142

Въпроси има

преди 2 години

"Е има ли още спекулации по темата - къде е Кунчев??????"===Въпросът къде е Кунчев ще виси със страшна сила докато или излезе по телевизията на живо или кажат къде и в какво състояние е. Месец и половина не се боледува от лека форма на ковид. А това, че някой е назначен ИД - ГДЗИ означава Изпълняващ Длъжността, т.е временно назначен на този пост до завръщането на титуляра или назначаване на нов титуляр.Явно досегашния титуляр скоро няма да се върне, ако изобщо се върне.

141

Контерган Талидомид

преди 2 години

До (-_-)Прочети за това лекарство, което 60-те години на 20 век е причина да се родят стотици деца в САЩ с тежки уродтсва.Чак след това се светнали, че не е изпитано за тератогенен ефект - увреждане на плода.Говорим за лекарство давано на бременни срещу неприятните явления като гадене, повръщане и т.н.Талидомида го спрели и компанията платила милиони долари компенсации,а *** от това на родените без ръце,без крака и т.н. пораснаха ли им крайници.

140

Много просто

преди 2 години

"Как може да се обясни, че в държави с висок процент на ваксинация продължават да имат проблеми и даже говорят за невиждан скок на заразени?"===Много просто се обяснява и специалистите вече много пъти го казаха - ваксинацията по време на епидемия води до възникване на нови, още по-агресивни щамове.Ваксите произвеждат щамове в телата си и безпрепятствено ги разнасят щото са ваксани и могат да ходят навсякъде.

139

Анонимен

преди 2 години

Възпаление на сърцето е често при младите след ваксината. Всички набодени имат маркери за тромбоза. Проверява се д-димер тест. Риска който поемат младите и децата е многократно по-голям от този при прекарване на заболяването. Освен това си ходят и заразяват, защото вируса си жижее в лигагавицата на ваксинираните но не и на прекаралите.

138

Приятно е да чета

преди 2 години

как хора вакснати с две дози се осъзнават и казва хайде вече стига повече. Дано на много хора да им светна за какво иде реч когато става въпрос.

137

Ха

преди 2 години

До :-)"След 3200000 поставени ваксини очевидно знаят повече от експерти никога не виждали етикета на шишенцето."===Ами тичай се набоди още веднъж и после пак и пак за да имат повече материал за обработка и да знаят още и още повече. Ние ще направим като тях - ще чакаме да видим какво ще стане с набодените.Ама не само непосредствено след боцването, но и 2-3 м. по-късно и 5-6 г. по-късно.

136

Анонимен

преди 2 години

доста интересни реакции се получават от ваксините на гейтс и компании ! Един познат седмица след ваксината ми каза , че нещо го влече към мъже и му се иска да носи женско бельо и докато говорехме ръката му ме хвана за патлака

135

От Берлин

преди 2 години

Не им вярвайте!!! Член съм в групи за жертви на,, ваксината".. Не е за слаби нерви... В 99% лекарите не желаят да съобщят официално, че,, ваксината" е причина(евентуално) за пораженията...! Хора, страшно е...!!! Аз избрах да чакам ВирусО - Всеки сам да избира! Имаме Нов Холокост! Пазете децата и Бог с ВАС

134

:-)

преди 2 години

До Ха 151След 3200000 поставени ваксини очевидно знаят повече от експерти никога не виждали етикета на шишенцето.

133

Кой да ви каже

преди 2 години

Питайте Ангел Кунчев, той най-добре ще ви каже какви са страничните действия. Ама де го?

132

Ха

преди 2 години

Че от къде МЗ ще знае какви реакции може да се очакват като това производителите не го знаят защото експерименталните им препарати не са преминали нужните изпитания. В момента ги изпробват на милиони и милиони двукраки лабораторни мишки.При това с тяхно съгласие.

131

Анонимен

преди 2 години

да ви корегирам заглавието малко - "Какви реакции може да очаквате от различните експериментални препарати?"готово

130

Анонимен

преди 2 години

медицината се превърна в бизнес. Онези зад океана губят финансии и икономика, имат врагове, които не се съобразяват с тях, защото са способни да им се противопоставят,. Затова тези зад океана , злите господари изхвърлят срещу другите своята отрова. Правителствата мълчат пред батето щото ще ядад бой, жертвувайки народа си.

129

Вируслав

преди 2 години

"Какви реакции може да очаквате от различните ваксини?"- Аз пак повърнах от комунизма и фашизма. Мислех си че са минало. И то без по принцип да съм антиваксър, а и имам всички доказани ваксини.

128

Анонимен

преди 2 години

Кога успяхте да превърнете медицината във филиал на бигфарма? Напълно я подчинихте на химията и политиката. Това няма двърши добре, да си го знаем.

127

Анонимен

преди 2 години

Естествено придобитият имунитет е най-надежден и...не ми казвайте, че на СЗО толкова им пука за здравето ми, защото ако беше така, трябваше да ми осигури първо средства за качествена храна и живот и медицинско обслужване, аз знам как да се пазя, а не да ме боде и трови със съмнителна химия!

126

Анонимен

преди 2 години

Аз тези симптоми си ги имам редовно при грип, защо ми трябва да ги получавам и чрез ваксина?! ЧЕ и да чакам да отшумят.....а после?! Това изобщо не са безобидни симптоми - главоболие, болки в мускулите, температура...за някои може да са доста тежки.

125

Анонимен

преди 2 години

Какви реакции да очаквате? Ами веднага ще ви кажа - СМЪРТ! В Англия ваксинираните на възраст между 10 и 60 години умират двойно повече от неваксинираните! И това са официални данни, които всеки може да свали от ons.gov.uk

124

Вируслав

преди 2 години

ДО 137- "Да две дози кажи речи става айде..ама на всеки 9 месеца малко туу мач ми идва."......Оооо изоставаш с информацията! Вече има официални данни, че действието им след втория месец стръмно почва да изчезва. Тъй че очаквай да е бустер на 3 месеца за да се подържа нивото антитела вкарани с тоя бъркоч. Отделен е въпроса че имунитет не е антитела непрекъснато в организма. Дори е вредно и опасно.

123

Анонимен

преди 2 години

Абе Кунчев още ли е жив? Вдигнахме голям купон на село ,чакахме с нетърпение.....,ама май още мърда тоя....