50

Маке от Северот

преди 2 години

Клети португалци..вчера само 15 починали при 10 милиона население...не могат да се мерят с колоса Татария Балканика-113 при 6 милиона...

49

Анонимен

преди 2 години

Време е да се сложи електронна система за достъп в болниците! Тия 6000 са си константа от миналата година. Явно надписват леглата за да точат касата.

48

Анонимен

преди 2 години

Компетентният ваксър да разясни как тестовете различават вирусен грип и настинка от ковид.

47

Анонимен

преди 2 години

До 50 Браво. Дал си сметката, която излиза в Германия, Англия, Холандия, Белгия, Чехия. С една условност- ефективността на ваксината пада с времето, като за втора доза дават 5 месеца, за 3та Израел вече отчита 3. След тоя период сметката се променя яко и става примерно 72% умрели в Англия да са напълно ваксинирани.

46

Анонимен

преди 2 години

парадигмата на съвременната медицина е сбъркана отдавна. резултатите са налице. върнете смисъла на думата "хуманна". мислете.

45

Евала на огличниците

преди 2 години

Еха, отличниците от Португалия с 86% ваксинирано население връщат мерките заради скока на заболелите.

44

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, върни зелените коридори! Само за седмица слуачите ще намалеят наполовина!

43

Анонимен

преди 2 години

накрая наш Гганч ше излезе в пъти по-умен от ЕнтелЕгенцията ни и медицинския ни елит...само с фасони не става работата...

42

Анонимен

преди 2 години

Я напишете колко са починали по домовете си, защото не са ги взели в болница с отрицателен тест??????

41

Анонимен

преди 2 години

Разбирам тези които са си сложили ваксината под натиск от работодателя, тези от зор защото носната им кухина вече е колабирала от нескончаемо бъркане и хората чиято работа е свързана с пътуване в чужбина, но тези които са се наболи защото вярват в "науката" и в чистите намерения на "филантропа" Бил Гейтс и останалата шайка международни евреи, контролиращи фармамафията, са наистина жалка картинка.

40

Анонимен

преди 2 години

Тва е заради новото правителство.

39

Анонимен

преди 2 години

Спад на случаите, ама и спад на неваксинираните новозаразени.Що така бе, Витанов? Я го пресметни! В началото бяха над 90% неваксинирани, после станаха 80 и няколко процента, а сега - още по-малко. Аз като нематематик, но инженер завършил Техническия Университет сметнах, че ако се ваксинират над 70% българи, ще имаме 50% новозаразени и ваксинирани!

38

Анонимен

преди 2 години

Лъжа! Прекръстиха грипа на ковид! Добре, че вече никой не вярва, даже тези с по две дози.

37

Зоро

преди 2 години

Кацата може да е лъгал и то доста. Но едно му признавам. Държи даскалите по къщите и затова (както всеки път разбира се) случаите намаляват. Иначе ще цъфнем жестокоо. В запада 80-90 % ваксинирани и случаите им фърчат! Защо? Елементарно е. Техните даскали не спират да си ходят на обмяна на вируси.

36

Анонимен

преди 2 години

До: Руйо Еми нали точно на това заложиха в преговорите за ново правителство - болниците да престанат да бъдат търговски дружества и приходите им да зависят от броя на болните.Надявам се да стане факт това този път, след толкова години разруха и корупция.

35

Анонимен

преди 2 години

Къде в Виктор ? Тая разпенена холограма от нова. Четвърти ден липсва.

34

Починал

преди 2 години

Много по леко си умрях от ковида. Добре,че послушах Кунчо и се боцнах. Другите се мъчат три седмици,а аз си отидох по леко само за две.

33

Руйо

преди 2 години

Докато доходите на лекарите зависят от болните , няма да има управия в здравеопразването !!!

32

Мутафа

преди 2 години

До отчаяния По добре земи та се овеси, или са мятай?!

31

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че отставките на министърите на МЗ и на МОН, както и ръководителите СРЗИ, РУО и Фандъкова са задължителни . Тези постове не вървят само с привилегии и тлъсти заплати. Има и отговорност, както виждаме София вече втори месец е в тъмночервенота зона. Това е очевидно несправяне с поверените им отговорности. Оставка. Не става да са на такива постове и само да прехвърлят вината и отговорностите към други!!