164

Мартин

преди 2 години

***, необразован и страхлив народ - заслужаваме съдбата си - кви експерименти, кви опитни зайчета, никой не се интересува от нас, единствената статистика, в която влизаме е по броя на починали в световен мащаб - СРАМ! Да ви изтребва естествения подбор и да се приключва с тая драма - в тоя живот няма само права, има и задължения - ако не искаш, марш в гората да живееш в изолация. Скапани байганьовци и андрешковци!!!

163

Слава

преди 2 години

Разумните хора вършат разумни неща, дайте пример поне на 10 ваши познати които са в болнично заведение от Ковид, после помислете колко такива познавате които не са ваксинирани и в отлично здраве, и колко такива познавате които противно на всички твърдения са ваксинирани и имат усложнения след това.А децата ни ? Кой ще помисли за тях , така ли трябва да изглежда тяхното детство? Един разумен човек не би причинил всичко това на най милите си същества. Долни лъжци всички са за затвора.

162

Икономист

преди 2 години

Новината е, че най-после работещите от БНБ са успели да пресметнат поскъпването на имотите в страната. Тези процентиза ваксинираните не са от моята компетентност. Сета на тези от БНБ-то им остава само да прусметнат годишните увеличения на борсовите индекси на българския капиталов пазар, както и на инфлацията. Журналистите от БНР-то ще се радват, ако им ги кажат тези неща. Честито на бюджетарите и финансистите от политическите партии !

161

Къде

преди 2 години

е новината?!?

160

. Не че нещо ама..

преди 2 години

Лъсва смисъла на абревиатурата ПП... ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРИДОБИВАНЕТО

159

Клоунски Свят

преди 2 години

Аз го казвах много пъти преди - БЕЗ извънредна обстановка, БОЦИНА НЯМА. Понеже сме 51-ви щат, да ви кажа - там боцините се използват под т.нар разрешение за ИЗВЪНРЕДНО ползване (EUA - Emergency Use Authorization) тоест без "пандемична" обстановка няма боци-боц. Сами може да прецените кога ще свърши този цирк.

158

Коприва

преди 2 години

"От МС посочват, че ваксинационният обхват в страната е 25,53% и далеч от поставените от ЕС цели от 70% сред възрастни хора и население като цяло." - Тук е заровено кучето. Управлявщите изпълняват заповеди отвън, насочени срещу избора на мнозинството хора. Не искаме да ни управляват чужди роби. Още в Търновската конституция е записано, че стъпилият на наша земя става свободен! Сегашната я погазват с медицинския експеримент. тези заповеди са нищожни.

157

Някой

преди 2 години

НЕ на фашизма и дискриминацията!

156

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е АБСОЛЮТЕН ТЕРОР НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!много го знаят от самото начало -план за НОВ СВЕТОВЕН РЕД И НАМЕЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ МЕЛИНДА И БИЛ ГЕЙТС СЗО ФАРМАЦИЯ ЛЕКАРИ ПРАВЕТЕЛСТВА - ПОНЕЖЕ НА НИКОЙ ОТ ТЕЯ КОИТО ИСКАТ ДА УПРЕВЛЯВАТ СВЕТА НО ТОЙ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БОГ И ВИСШИТЕ СИЛИ! НЕ ИМ ПУКА ЗА ВАС ТОЗИ КОЙТО ВИ ОБИЧА Е ВАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ НА ДУШИТЕ ВИ - ГОСПОД! А ТОЙ Е ЕДИН! ЗАЩОТО Е ЛЮБОВ!В ЛЮБОВТА НЯМА БОЛЕСТИ! ЖИВЕЙТЕ В ЛЮБОВ!

155

Анонимен

преди 2 години

И до 2030 да я удължите, мерките ви ще ги спазват само будалите.

154

Анонимен

преди 2 години

Гадовете ни откраднаха две години от живота и сега искат още една година. Това престъпление не трябва да остане безнаказано.

153

Анонимен

преди 2 години

Както казва клиничният лекард-р Тодоров, цитирайки черния хумор на свой познат, тъй като това не е ваксина, а препарат, който е в процес на изпитание, хората не са ваксинирани, а препарирани. В момента тече третият етап на експериментирането, който се предвижда да приключи вкрая на следващата или по-следващата година.Може би афиканците като не ги "препарират", за това нямат такава висока заболеваемост

152

Гиб Мелсън

преди 2 години

Две години военно положение. Няма край.

151

яаожгтн

преди 2 години

Изнънредна еп. обст- накратко ИЕО е новата дума за диктатура- еднолично издаване на запаводе от един човек, без намесата на демократично избрани законодателна и изпълнителна власт.Някой живее ли с илюзията, че държавите в ЕС живеем в демокрация?

150

Анонимен

преди 2 години

До Мета Кунчев Кунчевия сигурно са го мумифицирали вече ?@

149

Мен

преди 2 години

Пълна лъжа! Заболеваемостта е много по-ниска. 534.66 на 14 дневна база. Най-много е във Враца-800. Затова журналистиката ни е на такова ниво. Зор да има сензация. Срамота.

148

Анонимен

преди 2 години

Направо го удължете до 30 юни. То е ясно какво ни чака заради тъпите неваксинирани. Агонията ще е до лятото. На есен пак отначало . Докато всички се ваксинират или измрат.

147

Анонимен

преди 2 години

Не съм привърженик на предишните бандити,ама сегашните се очертават супербандити!Предишните ограбваха предимно парите ни,а сегашните ще ни заставят да жертваме телата си!!!Стана като в приказката - на младо прасе и нов началник не се радвай,защото не се знае,каква *** ще излезе!От 30 години тази приказка си я внушаваме и все не поумняваме!!!

146

Мета Кунчев

преди 2 години

в Мета Вселената съм след 3-та доза, Бустер, за това ви пиша само от там!

145

Интернет Конспиратор

преди 2 години

2 години Отнеха от Живота ви и няма да спрат - интересно ми е до кога ще ги търпите?! а специално в България - от всичко друго се умира повече отколкото от КОВИД - по 10 000 души умират на година от мръстният въздух, ама никой не ви е маскирал, затварял и сертифицирал за мръсен въздух, нали?!