217

Totenkopf

преди 2 години

Безумна статия от звездата на сайта, *** Христова

216

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Не е лошо евроТейските и задокеански ,неолибералисти да знаят,че рано или късно тези три държави Руския ,Украйна,Беларус ,в които живее един народ ще се обединят в една,каквито и политико-икономически пируети да прави международното задкулисие.

215

антиседераст

преди 2 години

До 254 АнонименТова са любимците на този сайт , гербероСедерасоДепесарскитеТролове

214

Анонимен

преди 2 години

Не са искали руснаците не са прегазили тази пропаднала фашистка държава. На мястото на Путин отдавна да съм я смазал и да съм избил всичката нацисткаизмет там

213

Анонимен

преди 2 години

Това си е цяла клеветническа кампания срещу Русия, организирана от западните нпо-та и слугите им. В отбранителната стратегия на Русия ясно и категорично се заявява отбранителния й характер и всеки който с текст или глас казва обратното е лъжец, клеветник и подстрекател.

212

Не знам

преди 2 години

На украинците им трябвали още две години да си подредят тухлите и да се ПОДГОТВЯТ за конфликт ?! Стигнах до командир Овчар , и ми стана ясно защо загриженият Ам секретар е отишъл чак в Сенегал !! Мачът определено ще е интересен - Кратък и бърз , но интересен !

211

DasUberScheizeFuhrer

преди 2 години

Не знам кой те е образовал и на какво те е учил, ама пак ти казвам във всяка една война е важно да си маневрен, да разполагаш с евтино и модерно яъоръжение, а не с летящи Ф-ки от блокче със 70 листа (8 бр. на разсрочвна доставка, че изрезват горите в Амазонка за да направят чертожната дъска....ай сиктир запознат бил с модерните самолетоносачи,...кеф ти москито, кеф ти циркон, кеф ти посейдон хеле пък пересвет ( на последното даже турците закупиха част от технологията)

210

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно безмислена статия, която казва едно голямо НИЩО. Пълнеж.

209

Комедия от грешки

преди 2 години

Поредната недобросъвестно написана/преписана "публикация". Почеркът на "работилата" - до болка известен! "КременчуГ"? "Схiд". "..двете най-големи пристанища на Украйна, Бердянск и Мариупол..." АЛЬО-О, ДВЕ РИБАРСКИ СЕЛА НА АЗОВСКО МОРЕ, КЪДЕ ОСТАВИ ПРЕКРАСНАТА ОДЕСА, НИКОЛАЕВ, където по съветско време строяха самолетоносачите? А въпросните две лодки са списани от американската брегова охрана, Путин си го премести!

208

Анонимен

преди 2 години

Като видиш CNN просто подмини. Това отдавна не е медия, камоли пък обективна.

207

Поп Грую

преди 2 години

Всеки пасквил на СНН за Русия е по-смешен от предния... Мъкаааа....

206

Анонимен

преди 2 години

Ами Русия като обновява всеки месец от годината, всеки месец ли се плаши, или при тях си е месечен цикъл?

205

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

За феновете на Кузю, пожелавам да напишат в Гуугл "aircraft carrier fire safety" и да зяпат за кво иде дума. С учьобна цел за задунайците. Толкова за днес. Спете спокойно и нека товагишч Путянгенс ви изпрати бодри сънища.

204

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До оберкелнер --- Да се беше поразровил из нета, за да ти светне у глъвъта как се гасят пожари на съвременни и модерни самолетоносачи западно производство и да кандисаш. Lol

203

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Путин ги побърква --- Той Путин и останалите велможи отдавна са се самопобъркали и не знаят в коя държава да изнасят валутата си, щото не са чак толкоз *** и знаят, че рано или късно, краят им ще дойде. Не случайно децата на червените капиталисти плуват в разкош из Гнилий КапитализАм и нямат хабер да се връщат в ***. Апропо, кво стана със СеСЕСеРетата, СИВ, Варшавский дагаворь, а? Нещо май зачезнаха навсегда, що тъй ?

202

оберкелнер

преди 2 години

До оборщурфюрер , овоелудфюрер и другите парапитециНе е важно дали пуфти, дали е анахохлов или дали е ЗИЛ/ЗАЗ/КАМАЗ, важното е да си върши работата.Крайният резултат досега винаги е бил в полза на сделаното без фръцки и помпоз ')А ти оберщурмчуручикай колкото ти душа иска....

201

Анонимен

преди 2 години

Империята на Злото!ф

200

Путин ги побърква

преди 2 години

Постоянно се занимават с Русия, постоянно дискутират, мислят, преценяват, планират, предвиждат. И накрая Путин ги матира всичките само с един блестящ и неочакват ход а те гледат опулени и мигат на паpцали!

199

Анонимен

преди 2 години

Украйна е свършена, вече няма нищо. Нито икономика, нито ресурс, нито съюзници. Западът я употреби и изхвърли като ненужен oтпадъk. Единственото което и остава е да застане на колене пред Русия и да моли да се присъедини към Руската федерация.

198

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Не се самонавивайте! Война НЯМА да има и НЕ може да има. Това е само дрънкане на оружия на съветските фуражки, за да не се бунтува редовият персонал от мужици и мужички поради факта, че манджата е на привършване и постъпления отвън НЕ сеочакват.