127

Анонимен

преди 2 години

Празнуваме освобождението от гербаджийско робство,нормално да е приповдигнато настроението.

126

помнещ

преди 2 години

Честито Гн Президент! Жив и здрав бъди! И продължавай да мачкаш Мафията,така както Тя те оплюваше и мачкаше цял мандат! Беше сам и УСТОЯ!!!-:)))

125

Анонимен

преди 2 години

Имало по 150-200 загинали на ден?Ами има!Радев ли да дойде да ви ваксинира?Имате пълен набор от безплатни ваксини ама вярваме на червен конец на китката и шкембе с много чесън и оцет.

124

Военен

преди 2 години

аз да се изкъпя и да си сменя чорапите беше три пъти в годината , все е някаква промяна.Продължаваме!

123

Анонимен

преди 2 години

Какво ме интересува

122

Анонимен

преди 2 години

Ами победи с разгромен резултат и пее,да реве ли?Борисов навремето като побеждаваше малко ли скечове и простотии бяха?

121

Накрая

преди 2 години

Некадърник е алтернатива на друг некадърник ли? Този новия след 12 години някой ще го помни ли?

120

Анонимен

преди 2 години

Да беше направил и десетина лицеви опори, докато дрънкаше и мучеше...

119

БАНко

преди 2 години

ДО анонимка :ДОРИ НЕ СЪМ МИСЛИЛ , ТОВА СА ФАКТИ !!! ОФИСИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ В ОКРЪЖНИТЕ ГРАДОВЕ ( ПО 3-5 броя ) СЛЕД КРАЯ НА МЕСЕЦА СЕ ЗАКРИВАТ !!!

118

Е

преди 2 години

нали е учил военна музика-,,Изправи се гора от стомана, насочете се бойни дула....".Да беше в пробил в шоубизнеса, че да спаси България от себе си!

117

Анонимен

преди 2 години

Я,България има нова фолк звезда!Това сигурно е кастинга при Митко Пайнера.

116

Shark

преди 2 години

До 129. Много си прав. И на мен ми е мъчно за тези неща. И за още много други. Мъчно ми е и за това, че мутрите съсипаха прекрасната ни природа, че прогониха хората, че съсипаха образованието, науката, производството, земеделието. И най-вече здравеопазването и прогониха лекарите, затова сега положението е такова. За това обаче не е виновен Радев, нито К. Петков, нито А. Василев. Всички са наясно с това и много добре се знае кои за виновни- УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ 90ТА НАСАМ. ВСИЧКИ, А НАЙ-МНОГО ГЕРБ!

115

Анонимен

преди 2 години

Да връщат направо манифестациите за 1 май и 9 май и да се приключва.

114

Мдаа

преди 2 години

На по 150-200 загинали Българи на ден - песни и танци! На 40 загинали македонци - национален траур! От това може да си направите изводите за начина по който гледа българския политик на народа си!! Смъртта на Българин е нещо обичайно за тях!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Баце свиреше на чекмедже и къртеше пейки в парка на Бургас.Витоша беше затворена и имаше КПП-та,но ресторантите работехаПри него смъртност в болниците нямаше защото мряха по стълбите.

112

БАНко

преди 2 години

ШЕСТ МЕСЕЦА СМЪРДЯ ПРОТИВ МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ , ТРИ МЕСЕЦА СМЪРДЯ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ ... КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ , ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МИЛИОНА И ДВЕСТА ХИЛЯДИ СА ДОСТАТЪЧНО !!! ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ИМА ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТКОЛКОТО СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!! ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

111

Анонимен

преди 2 години

И какво толкова е направил бе хейтъри? Вие, ако бяхте на негово място, щеше ли да е по-добре държавата? Някой друг щеше ли да заживее по-добре от вас?

110

Икономика,

преди 2 години

доходи, инфлация, здравна криза с първа смъртност в света... и то с личен негов принос,той празнува

109

Анонимен

преди 2 години

В България на Румен Радев на всеки час се пълнят по 5 черни чувала или се погребват по 5 ковчега! В България на Румен Радев на всеки 12 минути умира по един българин с коронавирус! Но това не трогва бившия военен. За него жертвите са просто част от войната му за похищаване на властта и налагане на еднолична диктатура.

108

Нео

преди 2 години

Не виждам особен повод за радост, когато са те избрали по-малко от четвърт от избирателите, но би могъл да направи и няколко лицеви опори към празника.