68

АгенцияЗаСпецопераци

преди 2 години

Този,"осмият",докато не се установи самоличността му и не се получи информация (ако изобщо се установи и получи) - дали е вербуван и обучаван в тероризъм от Сереуто, от МиШест или от Мусад - няма как да се отхвърли тази версия. Макар,че подобни запитвания гарантират отвеждането на следователите от разследването и предаването му на други,които да не задават неудобни въпроси и за да го о се рат, както стана със случая в Сарафово.

67

В друга статия

преди 2 години

Осмият пътник се бил качил на бензиностанция близо до София и си платил затова.

66

До 70

преди 2 години

Да не забравяме на какво са способни и козяците (СеРеУ-то) и ингилизите(МИ-6).Трябва да се работи и по версията за терористичен акт,а не да се слушат наставленията на господарите.Въпросите,на които трябва да се търси отговор са:Има ли някой интерес да бъде взривен автобус пътници от РМ,какъв е ин тереса(защо) и кой би го направил.Козяците са спосо бни на всичко.Да не забравяме,че БеГе-то от 30 г.е ра зграден двор,няма действащи институции, чуждите шпиони щъкат и душат като *** навред.

65

5KOF

преди 2 години

Е точно това КАТЕГОРИЧНО отхвърляне е най-съмнително. Никога да не забравяме с какво са известни шиптърите из Европа.

64

Анонимен

преди 2 години

Докато не стане ясно точно каква е причината автобусът да се запали, не виждам как ще се изключва една или друга версия. Мотивите били, че няма следи от взривно вещество, което доказва, че не е имало бомба, но то не изключва възможността за друг вид умишлени действия.

63

алабаш

преди 2 години

До Анонимен 52 ----- На Google Maps ясно се вижда, че на отбивката, която е точно в завоя и не ѝ е мястото там, има островче с бордюр и мантинела откъм пътното платно (42.49228324477337, 23.132858587625414). Маркировката на аварийното платно е полуизтрита (май 2021г). Трудно се вижда в ясен ден, а какво остава за дъжд през нощта. Комбинацията от лош път и човешка грешка е много по-вероятна от сценарии с атентати.

62

селянин

преди 2 години

човека (от болницата ) казва че 8 човека са се спасили няма как да се е качил на другите автобуси защото катастрофиралия е последен може да се е качил на преминаваща кола ама това е друга тема

61

Анонимен

преди 2 години

Не се казва от къде е тръгнал пожарът, как се е разпространил, вероятно все още не са им готови тези експертизи, но много убедено се изключват версии. Как става това, на какви основания?

60

Смятах,че този човек

преди 2 години

ще каже някои верни и точни неща,но явно той е като шопа,който видял жирафа в зоологическата градина и казал:"Те такова животно нема!".И така,автобусът е горял като факла,толкова бързо,че пътниците,докато се трупали към вратите с надежда да слязат,без да чупят прозорци,са загубили съзнание от дима и дори не са направили опит да се спасят скачайки през прозорците,изключая последните седалки.Е защо е горял толкова бързо,бе Сарафов?Нямало горива?Добре,какво е горяло тогава?Ще скриете.

59

Анонимен

преди 2 години

Ако е имало търкане на автобуса в мантинелата и не само повърхностно,а по дълбо съприкосновение за искри от това търкане то трябва да са оставени следи по корпуса с изкривявания на ламарината понеже по голямата част на мантинелата е съборена,а едва ли мантинелата да се врязла и срязала предната дясна част на автобуса в предницата с която е понесла мантинелата,че тръгнал на ляво да се освободи от нея и се забил вляво направо насадил се върху левите предпазни ограждения върху които горял с хората.

58

Анонимен

преди 2 години

Не се правя на конспиратор, но освен това, което са написали другите тук, това, че един липсва, това, че двамата оцелели говорят едно и също...не е аргумент, че не е терористичен акт. Автобус с албанци. Същият ден Заев трябваше да подаде оставка. Съвпадение. Според наши медии от предните дни САЩ е дал две седмици срок на България да реши проблема с влизането на РСМ в ЕС. Опасна логика, ное логика.Два дни след президентските избори и "избори" с посочен министър-председател

57

Анонимен

преди 2 години

Може и да не е терористичен акт,но не си разпитал осмия пътник и го твърдиш категорично.Това не е професионално.Да не знаеш кой е,къде е и дали не е сложил нещо преди да се премести е много калинчесто да правиш краен извод.Ами ако не се е качил в нито един от другите автобуси?Ако е терорист?

56

Анонимен

преди 2 години

По-вероятно е нашите съюзници да са изпробвали някоя ракета или ново оръжие. В последно време зачестиха случаите, в които се чудят как да натъкмят причините, че да замажат положението пред медиите.

55

S8 300km/h

преди 2 години

Терориста, който Сийка и Гешев търсят, вероятно е някое хлапе на 7-8 години, качило се в друг автобус, я при братовчед, я при некое приятелче. Стига конспирации оу лудата хаха

54

Анонимен

преди 2 години

Да така е, всичко на Балканите е нормално, и автобус без лиценз както казват македонските власти минава през 3 държави!!! Е това е балкански абЦурд.

53

Гиб Мелсън

преди 2 години

Категорично не е терористичен акт. Просто за да се стигне до толкова много жертви не са си свършили работата КАТ, ДАИ, АПИ и транспортното министерство. Категорично. Превишена скорост- КАТ, проверка за чукчета за чупене на стъкла, наличие на двама шофъори, и превозване на запалими материали- ДАИ , некадърно изработена отбивка АПИ, и незаконно въвеждане на скоростен път в магистрала-министерство на транспорта.

52

Анонимен

преди 2 години

Е защо липсва един като не е атентат? Кой е и къде е ?

51

Анонимен

преди 2 години

Кака Сийка кога ще даде изявление? Айде че се затъжихме за нея

50

Анонимен

преди 2 години

От такъв случай не трябва да се прави политика, но е толкова грозно да гледаш тези проксита на каскета и Пеевски да си придават важности и да ни поучават от екрана. Сякаш не знаем що за стока са и на кого *** задните части. Никакво доверие на тези юди, те са си също за затвор и разследване.

49

Анонимен

преди 2 години

чудя се още как не са намесили коронавируса по някакъв начил с катастрофата, от сорта на "шофьора не е бил ваксиниран, и затова е изгубил контрол върху автобуса" , "антиваксъри разсеяха шофьора на автобуса в следсвие на което той губи контрол върху управлението му"