44

Анонимен

преди 2 години

Имам така наречения сертитификат който в мола, кафенета и ресторанти ми го искат и го гледат от два метра. Колкото да се види образа на сертификат, може да представите изтекъл или на друго лице и никой няма да забележи !

43

Анонимен

преди 2 години

МС от къде на къде ще изземва функцията на главния здравен инспектор доцент Ангел Кунчев? До сега всички мерки бяха по негово предложение,той отговаря за епидемиите. Къде е той?

42

Анонимен

преди 2 години

Преди хулихте Борисов, че умишлено удължавал епидемичната обстановка само за да вземе пари от Европа!!! Сега кой взема парите от Европа - Радев ли???

41

Ламята

преди 2 години

Как пък най ваксинираният континент е със най много заразени?Да не вземе да се окаже накрая че вместо ваксини ви инжектират вирус,за поддържане на правилните нива на смъртност.Къде сте бе ваксинираните?До скоро с нескрито злорадство,ни обявавехте за *** и ни чакахте да мрем.Нещо се изпокрихте,мишки такив.Само кожени бустери,за вас.

40

Анонимен

преди 2 години

Радев, нали гръмко заявки на 3 март на Шипка, че няма вирус...сега защо удължава епидемичната обстановка???

39

Мечо Кух

преди 2 години

Удължават срока на годност на беззаконието, всъщност.Нечии решения и заповеди се явават надзаконови такива.

38

Светна ми

преди 2 години

Всъщност със зелените сертификати стимулират корупцията и съсипват търговците,ресторантьорите и хотелиерите, а скоро и образованието.

37

Боко

преди 2 години

Пак само глупости приказвате. Трябва ви ваксината ама дървени философи. От 3500 нови случая на ден 150 умират в БГ. А във държава със 70% ваксинирани от 4000 случая на ден умират 6. Ей така ще си заминете и на никой няма да липсвате. А турците ще ви изкупят имотите на безценица. Защото и обеднявате от тоя застой. И икономиката съвсем се спря 2 години. Като стане инфлацията 40% ще ви наложат ваксинация и ще се окаже ненужно цялото дърпане. И тогава ще живеете в една разбита държава.

36

Анонимен

преди 2 години

До 29 ... ---- Мамин сладък. Наближава 2 години чакане не ви ли убеди че животът си тече нормално, от медийни истерии и демократичен терор не се умира. Доста още ще почакаш. Или пък скоро ще им писне на повечето и ще ви начупят кратуните.

35

Никой

преди 2 години

До некой: е как какво? Ваксинка.

34

Анонимен

преди 2 години

И за кво я удължават? Да побъркат хората психически. Нали ги видяхме какви са лицемери управляващите. Хоро ще ми играят и то без маски. На преговорите с Кирчо и те без маски. Значи само за тях няма вирус

33

nekoj

преди 2 години

Абе да попитам - някой знае ли какво е лечението от последствията от ваксините???

32

Глупости без край

преди 2 години

Явно така ще е. На подскоци до декември 2023, защото до тогава си имаме предплатени дозички ваксинка. После ще видим.

31

Анонимен

преди 2 години

Кво ми пука за плана на ЕС. Няма да им изпълняваме заповедите.

30

Геле

преди 2 години

Искам да излезе Кунчев и пак да ме убеждава,че почнах да се разколебавам.

29

Анонимен

преди 2 години

хахахахаха продължаваме да продължаваме

28

До 23

преди 2 години

Като гледам ваксинираната австрия....

27

до Ламя

преди 2 години

"""""Направо до Март 2122г. да я удължат.""""" ------- Не!!! Не съ съгласен с предложението ти Ламьо!!!!! Внасям ново Предложение - да удължът "Извънредното Положение" до март 2222 година! -))))

26

Анонимен

преди 2 години

До ... E разболяхме се... Оздравяхме... Само бабите и дядовците успяват да ги докопат да ги утрепят в болниците... За другите не е страшен китайския грип

25

...

преди 2 години

Борим епидемията със заклинания и закани.Всичките мерки увисват във въздуха,ако не се прилагат и контролират.Чакаме не ваксинираните да се разболеят и да се реши проблема...