93

ти

преди 2 години

си меродавното мнение

92

пар

преди 2 години

цал

91

раз4екнала

преди 2 години

се дртата и сега и нас ни занимава

90

ъхъъ

преди 2 години

Ако премахнат плащането в кеш всички ще се осигуряват на реалните пари и нещата ще си бъдат на мястото. Фирмите ще плащат а терикатите няма как да се крият

89

Анонимен

преди 2 години

Ами НЕ! Майчинството би следвало да е на база ПЛАТЕНИТЕ данъци! Не ме интересува как малцинствата, фризьорката Мими или сервитьорката Димитричка нямало да взимат нормално майчинство, защото не платили една стотинка реален данък. Никакви втори години майчинство- това го няма никъде по света! Втора година САМО за хора със заплати в пъти над максималния праг, които са дали нещо на тази държава! И без това тя има нужда от децата им, защото ще преуспеят, като самите тях.

88

икономист

преди 2 години

като гледам кои преговарят за социалната политика нми е ясно-какво майчиство платено 50% от средната заплата -първо в най-богатите страни майчинството е от 6 мсеца до година максимум -БГ е пред фалит с огромна администрация ,полтическа издръжка на партии,никаква икономика и кой тоз министър на финансите дето ще управлява с такива комунистически предложения без логика

87

Анонимен

преди 2 години

Предлагам докато го постигнат да получават само минимална заплата без партийни бонуси

86

ПроСоТо

преди 2 години

До ПроСоТо..Та:-САМО "за спорта":..-Значи СПОРЕД ТЕБ се ПОДБИРАТ определени заплати ,от определени сектори,но БЕЗ ДА СЕ СПОМЕНАВА минималната,и хоп..-Айде решихме въпроса?!..Това ми мяза на "Статистиката на социологическите изследвания"....Мисля,..не,УБЕДЕН съм,че хората,които са СЪЧИНИЛИ тая ..нелепица,са просто ..да ги нарека ../макар и с ПРЕЗРЕНИЕ/ "политици",но НЕ и сериозни хора.

85

ПроСоТо

преди 2 години

До до ПроСоТо==Пак ще попитам:..-В тоя "Сбор от различните размери на заплатите в различните професионални области" НЕ УЧАСТВА ЛИ И "МИНИМАЛНАТА"?!...Или тя "НЕ СЪЩЕСТВУВА" в тая побъркана АРИТМЕТИКА,която си СЪЧИНИЛ?!../ама защо ли се напъвам..?!/..Значи СПОРЕД ТЕБ се сумират некакви си заплати от всевъзможни сектори,НО БЕЗ МИНИМАЛНАТА,и въз основа на сбора,разделен на броя им,се .."определя минималната.?!"Честно,по-щура "логика",свързана с прости МАТЕМАТИЧНИ правила,не съм срещал до сега!

84

Solar Power

преди 2 години

Какво стана с армията от 500 хиляди бюджетари ?

83

до ПроСоТо

преди 2 години

Средната работна заплата за страната. Това е сборът от различните размери на заплатите в различни професионални области, разделен на броя им. Та в числото, което се получава изобщо не влиза минималната. Как реши, че ще се включва и минималната, не знам... То трябва и да се мисли, понякога.

82

Лаиците от ПП

преди 2 години

Виждам започвате нови неща, разбирам интересни са ви и искате реклама - но моля вземете се в ръце, първо довършете това което е започнато, а именно плана за развитие и останалите важни неща. После пак си включете булшит генератора и творете.

81

Анонимен

преди 2 години

Това като писмо до Дядо Коледа. Малкия написал каво иска ама не му идва на ум да пита мама и тати имат ли пари.

80

ДА

преди 2 години

Майчинство, като на запад! Не стигат 2 години платено и 1 неплатена, за трудов стаж, ама и още пари! Ай,стига!

79

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ползват една база - жизнен минимум. (ЖМ)Това е най-малката пенсия.2хЖМ - мин. заплата5хЖМ - макс. пенсия и необлагаем доход10х - макс осигуровки и 10% ДОДнад 10х - 20% ДОД като ДДС-то

78

ПроСоТо

преди 2 години

До моето мнение...Ами то и сега данъка е 0.1 процента /почти/..Разбира се,имам предвид .."човешките,нормални" жилища..За имоти ,оценени на 1-3 милиона не знам каква е тарифата..Обаче идеята ти за увеличаване на данъка за второ,трето.."десето" жилище ,ми харесва!..А за необитаемите също има резон..Защото те обикновено са "влагане в инвестиция" и за това трябва да си плащат и повече ..Освен това мераците да се строи безогледно,ще отпаднат../в голяма степен../

77

ПроСоТо

преди 2 години

Какво е "средна стойност" ?..-Минималната плюс максималната,разделено на две..ТОВА е средната стойност..Та как минималната заплата ще се определя като "процент от средната",като самата МИНИМАЛНА заплата участва в определяне на средната?...

76

Анонимен

преди 2 години

Към 84- май прекалихте, фантазирате. Да има демографска криза, да ромите раздат в пъти повече от другите и една жена има няколко мъже, законни или не, но 50хил. еро, 100 хиляди е абсурдно. Слезте на земята. Аз съм против това да се изисква доход на майките и ако е над еди си каква сума да се лишават от детски. Това е дискриминация. По-скоро, ако в едно семейство нямат нужните средства да им се отнемат децата, така както е в другите държави и да се дават за осиновяване.

75

Анонимен

преди 2 години

Края на мандата ви е скоро, освен това с тези харчове освен в дългове не виждам от къде ще намерите пари, а да може и да махнете плоския както гуруто ви Р.Гечев тръби 5 години и досега Герб го спираха, досега обаче.

74

Анонимен

преди 2 години

Много комични "преговори", също седянка! Няма парламент, няма опозиция, ТЕ преговарят! Самодостатъчни нищо, че сега изключват огромна част от обществото, повече от 70% избирателите не гласуваха за тях!