27

Анонимен

преди 5 месеца

важното е че арестуваха оня, писал коментари за Струма

26

Анонимен

преди 5 месеца

Бог да я прости жената, но проверихте ли, дали е имала коронавирус. Може би без него щеше да оцелее.

25

състезател обади се

преди 5 месеца

Ясно е, че за състезателите пресичащате е виновна. Само ще им кажа как е по Иран, Ирак, Бангладеш и държавите в тази област. Например минава си пешеходеца, тариката с колата или камиона не спира, дори на пешеходна пътека, както много много често и тук и след малко по Фончо шофьорчето лети ракета от РПГ - за незнаещите как става - в тези страни много лесно можеш да си намериш калашниче, РПГ и т.н. и да си го сложиш в раницата - та така ги решават споровете там.

24

До 24 от 18 и

преди 5 месеца

Когато липсват рационални мисловни процеси, не са изненада резултатите.Това за вълка беше за по-интлигентните и функционалнограмотни. хора.Ако ти го кажа за атомната и водата, пак няма да ме разбереш. Правилата са за всички, не само за "абдалите".Сега и двамата "тарикати" ще си отнесат последствията.Пистовият състезател рано или късно ще го хванат.Жената е платила с живота си.Е, братчет, има ли смисъл да ходиш в гората без пушка.

23

Враца

преди 5 месеца

Така пресичат там, има пешеходни пътеки, но не ги ползват, а притичват където им падне и после шофьора е виновен. Там трябва и светофари да има, да се пропускат пешеходците. Прав участък, широк и всеки дава газ, ако пък някой тир е пред теб как да видиш пешеходец. Аз пътувам Враца-Монтана всеки ден, един дядо вечер ходи така по шосето от Монтана към с.Крапчене, снощи от тира не го видях, че ходи по шосето. Трябва да има глоби и за пешеходците, защото ние шофьорите не сме богове....

22

Анонимен

преди 5 месеца

в швейцария една позната така пресичаше неправилно, блъснаха я и й счупиха глезена. осъди шофьора за пари, обаче и оня я осъди за вреди и накрая никой нищо не взе, само хвърлиха пари по дела и адвокати.

21

Анонимен

преди 5 месеца

много версии, много закани. а ако въпросният 'шофьор' въобще не е разбрал, че е блъснал някого? например с надута музика в голфчето? а специално във врачанско имат наивка да си тестват 'конете' на по 5-6 ракии, лично съм бил свидетел. да не говорим в тази държава, че ходещите пеш са абсолютно безнаказани, неадекватни и опасни. нямало пешеходна пъткеа, тя откъде да мине? ами дайте шофьорите да карат през парковете и детските площадки за по-напряко тогава?

20

баико

преди 5 месеца

те там са все *** и глупави ....мислят се за тарикати но..........

19

Анонимен

преди 5 месеца

доста *** народ живее по тези балкански ширини. да щъкаш нощем по булевард на забранено? други пък пресичат жп линии, където им падне. и кой виновен, влакът ли? аз съм и шофьор, и пешеходец. и когато пресичам, спазвам правилата, даже и да не ми се чака. не е въпрос на желание, а на култура. същото се отнася и за психопатите велосипедисти, които карат като бесни по пешеходни пътеки. абсолютно забранено.

18

До 18

преди 5 месеца

Да ти дам свеж акъл,щом го нямаш.*** в гората без пушка и се надявай да не те срещнат вълци. Гаранция.????

17

Анонимен

преди 5 месеца

защо пешеходка, а не самоубиец? да ходиш през нощта за забранено място, най-вероятно и облечена в черно? българите кога ще се научат, че правилата трябва да важат за всички?

16

Анонимен

преди 5 месеца

От Престъплението Маями веднага ви казвам да прегледате камерите на съседните улуци, магазини, банки и подобни. Няма как да се скрие, колата има повреди след толкова силен удар. Като го хванете направо го разчленявате на място. Между другото имам странното чувство че трябва да търсят жена а не мъж. Само казвам де.

15

До 4

преди 5 месеца

Прав си за скоростта и нищо не оправдава шофьора.Сега да погледнем и от другата страна. Жената пресича в тъмното на рисково място и с "любимите " на българина тъмни дрехи "дъ ни съ цапът". Единият с чувство за безнаказаност, другият с усещане за безсмъртие.

14

не разбрал

преди 5 месеца

И как така, хем булеврда бил оживен, хем никой не го е видял и чул?!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Рашков, хайде бе....нали много ги хващаш :)

12

Игла в сено

преди 5 месеца

Къде ли се е дянал в тая огромна държава , как ли е успял да се изплъзне от зоркоъо око на закона , потънал в огромния мегаполис Враца

11

До 10

преди 5 месеца

Бил е където трябва и ще си свърши работата.

10

Анонимен

преди 5 месеца

След 10 г когато нефтът се изчерпи, няма да има птп

9

хмм

преди 5 месеца

тоя булевард не е ли с 4 ленти, каква смелост имаш да пресичаш на през тъмната част от денонощието на неосветено място, да не говорим ако си и с тъмни дрехи които нямат светлоотразители .... а тоя шоферчето сега е за затвора ако го хванат...

8

Анонимен

преди 5 месеца

До 9Този отгоре къде беше, когато оня мина през жената?