30

Анонимен

преди 5 месеца

Тая, дето разсипа БСП, намалявайки неговия електорат за 7 месеци с 500 хил. души, а за 1 година - с 700 хил., има очи и сурат сега от името на БСП да води разговорите с ПП, та да втърка в кабинета фаворитите си К.Методиев и Ченчев, да забави нещата с оставката си с 3 месеци и да досъсипе единствената лява партия! Изгонете я бре! Тя така фалира и Изотимпекс!

29

П.К. инк.

преди 5 месеца

Що за побългарена "демокрация" ни предлагат нашите пишман "политици"? Суверена - НАРОДА не ги ще и и ги изхвърля при изборите. И главатарите подават оставки. Дотук добре. Но, колко разбират от демокрация тия, от снимката, се вижда от тия седянки. Дошли някакви си да ни "освобождават" и..хоп, подалите "оставки" отново на първа линия. Това ли е прехвалената демокрация и "промените"??? ПИТАМЕ САМО,.. БАШ ГЛАВАТАРИТЕ... И ТИЯ ДВАМА - ТАРИКАТИТЕ...Молим за публичен отговор.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Патриота от Възраждане ги нема

27

кой някой

преди 5 месеца

Всеки в тази държава може да изрази мнение и да изкаже конструктивна забележка. Действайте.Все някой да ви върши работата - големи меринджеи сте всички

26

някой да му каже

преди 5 месеца

За кой Кирчо говорите, за Кирчо -меме то ли? Ще ви се наложи да ви мека много време, свиквайте! Ама е дразнещо, нали? Дали някой няма да му каже как се говори правилно, все пак има претенции да е министър-председател.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Тия действат отзад напред. Първо трябва да се помисли как да се покачи стандарта на живот на хората и от там следва борбата с корупцията. *** като взима 600 лева заплата, естествено ще мисли как да ги докара до 1500, за да си покрие разходите.

24

Честито!

преди 5 месеца

Министерските постове отдавна са разпределени, тази пушилка е за пред публиката, прах в очите. зависи кой колко е платил, какъв пост ще заеме и каква възвращаемост на парите има. Нали не мислите, че това е сероизно? Жална ни майка щом Асен крадеца и Киро лъжеца ще ни управляват. Да са ви честити!

23

Казах им

преди 5 месеца

Аз на децата - Абе деца, защо ви е да гласувате за ДБ, гласувайте направо за БСП то ще си стане както от БСП кажат.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Герберасите плащат на троловете да постят по новинарските сайтове. В социалните мрежи обаче, където същите са малцинство, коментарите са много по-съдържателни от идЕотските коментари тук. Тук дори не са забавни вече, а преди поне ставаха за смях.

21

кръжок "Кирчовц

преди 5 месеца

В залата виждам кръжок по интереси "Кирчовци". Кирчо е простоват, а Асенчо е изпечен измамник. Ще го подхлъзне и не само него по динена ***, ще окраде парите и ще се усетят после, когато е късно. Пък вижте и експертите им - Ицо хазарта, студент на 23 години, Румен Гечев, Р. Овч. Какво очаквате? нищо, нали? Не, тези не са умни, ами публиката е баламска. Заслужава си го. после ще плаче, ама ще е късно.

20

пирамида

преди 5 месеца

вие на нас , ние на вас . договорките продължават .

19

Анонимен

преди 5 месеца

За три месеца ПП изгряха от нищото.Тези гласоподаватели след три месеца ще са харесали друго. Има много и спешни проблеми за решаване, няма дълго да ги чакаме да анализират, обсъждат, планират и обещават. Какво остава пък да се учат чрез проба - грешка.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Бла, бла...! Театърът продължава, а не преговорите.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Върви разпределяне на баницата.

16

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 4 - За 30 години десетки хиляди наши млади хора получиха образование във високоразвити цивилизовани държави и мнозина от тях дори натрупаха професионален опит там. Но когато става въпрос за избори, предшествани от инспирирани от определена партия платени протести, тогава и подборът на бъдещите управляващи е под съмнение.

15

Майора

преди 5 месеца

Няма що , страшна промяна ни "очаква"!С харвардските измамници , Гечев Овчаров Ерменков и сикадджиятс Иванов от БСП, Атанасов и Иванов от ДБ, Радулов от ИТН и Ицо Хазарта и сие от ПП и с подкрепата на разединителя Радев , спечелил с помощта на държавния апарат начело с имотния крал Рашков и олигарситеначело с Божков и Прокопиев!

14

Айде бе

преди 5 месеца

Не може ли да започнете от приоритетните теми - здравеопазване, социална политика, образование, финанси, условия на труд и да съставите правителството.Пък после ще се карате по другите теми.Колко да е трудно значи!???

13

Анонимен

преди 5 месеца

БСП и експерти...майко мила! Сигурно двамцата Руменовци! Върнаха се с преврат, вместо да са по затворите за всички национални катастрофи, които причиниха на хората!

12

Чакат в засада

преди 5 месеца

Дано от ИТН да кажат и те нещо- защо иначе гласувахме за тях.НО важно е да слушаш активно, за да опознаеш противника...

11

Абе

преди 5 месеца

Четвърти ден бсп та бсп,тук таме итн и дб!Абе те големи адам акъ.лии бе...Ще гризнем дръвцето яко...