Снимка: Pixabay
57-годишна жена почина, след като беше блъсната от автомобил на оживен булевард във Враца. Шофьорът е избягал от мястото на инцидента и в момента се издирва, съобщава bTV. 
 
При удара тялото на жената е изхвърлено на повече от 20 метра, а шофьорът дори не е спрял да окаже първа помощ. Жената е откарана в болница, където е починала. 
 
На мястото, където е станал инцидентът, няма пешеходна пътека и видимостта е ограничена. Живущите в района настояват да се постави допълнително осветление, както и пешеходна пътека и камера за скорост.
Още по темата
 
"Катастрофата е при нерегламентирано пресичане на булевард "Васил Кънчев" в тъмната част на денонощието и на участък. Затова е станал този инцидент. Булевардът не е собственост на община Враца, а на областното пътно управление, до него граничи жп линия, която е собственост на НКЖИ. Ще обсъдим със собствениците на двете транспортни съоръжения каква възможност има допълнително да направим още регламентирани пресичания", обясни зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 1 седмица

важното е че арестуваха оня, писал коментари за Струма

30

Анонимен

преди 1 седмица

Бог да я прости жената, но проверихте ли, дали е имала коронавирус. Може би без него щеше да оцелее.

29

състезател обади се

преди 1 седмица

Ясно е, че за състезателите пресичащате е виновна. Само ще им кажа как е по Иран, Ирак, Бангладеш и държавите в тази област. Например минава си пешеходеца, тариката с колата или камиона не спира, дори на пешеходна пътека, както много много често и тук и след малко по Фончо шофьорчето лети ракета от РПГ - за незнаещите как става - в тези страни много лесно можеш да си намериш калашниче, РПГ и т.н. и да си го сложиш в раницата - та така ги решават споровете там.