46

До 43

преди 2 години

Какъв домашен арест, никой не е забранил да излизаш, да спортуваш, да се разхождаш, дори в чужбина можеш да отидеш и от там даже можеш да учиш онлайн.

45

Котка

преди 2 години

До Анонимен 28Цитат: "Не училищата и децата са основен фактор за разпространението на вируса,а тяхните неваксинирани родители,баби и дядовци и роднини.Ако всички близки на децата са ваксинирани,няма да има нужда от абсолютно нищо.Вижте просто Португалия..." Е, вижте я, пълно с нови случаи, въвеждат нови мерки.

44

Анонимен

преди 2 години

Да ги пускат присъствено и без тестове.

43

Анонимен

преди 2 години

Тестовете за деца от 1 до 4 клас са осигурени само до края на месеца. Ами това е след седмица, после какво правим или друг да му мисли?

42

Анонимен

преди 2 години

Онлайн си е супер, особено при ситуацията в момента, благодарение единствено на ДО бройките започнаха да намаляват. Ако сега ги пуснат присъствено, ще има пета вълна, на всички вече ни писна!!

41

Анонимен

преди 2 години

В БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ УПРАВЛЯВАТ САМО ДОКАЗАНИ НЕКАДЪРНИЦИ.

40

Жоро

преди 2 години

Да изхвърляш пари за тестване на здрави хора без симптоми е ГЛУПОСТ, за която всички данъкоплатци плащат.

39

Анонимен

преди 2 години

Има голяма разлика в това да си затворен в къщи и това да се срещнеш с хора.Да се придвижиш до училище,да говориш с наборите,да играеш в двора.Вие осъзнавате ли на какво излагате вашите деца.Това е тежка психическа травма.Те на практика са в домашен арест.А вината си е изцяло на неваксинираните родители и тяхните роднини и близки.

38

Анонимен

преди 2 години

Конспиратори,няма ковид секта. Има ковид пандемия и ако бяхте ваксинирани щяхте да сте свободни и децата Ви щяха да са на училище ,а не незаконно сами в къщи . Повечето от тях само симулират обучение.Докатомтече онлайн обучението ,те играят игри.Това е така защото са сами.

37

Карамфилка

преди 2 години

Децата трябва да се сърдят на тяхните родители ,чичовци,лейли,баби и дядовци.Те имат вина ,че са затворени в къщи.Да не вярват на родителите ,че политиците са виновни.Трябва да сме откровенни към децата и да не ги лъжем.Истината в очите.Мама и тате имат страх от инжекция.Това е истината.Същото важи и за баба,дядо,чичо,вуйна и съседа.Мили дечица,вашите родители са страхливи тяхан е вината ,че сте затворени в къщи по цял ден.Не е неграмотност ,а редактор на телефон.Аз може да съм неграмотен,но вие сте страхливи и вярвате ,че ракията ще ви спаси.И децата са затворени заради вас.Може да настъпят м

36

Анонимен

преди 2 години

#26 И какво като си ваксиниран и детето ти е онлайн, какъв е проблема? Имат ДО, който иска учи!! и присъствено да е- същата работа, не си мисли, че е по-различно, особено за големите ученици!!

35

Анонимен

преди 2 години

В момента вината си е ваша, а не на политиците Ако бяхте ваксинирани ,нямаше да има този форум и децата щяха да са на училище.

34

Евроатлантик

преди 2 години

Децата и те да се дупчат,къде се намират тия?

33

Анонимен

преди 2 години

Не е неграмотност ,а редактор на телефон.Аз може да съм неграмотен,но вие сте страхливи и вярвате ,че ракията ще ви спаси.И децата са затворени заради вас.Може да настъпят много трагедии.Те са без надзор и сами у дома.Надявам се всичко да мине добре,но мнозинството и незаконно са у дома,без придружител.Децата до 14 години трябва да имат възрастен придружител.

32

Анонимен

преди 2 години

Децата трябва да се сърдят на тяхните родители ,чичовци,лейли,баби и дядовци.Те имат вина ,че са затворени в къщи.Да не вярват на родителите ,че политиците са виновни.Трябва да сме откровенни към децата и да не ги лъжем.Истината в очите.Мама и тате имат страх от инжекция.Това е истината.Същото важи и за баба,дядо,чичо,вуйна и съседа.Мили дечица,вашите родители са страхливи тяхан е вината ,че сте затворени в къщи по цял ден.

31

Анонимен

преди 2 години

Сертификат се изкарва и след тетсване за антитела! Над 90% от децата преболедуваха ковида и в момента имат антитела. Какъв е проблема децата да тръгнат на училище със сертификат за антителата?

30

Да

преди 2 години

До Анонимен 26Много неграмотен, раккята и чесена? хахах

29

Анонимен

преди 2 години

София пламти. На загрижени ли се правят. Да си бяха спазвали плана от лятото Между 250 до 500/100000 ротационен Над 500/100000 всички онлайн. Пълни некадърници са всички и МЗ, и МОН , и РЗИ, и СГО. Безхаберници. Само устите им големи.

28

Анонимен

преди 2 години

Българския модел е уникален.Ние сме световни рекордьори.Всички завиждат.

27

Анонимен

преди 2 години

Не училищата и децата са основен фактор за разпространението на вируса,а тяхните неваксинирани родители,баби и дядовци и роднини.Ако всички близки на децата са ваксинирани,няма да има нужда от абсолютно нищо.Вижте просто Португалия, Испания и ОАЕ.Там са над 80% ваксинирани и всичко е ок.СЗО каза при ваксинирани над 75% от цялото или над 85% от възрастното население нещата се нормализират.Германия и Израел са на 65% и има пак разлика.