Снимка: Pixabay
57-годишна жена почина, след като беше блъсната от автомобил на оживен булевард във Враца. Шофьорът е избягал от мястото на инцидента и в момента се издирва, съобщава bTV. 
 
При удара тялото на жената е изхвърлено на повече от 20 метра, а шофьорът дори не е спрял да окаже първа помощ. Жената е откарана в болница, където е починала. 
 
На мястото, където е станал инцидентът, няма пешеходна пътека и видимостта е ограничена. Живущите в района настояват да се постави допълнително осветление, както и пешеходна пътека и камера за скорост.
Още по темата
 
"Катастрофата е при нерегламентирано пресичане на булевард "Васил Кънчев" в тъмната част на денонощието и на участък. Затова е станал този инцидент. Булевардът не е собственост на община Враца, а на областното пътно управление, до него граничи жп линия, която е собственост на НКЖИ. Ще обсъдим със собствениците на двете транспортни съоръжения каква възможност има допълнително да направим още регламентирани пресичания", обясни зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase