28

Анонимен

преди 2 години

Преди да отхвърляте категорично версията за превоз на гориво,вървете се разходете до Турция и поискайте записи от камерите на пограничните бензиностанции там и тогава друга песен ще запеете!

27

Петър Младенов

преди 2 години

Налеем ли вода в антибългарската мелница с лъжи и свободни интерпретации са качеството на пътната настилка, адекватността на знаци, маркировка и т.н. още утре Скопие ще заведе дела в Страсбург и държавата ни ще трябва да плаща милиони евро обезщетения на близките на загиналите за години напред! Много добре знаете че съденето на България в Страсбург е национален спорт за северномакедонците. Твърдо против съм и прекаленото изразяване на съпричастност. РСМ води активна враждебна политика спрямо нас

26

Анонимен

преди 2 години

До До 10 "Аутопсия на въглен може ли да се направи?Айде стига сте писали глупости." ---- Очевидно: "По думите му по-голямата част от починалите в автобуса са загинали от задушаване. Направена е аутопсия на труповете им."

25

Анонимен

преди 2 години

И как тогава е изгорял като на факла за отрицателно време въпросният автобус,след като "Категорично"отхвърляте превозът на контрабандно гориво?

24

8k8

преди 2 години

Бил ли е ваксиниран шофьорът?За един приятел питам.

23

Петър Младенов

преди 2 години

Трябва незабавно да млъкнат НПО-тата и разни жадни за слава самонабедили се експерти, които от сутрин до вечер са по медиите и развиват всякакви конспиративни теории! Не трябва да им се дава поле за изява, защото в момента в Скопие се развихря поредната антибългарска кампания и за трагедията се обвинява "окаяната" пътна инфраструктура в България. Катастрофа е причинена само и единствено от човешкия фактор зад волана! До вчера по този път са минавали хиляди автобуси без да се ударят в мантинелата

22

Фил

преди 2 години

Взимаш книжка и се озоваваш с единия крак в затвора с другия в гроба!

21

до 2

преди 2 години

До Изненадан много хляб има да изядат мюсюлманите докато избият толкова народ,колкото са избили християните,милиарди души са избити за 2000 год. християнско робство,чети малко,промит мозък такъв.

20

ДО 16

преди 2 години

До До 14 - ДО 16 ЗАЩО??? НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ПОЧИВА??????? а АКО Е УСЕТИЛ ЧЕ ИМА НЕЩО НЕРЕДНО И Е ИСКАЛ ДА СПРЕ ЗА ПРОВЕРКА

19

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

ТОВА Е ДЕЛО НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДА СДОБРЯТ МАКЕДОНЦИ И БЪЛГАРИ ЗА ДА ВЛЯЗАТ МАКЕТАТА В ЕВРОСАЮЗА

18

Абе

преди 2 години

Абе, къде е Кунчев?

17

САРАФОВ,

преди 2 години

АРЕСТУВАЙТЕ РАШКОВ... КВИ СА ТЕЗИ 19 ИМОТА..?.... Я ВИЖТЕ НЕГОВ КОЛЕГА СЪС СЪЩОТО ЗАПЛАЩАНЕ- ОЩЕ ЖИВЕЕ ПОД НАЕМ.... КОРУПЦИЯТА СЕ ВЪРНА НА ВЛАСТ..!!... КИРЧОООО - ЩЕ ИМА ЛИ ПРОМЯНА НА КОРУМПИРАНИТЕ....??

16

Евала

преди 2 години

Бойко е виновен и за катастрофата!А за маркировката няма ли да питат оная Комитова, дето спря парите за текущи ремонти на пътищата, вкл. и подновяване на маркировките?Или не, в служебното правителство са само честни експерти, свещени крави и те не се питат за нищо.Бойко е виновен и за път от 2007 година.

15

До 10

преди 2 години

Аутопсия на въглен може ли да се направи?Айде стига сте писали глупости.

14

dogan

преди 2 години

И аз не вярвам, че е имало терористичен акт. Само че от опит знам, че тоя винаги лъже!

13

Мнение

преди 2 години

Сарафов, арестувай Гешев и направи самопризнания, за нищо друго не ставаш

12

До 14

преди 2 години

Глупости.За каква проверка говориш,като преди това е карал 4 часа?

11

До 11

преди 2 години

Това е български закон и се отнася за нашите превозвачи.Освен това тези деца са били с родителите си,а не са само деца.Проблема по-скоро е,защо хората се съгласяват да пътуват нощно време,когато шофьорите в много случаи са уморени и понякога заспиват зад волана.Дори и за секунди,това може да се окаже фатално.Пътувал съм с един такъв.За малко не ни обърна на пътя.

10

анонимен

преди 2 години

за мен шофьора е навлязъл в тази лента за почивка, за да спре автобуса за проверка

9

Анонимен

преди 2 години

Автобуса е бил с проблеми,щом не му е даден лиценз.Т.е. пътувал е незаконно.Чиста случайност е,че трагедията е станала в България.Можеше и да е в Македония,ако автобуса е бил неизправен.