197

Анонимен

преди 2 години

Прибалтийските и Украйна матушка Русия пак ще си ги приеме, но какво ще прави жалката България когато ЕС се разпадне.

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен " Ядрена война с украйна това ще убие роднините на стотици хиляди руснаци." - не е зле да отидеш на лекар да ти прегледат главата.

195

Анонимен

преди 2 години

Украйна нямя шанс. Никой не знае как ще стане този път, но определено не както беше преди с Крим, и не както се очаква.

194

Остап Бендер

преди 2 години

"От седмици държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен изразява нарастваща загриженост относно военната активност на Москва на украинската граница". - Мистър Блинкен, оплачете се в Световната лига за сексуални реформи.

193

Анонимен

преди 2 години

До 225 Руснаците ще го свалят. Защото освен че ги държи бедни при война с Украйна, както казваш Ядрена война с украйна това ще убие роднините на стотици хиляди руснаци. Отделно радияционния облък ще се разнесе и над самата Русия. Дори над Москва. Русия само ще загуби от директна гореща война с Украйна.

192

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Пропускате мощта на паравозь Кузя. С един залп и праща цялата американска флота на кино. Най-як анонс от Кузялника беше ламповото електронно оборудване на свързочниците, с което паравозя беше снаряден и двата противопожарни ЗИЛа - страшилище за НАТО. А наскоро се появиха и зиг-заг ракети, стартирани от телефон с ШАЙБА. Абе, ВСВ апять на показ. Луд смях, другаре. Карайте си масквичите, ЗАЗовете и ЛАДЮхите и е не се занасяйте с НАТО и запада, щото ше ядете големи и яки шамари.

191

Анонимен

преди 2 години

"- и краят на Путин като лидер на Русия." - хе хе, cмeшник! Кой ще го свали - джендърите от ЕС и НАТО ли?

190

Анонимен

преди 2 години

Е, я па ти! Че кой не го е страх от бандити?

189

Анонимен

преди 2 години

"Русия може да унищожи цялата украинска армия без нито един руски войник да минава границата на Украйна. Това ще бъде краят на Украйна като държава." - и краят на Путин като лидер на Русия.

188

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно е да им спре газта. Украйна умира на момента.

187

Анонимен

преди 2 години

Русия може да унищожи цялата украинска армия без нито един руски войник да минава границата на Украйна. Това ще бъде краят на Украйна като държава.

186

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 213 --- Охооо, твай нищо! Ти ако знаеш в редакцията на вестник СЕГА как се пиеше, когато заклинателката на форума, тя и наблюдател във въпросния газетник, сталинистката Миряна Башева още мърдаше, не би повярвал на очите си.

185

Възможно е

преди 2 години

Русия да обяви война на Украйна и украинските привърженици да завземат Москва. Или по-точно Кремъл. Представям си протестът палатковият лагер и доматите които ще полетят пред портите на Кремъл при такава война. Това ще е край за режимът на Путин.

184

Анонимен

преди 2 години

А пък Петър Първи имал финландска жилка! Не че нещо, само добавям.

183

Анонимен

преди 2 години

Крим е окупиран от руснаците. През последните няколкостотин години руснаците се опитват да бъдат империя, но не могат, горките! Петър Първи ги извади от дивотията и ги вкара в цивилизования свят. Иначе Англия, Франция, Испания, Италия, щяха да си поделят тая пустош, дива земя преди Петър Първи!

182

малеей

преди 2 години

Само две три от тези Руски полк ще натръшкат с трипер!Треперете ***,Украинские девушки идут!

181

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

И за да не изпаднеш в екстаз от моя стейтмънт по-долу, да ти кажа в прав текст, че центърът на Москва и четири-пет пресечки наоколо са доказателство за милиардите хвърлени за благоустройство на руската сталица. Все пак Москва не е Русия, нали? ;)

180

Мнение

преди 2 години

Има два важни момента в статията. Капитанът лодката (как звучи само) обяснява, че като излезе в морето го срещат 6-7 руски катера,ама тоя път как пък нито един не срещнали.... вторият-украинският флот силно нараства бойната си мощ с две лодки,внесени втора ръка от САЩ... ти да видиш, САЩ подарили две лодки, мисля, че тия хора не са добре или още не са минали пубертета и си играят на снражари и апаши

179

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Бил съм в Русия --- Май нещо много не си бил в Русия, а вероятно думаш за софхозите и колхозите в СеСеСеРе !!! Хвани влака от Москва за 'Свети Ленинград' и гледай гледки от 16-то столетие: пияни зомбирани матрьошки, кал, мръсотия до шия, изчезнали пътища, разкошна мизерия и пълна скръб. Та така, бил ли си някога в Русия през последната декада ? LOL

178

Анонимен

преди 2 години

Не съм бил в Русия но имаме семейни приятели. Жената е от Русия - някъде от азиатската част. Майка и и баща и са си там. Мъжът е руснак второ поколение. Т.е. Майка му е дошла от Русия. И двамата не искат в Русия а искат тук. Защо?