме длъжни на ,,бизнеса,,.Не бизнеса а народа гласува на избори а народа. Бизнеса да го ду.х.а .Нямаме нужда от бизнес който плаща африкански заплат

72

NoWay

преди 2 години

Висша форма на малоумие - да вдигнем максималния осигурителен доход, за да изцедим повече от реално осигуряващите се, но без да се гарантира увеличението на техните заплати; да изравним пенсията на крилите цял живот доходи с тази на чинно плащалите си 35 години хорица! И накрая, да теглим и нов дълг, защото сметката няма как да излезе. Новите стари муцуни биха по тъпотия и популизъм предишните с пълна сила.

71

Анонимен

преди 2 години

Тези ще закопат България!По този бодър социалистически път тръгна богатата Аржентина преди много десетилетия и все още не може да се оправи.Ще раздават пари, много пари!! Освен да ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ от друго място няма от къде да вземат. Все пак сме във валутен борд и не може безразборно да печатат.

70

Анонимен

преди 2 години

С това раздаване на пари без разчети наляво и надясно само ще увеличите дефицита и оттам инфлацията и на хората пак няма да им стигат. Но това е присъщо за комунистите и от предишни управления.

69

Анонимен

преди 2 години

Ехаааа.Ама тези били много умни бе, как досега никой не се е сетил, да вдига двойно и тройно доходите. А приходи от къде, като чуждите инвестиции са замръзнали, в Пловдивски заводи вече се работи на 4 дни, защото нямат поръчки. Други пък не могат да си пласират продукцията, защото тока им е повишил себестойността . . .Задава се още по-голяма инфлация с това раздаване на пари без да ги има, не ни чака нищо хубаво.

68

Анонимен

преди 2 години

Всичко е супер.Един мъничък въпрос: Пари откъде?

67

Тошо

преди 2 години

Не съм гласувал за ПП, но тръгват доста ударно и ми харесва, засягат политики, които сериозно имат нужда от промяна, пожелавам и успех и дано тази държава тръгне нанякъде!

66

до 72

преди 2 години

Защото се мъчиш да си поддържаш производството и/или администрацията си в голям град. Аз изместих в провинцията - в Силистра. Бедни, гладни хора, предимно застаряващо население. Хем са научени от предния строй да се подчиняват, хем не смеят да имат претенции, пък и горе/долу някакви умения имат. За 550лв нето се изкривяват да бачкат. Някои вземат двойни смени за 25лв отгоре. Рай намерих там - РАЙ!

65

Робовладвлец

преди 2 години

Направете най сетне тая минимална 1500,че както е тръгнало че работя сам щото балъци за по 600 немога да намеря. Те и *** не им се работи за по малко от 1500.

64

Анонимен

преди 2 години

До ДО 5 - Вай вай тас граматика зи ништу га немаш май а

63

ДО 5

преди 2 години

Сега е така - Майчинство се дава на Работници с 24 месеца платени осигуровки . Знам на къде биеш - ромите . Ромите са с друг Закон за Майчинство - Социални Помощи - те са по-големи от Българска Майка с Деца .

62

Анонимен

преди 2 години

"Ми нямам пари да си храна дицатааа, ко ши праааа!" - МИ МЕТНИ ГИ У КЛАДЕНЕЦА МA! Кой тий длъжен мa!

61

Честито

преди 2 години

Тия са тотална щета, с тия социални мерки ще изгубят и малкото инвеститори и легални бизнеси. За да взимат социлки, ще вдигнат осигурителният праг, демек честитон на квалфицираните служитли, пак ще плащате сметката. Лошото е че най-вероятно голям процент от тия с високите заплати или ще избягат, защото в чужбина като им одържат знаят какво получават или ще минат в сивия сектор.

60

Анонимен

преди 2 години

Според Мика Зайкова за да задоволим социалните искания на БСП ни трябва бюджета на САЩ

59

Анонимен

преди 2 години

Това, че искаш да се възпоризвеждаш си е изцяло твой личен проблем. Не може да товарш обществото с оцеляването си. Съжалявам, но не съжалявам!

58

Анонимен

преди 2 години

Т.е. - редица индустрии ще си заминат. Във враца, ако направиш минималанта 900 лева (нали била средната 1800 сега). половината остават без работа още утре ... много социално!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Минималната работна заплата трябва да е процент от средната, съобразено с европейската директива, като в директивата е заложено минималното възнаграждение да е 50 процента от средното. - ХОРА! Това е ЛУДОСТ! Осъзнавате ли го!

56

Анонимен

преди 2 години

До Мангу - Няма да е дълго така, спокпойно ...

55

Анонимен

преди 2 години

А кога е бъда спряна тая лудост с плащането на здравни и пазнето на място?

54

Анонимен

преди 2 години

Сциални помощи? И кой ще ги плаща тея социални помощи, ако не е тайна?