42

сребърен

преди 2 години

До АнонименАко си ваксиниран никой няма да иска нищо от теб. Останалите са потенциално опасни и трябва да се тестват регулярно. Няма никакво безумие.

41

Анонимен

преди 2 години

Докторската наглост достига неизмерими висоти ! Я да им спрат ковид пътеките и ще станат по мирни и тихи и от тревата

40

Анонимен

преди 2 години

"Според него някои от тези, които не проявяват признаци на болестта, не посещават здравни заведения, като продължават да водят активен начин на живот и разпространяват инфекцията." Много моля, лекарят да си изясни мисълта - дори да нямам никакви признаци на заболяване, трябва да ходя на изследване по болниците и лабораториите ли ????? Т.е. всеки здрав човек трябва непрекъснато да се изледва - нека да уточни всеки ден ли трябва да го прави? Пълно безумие! Ето затова не им вярваме на глупостите!

39

Анонимен

преди 2 години

До ЦИНИКоглеждай се! Лошото се връща- дори когато е думи!

38

Анонимен

преди 2 години

Как пък ги изброихте?

37

555

преди 2 години

До AАми ваксинирайте се! Искате да уморите близките си? Колко умрели са ви нужни, за да проявите хуманност- или какво пък беше това да помислиш и за другите. Не виждате ли, че няма свобода за никой само защото толкова сме оскотели, че няма накъде повече!Хайде отивайте да пръскат войнстващата ви простотия!

36

Анонимен

преди 2 години

"Според него някои от тези, които не проявяват признаци на болестта, не посещават здравни заведения, като продължават да водят активен начин на живот и разпространяват инфекцията."По-тъпо изказване не може да има! Като нямат признаци на заболяване какво трябва да правят? Да си пускат тестове ежедневно или да се затворят в къщи?Цялата тая измислена план*демия почна да става твърде досадна и е крайно време народа да се събуди!

35

БАЧКАТОР

преди 2 години

Докторът да ни прощава ама няма да си съобразявам живота с докторските желания. Да се затваря той за 14 дена. Ние ще караме ковида нелегално.

34

A

преди 2 години

А ваксинираните и сертифицирани безсимптомни си джиткат навсякъде, ама за тях е ок. Така и не разбрах какво е решението на задачата. 4 000 000 - 5 000 000 души в България да се тестват всяка сутрин преди закуска?

33

1

преди 2 години

Малей, кви долни егоисти! Като не проявяват никакви симптоми, що не си набият антените, та да подобрят връзката с кораба -майка, да им проговори директно, както на чисто белите мозъци, дето ги цитирате!!!

32

ЦИНИК

преди 2 години

Секи койту са е ваксанирал тряаа ,черпи секи божи ден бря ! От му остаа 2-3 годин дживот ,баре с убаво дъ го запомним !

31

До 31

преди 2 години

Грешката е твоя телевизор. Няма да се целувам с тебе. Докажи, че от едно разминаване по улицата съм те заразил. Хипохондриците да си седят у дома. Не може хиляда здрави да са арестувани, защото един на 1000 починал след година пландемия. Папагалчетата повтаряте опорките на зомбивизора.

30

Анонимен

преди 2 години

Профилактичното тестване за някои професии, а също и тестването на контактните показа, че някои са безсимптомни разпространители .

29

Анонимен

преди 2 години

Затова тестват редовно по работата, особено работещите в старчески домове и здравни работници. В цивилизованите държави.

28

Анонимен

преди 2 години

до 30 - твоя пост е демонстрация на егоизъм и доста плоско разбиране на същността на правото и вината. Не си виновен само ти такава ни е народопсихологията но все пак е доста жалко... За да си в крак с правото може да ползваш само един *** тест - дали ти би искал някой друг да се отнася с теб така както ти се отнасяш с другите. Много е просто. Замисли се и тогава ще видиш в каква грешка си....

27

Анонимен

преди 2 години

Убийство е, ако активно лишиш някого от живот или не им помогнеш в момент на злополука, катастрофа и т.н. Ако баби на 108 години преживяват страшно страшния вирус, а вие не, повредата е във вашия телевизор, не търсете вината у здравите. Дефектните си заминават по-рано. Нарича се естествен подбор.

26

До 27

преди 2 години

Няма такова нещо. Не 25% , а максимум 5% са невъзприемчиви към вируса. Това са данните. 95% са възприемчиви и ще се разболеят , особено ако не са ваксинирани.

25

Aнонимен

преди 2 години

25, така е. Ако някой си мисли, че като го е изкарал един път и това е...е, не е това. Ще трябва да живеем с него, да ъпдейтваме ваксините и така. Няма друго.

24

Анонимен

преди 2 години

25% от хората по света имат естествен имунитет срещу Ковид. Дори и да искат немогат да се заразят. Това е офицялна статистика на СЗО!!

23

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не трябва да се карантират 14 дни ,защото се чистят по бързо от вируса,намалете им карантината на седмица и може да се обадят.