107

ЧЕСТИТО БАЛЪЦИ !!!

преди 2 години

Този човечец наистина е кух човек ! Никога толкова празен индивид не е бил поставян на върха на държавата ! Станахме за смях и на севернокорейските кокошки !

106

Анонимен

преди 2 години

Първи по смъртност в света, но Радев си пее песнички!

105

Чичопей Изкукуригов

преди 2 години

Радой Ралин го беше казала много вярно: "Думба-лумба два дни / а година -- гладни!"

104

Радев и Рашков

преди 2 години

ДА КАЖАТ - КЪДЕ Е ОСМИЯТ... АРАБИН..... , БИЛ В МАКЕДОНСКИЯ ИЗГОРЯЛ АВТОБУС....... КАЧИЛ СЕ В АВТОБУСА В БЪЛГАРИЯ..... И КАКВО СТАВА ПОСЛЕ...??........

103

Машините - Венецуела

преди 2 години

Не могат да пишат в този форум.... Това е голям проблем за Радевите ДС/БКП ченгета...... ХА ХА ХА......

102

ГроБи Таласомо

преди 2 години

До АнонименРундьо Мундьо предлага само една алтернатива: "Слънце Ориент" и Пламен Узунов! Мерси!

101

В.Ленкова

преди 2 години

Цинизъм му казват хората на това. Като камарада си от Москва-Путин.

100

Shark

преди 2 години

До 113. Така е, но явно тук са събрани все хора, които са били 12 г. на хранилка при мафията и сега им е много мъчно. Затова са и толкова арогантни. Знаят си, че времето им свърши, но продължават да бълват простаSTини, защото просто няма какво друго да правят. А на платените тролчетая дето драскат тук ще им се наложи скоро да си търсят истинска работа, ако могат изобщо нещо да вършат.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен9В резултат на коя политика умират бе ***? Нали ако започне задължително ваксини ще реванш първи,че те репресиите. Ти какво предлагаш умнико невеж?

98

Анонимен

преди 2 години

До 102До 104. Кой е тоя Рундьо??? Във вашето село такива имена ли ви дават?? И за сведение траурът беше вчера!Рундьо от село Славяново цяла България го знае !Траурът за големият брой умиращите от Ковид е всекидневен!

97

?

преди 2 години

Абе съде е Лойко???

96

Анонимен

преди 2 години

Докато хората умират в реултат на неговата политика той си пее песни!

95

amed doganq

преди 2 години

много хубаво пее и свирии прави седмици също, евала !като петьо стоянов, а пък боко свиреше батальона :Dкой каквото го влече

94

Роуз Мадър

преди 2 години

Допреди 2 дни имаше траур, всеки ден от Ковид почиват хора, няма работа,бизнеса е съсипан, хората също, най-малкото всичко това им дотегавя, цените са до небето. Да не е Радеф виновникът ясно е , но как при това положение си правиш купона ? Ти си президент бе пич , не си тийн на 16 ?

93

ФАКТ

преди 2 години

И е дал солидна премиййка на програмистите, които му помагаха така усърдно с машините за гласуване ! :)абе купон да става !

92

Дълбоко обиден съм

преди 2 години

че ДОКО, ДОКО беше пренебрегната! Ако я беше изпял, щеше да е знак на благодарност към нас, баратята РОМИ, за 75-те % подкрепа на изборити!!!И още нещо - КООООЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИИИИИИ?????

91

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е зелен или шарен чорап, но този човек е един от последните шансове на България. Алтернативата е мафията и шайката, която за 12 години съсипа България, увеличи значително външния дълг на България, прахоса средствата по европрогами, разби средния и дребния бизнес. Най-важното, не е факта, че мафията заграби повече от 100 милиарда, а че прокуди милиони българи. При последното преброяване българите живеещи в България паднаха под 6 милиона в резултат на евакуацията от мафиотите.

90

Един Българин

преди 2 години

Срам! Голям срам!

89

Анонимен

преди 2 години

Борисов казваше ,че РАДЕВ обича духовата музика ....Егати...

88

До 109

преди 2 години

Живея в с. Корашлии-заповядай