48

Анонимен

преди 2 години

Единият свидетел каза,че автобуса се е ударил или е застъпил бордюр от дясната страна на движението от което дясната гумата се спукала и бързо се срязала от удара и застъпването на бордюра,но на това място няма бордюри,като при пътищата в населени места с които са разделени пътищата от местата отделени с цел за ходене на хората или тротоари,а въобще на снимката по горе се вижда че е имало дълга мантинела от която по голямата част липсва и на место нея лежат стълбици опори съборени,а не бордюрите

47

питане !

преди 2 години

Кога в България ще бъдат ПРОВЕРЕНИ знанията , образованието и книжките за МПС на ромите ?

46

Даа!

преди 2 години

До Мнение... Това балкански синдром ли си остава , представяте ли си , след 1989г., КОЛКО КНИЖКИ ЗА ШОФЬОРИ СА П-Р-О-Д-А-Д-Е-Н-И ,.... особено на роми И КИФЛИ !

45

Анонимен

преди 2 години

Слушах цялото изявление на Сарафов,македонците точно това искат!В бюджета за следващата година новите управници да заложат няколко стотин хиляди лева за плащане обезщетения на роднините на загиналите,а те са много албанците имат многолюдни семейства ,автобусната фирма също ще намаже!

44

кофти

преди 2 години

До Мнение... В България такова нещо ''въобще'' не може да се допусне , да не говорим , чи никой никъде в България , не е виждал роми в УЧЕБНА кола ....Краят остава за НАС .

43

Сийка Гешева

преди 2 години

Имам чувството, че от прокуратурата са напълно неадекватни и не знаят какво трябва да правят, ето поредната глупост от днес: прокуратурата щяла да инспектира маркировките в страната... тва е работа на апи бе откачалници. :D :D :D тва след като пуснаха дезинформацията за мистериозен 8-ми оцелял, може би руснак, създавайки една микро теория на конспирацията. :D :D :D

42

Анонимен

преди 2 години

Как незаконен автобус е минал през 3 държави, балканска работа.

41

Клоунски Свят

преди 2 години

Казах аз още вторника - това е много удобно за много интереси, и като такова ще бъде използвано. Мадедоналдсите ще ни пръснат във Страсбург, оттам ще вземем санкцийта от ЕС и нашето право на вето за РСМ за ЕС ще падне поради този инцидент. Нито дума обаче за СПРЕНИТЕ ремонти/обновявания на маркировки от Служебката Зеленочорапова.И като за финал - след изборите на 14 само едно ми се върти на акъла 681-2021

40

пътя е ЛЕШ

преди 2 години

Фончото на автобуса носи основната вина, но пък и пътА съвсем не е в добро състояние, хайде да не се лъжем сега.

39

Мнение

преди 2 години

А неграмотният османец дето е карал рейса дали е имал книжка?Те османците по света и у нас курсове не карат щото няма как да ги вземат а направо си купуват книжките!Това да знаят знаци и закони не е тяхна работа!

38

8-ми спасен

преди 2 години

На Сийка глупостите. Сийке, немаш ли си работа, та пръскаш дезинформация и теории на конспирациите. Откачалко.

37

анонимен

преди 2 години

и какво , шофьори такива , не ви е ясно по този път????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

36

вешин

преди 2 години

Сарафов, вземи се под ръка с Гешев и АУТ !!!

35

Анонимен

преди 2 години

До ,23 приятел къде видя македонци ,албанчета бря )

34

Анонимен

преди 2 години

Хубаво де,а това да натъпчеш автобуса с контрабандно гориво,как се нарича ако не тероризъм от лицето(лицата)което го(са)направило(и)?

33

Анонимен

преди 2 години

А къде е 8-мият спасилсе ,възможно е той да е сложил бомбатата ,но нашите ченгета ги мързи да разследват тази версия!

32

само да кажа

преди 2 години

сега ДжОрналиста(драскача) от в-к и сайта 24 часа,ще излезе ли публично да се извини!!!Ходи до мястото на произшествието и с цялата си наглост лансира в клип версията как автобуса се запалил заради нафта купена в турция и нагло и безочливо написа,че трагедията била станала заради спестени 1.07 лв. от литър нафта?!?!...то това са така наречените журналисти в родината ни драскат глупости срещу заплащане да манипулират обществото!!!та този драскач от сайта 24 часа мартинов ще се извини ли публично?

31

Възмутен

преди 2 години

Терористите са МВР,КАТ,ДАЙ,АПИ,МИТНИЦИТЕ и другите държавни служби натъпкани с добреплатени чантаджии които позволяват по пътищата да се движат подобни неидентифицирани летящи обекти!Рейса си фучи из България ..никой не знае кога влязъл,кога излязъл,коя и къде е фирмата,кои са пътували в рейса и т.н.!Подобни са хиляди летящи рейсове и тирове които ще те убият на пътя а на КАТ и другите не им пука..важното е да вземат рекета!

30

Анонимен

преди 2 години

То тероризъм ясно че няма ,кой че повярва че не е имало бензин ,нафтата не може да,стопи ламарина и желязо ,всички шофьори наливат ,къде в ЕС има евтино гориво като в Турция

29

Анонимен

преди 2 години

До Петър Младенов Подкрепям! Пътищата ни не са по-лоши от пътищата в съседните ни държави. Имат си и кусури разбира се, но не е сега момента да се използва така случая да ги оправяме. Сега трябва да защитим държавата си!