62

Анонимен

преди 2 години

Като от всяка боза - неприятни. Ако е прокисната - вредни и миризливи.

61

по

преди 2 години

това озна4ава 4е процедурата ви по оплакване е гола вода!!!имаше такива въпроси *** ,4е се отказах въпреки, 4е по4ти бях попълнил вси4ко!поне 50% имат оплаквания!!а при мен трябваха и да ми дадат 2 дена болни4ни!!бях с симптоми като заразен!!така 4е вообще не се хвалете!!!модерна беше!

60

Анонимен

преди 2 години

До Не е за вярвяне, ноприказката е разбиващаа маймуните явно са ваксаторитеХипопотамът, който се страхувал от ваксиниСанитарите маймуни бързо сложили хипопотама на носилка, вкарали го в линейката и го завели в болницата.

59

ДО 40

преди 2 години

Имаш ли нещо против хората, които мислят различно от теб? Ако се страхуваш, че ще се разболееш и се ваксинираш, си е твоя работа. Но с това не ставаш по-малко опасен за хората около теб, нали го знаеш. Така че, това си е твое решение и си живей с него. Както хората, които решават обратното ще си живеят с техните решения. Кой ти дава право да ги обиждаш?

58

Анонимен

преди 2 години

Като толкова искат да се ваксинираме, защо не одобрят Спутник? Значи има нещо гнило... __________________ Астра Зенека ли? Които създадоха формулата, а С я откраднаха.

57

Анонимен

преди 2 години

Завършилите средно образования с тройки ни обясняват във форума за имунология, пандемия и вирусология...и как световната конспирация иска да им вземе 2та кирливи лева. ________ И да ги избие, чипира, използва за роби и, може би, за осветление?

56

Анонимен

преди 2 години

Споко конспираторчета..доста като вас си заминаха от ковида.Потърсете тези новини..а не фейксайтчвтата ви.Едни от най големите антиваксъри и отричащи ковид умряха топно от него.Ноо...това са отново лъжи на лошите велики сили, които искат да ви вземат скъсаните чирапи. Знаем.

55

Анонимен

преди 2 години

Удобно са скрили опасните странични реакции. -------- Ами четете сайта на европейската агенция за лекарствата, а не медии тук.

54

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАЙДЕ СЕГА ЛЕКА ВИ НОЩ.

53

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ? Цитира "официални" данни за над 30,000 смъртни случаи, а през два коментара, пък са 3000. На кои данни да вярвам? Явно и тази седмица ще ме накарат да прегледам сайта на ЕМИто. :)

52

До 52

преди 2 години

Ако нямахте социални мрежи и интернвт, където да си бълватв ттъ..отиите...щяхте да сте съвсем различни.

51

Не е за вярвяне, но

преди 2 години

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

50

До 48

преди 2 години

Хахаха...евалла!Типичен конспиратор и антиваксър.

49

Фин

преди 2 години

До Анонимен 42.. Щом е така какво толкова сте се загрижили за нас. Оставете ни да сме луди или ни лекувайте от психичните ни проблеми. Милиарди сме такива!

48

АнонимеН

преди 2 години

До 36 ПСЕВДО АнонимеН/ ОТ ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ ВАКСИНАТА ОБЯВИХА, ЧЕ ИМА 100 ДУШИ ЗАРАЗЕНИ ОТ ВАКСИНАТА С ВИРУСА И ТО ОТ ТЕСТВАНИТЕ ПРЕДИ ДА Я ПУСНАТ ЗА МАСОВА УПОТРЕБА! ТЪЙ, ЧЕ СЕ ВИЖДА ЯСНО КОЯ Е ВАКСИНАТА С ОМАЛОМОЩЕН ВИРУС В НЕЯ В СЛЕДСТВИЕ НА ДЪЛБОКОТО ЗАМРАЗЯВАНЕ!

47

гарантирано

преди 2 години

Ако изчезнат медиите и ковида ще изчезне!

46

Анонимен

преди 2 години

ВАКСИНАТА БИЛА ОПАДНА ВИРУСА НЕ....ХАХАХАХАХА БОЛНИ МОЭЪЦИ

45

Анонимен

преди 2 години

След като премине 10 годишния период за тестване на този медикамент, както всички други лекарства, ще си помисля :) ---------- Изчакайте поне 50. Аспиринът, например, още дава нежелани и неочаквани реакции по света. ;)

44

До 41

преди 2 години

Хаха..че те самите руснаци не искат да си бият спуъника..ти ми го представяш като великото откритие.Ти вярваш на алкохолизираните руснаци...но не вярваш на високотехнологичните държави?Ясно...сигурно и путин е най великия..а ние теябва да напуснем ЕС и да влезем в евразийския съюз?

43

risto

преди 2 години

Много ще ми стане гот като на анти-ваксърите им се наложи да излизат 10 дена карантина за да си ходят на Гърцийка например.Шъпреки , че голяма част от *** ще се "прежалят" ако Европа наложи твърди правила. А ако пък упорстват и не се ваксинират и не искат карантина, нека да си седят в БГ. Това звучи идеално..по-малко *** и *** с чантички ЛИДЪЛ ще засичаме и срещаме навън..