66

До 70

преди 2 години

Обърнете внимание на източниците си на информация ;). Манипулация, приятели

65

Ваня

преди 2 години

Пуснете всички да учат нормално без сертификати и тестове, стига психопатий вече. Който е болен ще се прегледа, ще представи бележка и така нещата ще се наредят. Излишни театри и нагнетяване, доста банално стана.

64

Бай Ганьо

преди 2 години

Образованието без сертификат! Продажни ***!

63

До 65

преди 2 години

Поне с ваксината имаш шанс да оцелееш, докато над 90% от починалото население е неваксинирано, така че има някакъв мисъл във ваксинацията.

62

До Не е сложно

преди 2 години

Родителите ИМАТ пълна информираност и това е причината да НЕ желаят последиците (ясни и неясни) от недоказаните ваксини. Информираните виждат, че и при над 80% ваксинирани ефекта е същия. Ваксинираните с 2 дози в Австрия са в 3-семичен пълен нокаут. Ваксинирани с две дози вече се смятат за недостатъчно имунизирани. От февруари две игли ще са равнозначни на НЕваксиниран.

61

Не е сложно !

преди 2 години

Безплатни тестове за антитела за ученици!Пълна информираност на родителите за реакциите и последиците от ваксини, за да могат да бъдат спокойни и информирани и да предприемат стъпка към ваксиниране!Мотивация за учениците като им се предостави/организират занимания на открито, екскурзии, еднодневни разходки и други.Погубвате децата! Разберете го! Някои оттях вече не искат да излизат навън!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 - и ако бяхте ваксинирани щяхте да сте свободни .Както са свободни в Австрия ,Германия ,Великобритания и т.н. в момента ,нали ? А колко са виновни децата за Ковид вълните ,се видя при малките като започнаха да ги тестват ,на 50 000 теста я има 4-5 положителни .

59

Анонимен

преди 2 години

Организирана престъпна група която използва високия си пост (министри, експерти, директори на училища и т.н.) с цел облага или служейки на чужди интереси и възпрепятства деца да получат ПОЛАГАЩОТО СЕ по конституция образование - до тук имаме ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ, НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, ЗАГОВОР, и всичко това извършено в условията на извънредно положение - утежняващо вината обстоятелство. По този състав - доживотен затвор без право на замяна за министъра и по 20 год за директорите за съучастнич

58

Анонимен

преди 2 години

На новият световен ред не му трябват образовани хора, а роби

57

Анонимен

преди 2 години

ако "управляващите" живееха в същата реалност, като нас, тази "новина" изобщо нямаше да я има, 50% е изключително висока и на практика неизпълнима летва. 1,4 млн. тестове за седмица х 15 лв. - кой ще поеме такъв огромен разход? Както каза някой за здравословни закуски няма, ама по 30 лв. на седмица (или по 6 лв. на ден) за тестове - има.

56

лот

преди 2 години

ами нямат пцр децата, щото в едно семейство се изреждат всички. Абсолютно безотговорно е да си водиш детето на тест, когато си болен, щото рискуваш да утепеш що срещнеш до лабораторията и в нея. Отделна тема е, че трябва да се ръснем с по 30+ лева за тест за антитела, които не е ясно дали ги има, щото децата са в една относително стерилна среда в къщи и няма как да поддържат високи нива на антитела постоянно

55

Емилия

преди 2 години

Хайде стига вече с това примиренческо поведение. Маски, маски, ваксини, ваксини, сертификати, сертификати. Ами аз не съм съгласна да има подобни бариери за децата ми. И не че няма да си ги изуча и сама. Ще направя и невъзможното, но ще ги образовам и ще ги направя достойни хора!

54

Анонимен

преди 2 години

Явно са им наредили да тестват новата Ботсванската мутация в реални условия.

53

Диана

преди 2 години

Искаме проверка на данните за заболеваемост, смъртност и процентно съотношение. Не веднъж в коментарите беше отбелязано, че ежедневно спусканите ни бройки са подадени от СЗО, не от вътрешна извадка от болничните заведения. Как може да сме сигурни в представените ни цифри, ако източника е извън България???

52

Анонимен

преди 2 години

Никакво присъствено, докато Бг не стане зелена зона!! Няма само да си играем на отвори- затвори и да сриваме бизнеси.

51

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Трябва да се въведат тестове ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! ... тестове за интелигентност на входа на народното събрание, президентството, министерски съвет и министерствата и всеки на изборна длъжност да се тества всеки ден!

50

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че достатъчно са надупчени до сега. Моето има 32 ваксини и то за болести за които не сме чували от години. Айде няма нужда още. Ще учат на ротационен принцип.

49

Анонимен

преди 2 години

АКАДЕМИК ДЕНКОВ ЗАТВЪРДИ ИСТИНАТА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СТАНЕШ АКАДЕМИК ТРЯБВА ДА СИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИЗХОД И НАПЪЛНО БЕЗИДЕЕН. ЛИПСАТА НА НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ СЪЩО ПОМАГА.

48

Анонимен

преди 2 години

Изборите минаха. За ВЪЗРАЖДАНЕ гласуваха 5%. Късно е либе за китка.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47След това отново държавата ще дава по милиони на седмица за да може тези ученици от 1-4 клас да учат.То по-добре е държавата да дава на учениците безплатни учебници отколото да дава пари за тестове.