118

Официална Покана

преди 2 години

Каним всички Антиваксъри от белите държави и РСМ да заповядат в Антиваксърска България! Заповядайте при нас! Тук почти няма ваксинирани.

117

Анонимен

преди 2 години

НИЕ, ВАКСИНИРАНИТЕ СПЕШНО ТРЯБВА ДА НАБОДЕМ ВСИЧКИ НЕВАКСИНИРАНИ! ИНАЧЕ ЗА НАС ВАКСИНИРАНИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ ЛЕГЛАТА В СПЕШНОТО!

116

Анонимен

преди 2 години

Това, че хората умират не доказва, че ваксините ще помогнат, въпреки платените статии и статистики, които всеки знае, че може да се изфабрикуват. Ако някой не иска да се ваксинира, това е негово право! Оставете хората на мира. Не е нужно да се съгласяваме с всички абсурдни изисквания. Не сме роби. Ако смятате, че ще умрем, ами оставете ни да умре. Егаси!

115

Ваксина

преди 2 години

Ваксина против Ковид, която не пази от заразяване, симптоми, смърт и пренасяне на Ковид. Много интересно къде намирате някаква логика или причина да си го слагате това. Уж сте го карали по-леко. Това от къде го знаете? Чули сте го в Метата.. или Ана Салич ви информира. Аре стига. Аре по-сериозно братя и сестри! Стига! Аман!

114

Анонимен

преди 2 години

Като гледам в България има най много антиваксъри на глава *** от целия свят.Тоест нивото на интелект е умопомрачаващо ниско.Което от своя страна обяснява защо българите харесват зеления чорап.Всичко е логично!

113

Вече измисли ли

преди 2 години

Кво има да го измислям, важен е личния имунитет.РНК бъркочите дават само илюзорна сигурност.Покрай мен измряха само ваксинирани, неваксинирани познати с летален изход нямам.Баща ми си го лекувах в къщи без никакви предпазни средства, как пък не прихванах, жена ми го изкара, пак не прихванах, пътувам редовно и с градския транспорт, не се пазя, сигурно съм извънземен .. Мога и доброволец в болница да ида, от настинка страх нямам. Имунитета ми е джелезен, първите седем са ми в *** махала

112

Къде е Борисов?

преди 2 години

Избяга ли вече?

111

Няма нужда да канят

преди 2 години

никого в моргите.Патоанатомите да изнесат протоколи от аутопсиите където да има доказателства, че хората са починали именно от ковид.Какво казвате, аутопсии не се правят?СЗО забранила?Ти да видиш.От кога един положителен тест е доказателство за товаот какво е починал човек,а не резултатът от аутопсията, както е нормално.Пълната морга не означава автоматично причина ковид

110

До 110

преди 2 години

Сега, ако на теб пример са ти източноевропейските държави...и малаазия русия и бивши руски републики, много жалко за теб. Малко влизаш в конфликт с творията ти за мисленето.Защото зяпадните общества антиваксърите са около 20 30 процента максимум.Но..да. точно те не могат да мислят. Ти си най мислещия.

109

Секой сам си преценя

преди 2 години

Голям зор за тези ваксини. От ден до пладне дуднят. Ваксинирайте са! Ваксинирайте са. Хуу ама нема да е в близките 2 години. Както съм казал още в началото на вакси терора - ще изчакам едни 3-5 години, преди да се набода и аз. Искам да видя как ще се отрази в дългосрочен план този препарат. Да не вземе да почнат да умират. Ама яко да ***. Това ме притеснява.

108

Ямболски цървул

преди 2 години

Само като прочетох заглавието и реших да не чета статията.Самото то е върховна биполярна върховна глупост.

107

бобо

преди 2 години

Аз мисля, че антиваксърски коментари трябва да бъдат забранени! Хора, българи това е сериозна зараза и много хора умират! Да, при някои имунната система го разпознава и го прекарва леко, но при други нещо се обърква и хем прави свръх имунен отговор и в същото време Ковид се размножава и унищожава белия дроб! Ужасно много хора умряха, а други също много хора оцеляха и станаха с разни заболявания! За мен хора над 50 години трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се ваксинират

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 "Досега не съм срещал ваксър, който въобще да може да мисли.всичките са дресирани да действат само по команда" Вече измисли ли защо антивакъсрите *** 10-15 пъти повече от ваксинираните или още се консултирате с фейсбук колегите ти?

105

Анонимен

преди 2 години

Един от любимите аргументи на вакс-наркоманите е "*** в спешното отделение да видиш как е". Т.е. да взема емоционално решение, а не рационално? Това че масово умират възрастни хора и хора със заболявания, не означава, че аз трябва да се ваксинирам.

104

...

преди 2 години

Няма смисъл да ги канят,вирусът ще ги вкара в моргата по-успешно...

103

Вакси Блу

преди 2 години

Ваксината не е за ваше здраве, а за да не се натоварва здравната система. Това едно на ръка. Ваксината очевидно работи, ако данните са верни. Но това пак не означава, че трябва да си я слагаме. Ваксинацията е личен избор и секой сам си преценя. Ерго, не ме занимавайте с глупости плейс.

102

До 105

преди 2 години

Оо, да. Само антиваксърите могат да мислят.Добреем. Записвам си.

101

Анонимен

преди 2 години

Досега не съм срещал ваксър, който въобще да може да мисли.всичките са дресирани да действат само по команда

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "През 2020 той алармира за това, че чрез ваксинациите ще се предизвикат мутации на вируса и ще стане по-зле" Вируса мутира с и без ваксини. Най-смъртоносните щамове, този от Бразилия и този от Индия, дойдоха, когато в тези страни на практика не можеше да се говори за ваксинация, тъй че мошеника, за който говориш, говори полуистини, с надеждата шаранчета като теб да кълват, и те кълват ЯКО. По една случайност, той работи над ваксини, които са конкурентни на тези,в момента на пазара

99

Ваксин Аналгинов

преди 2 години

Те преди 100 години и за цигарите са мислели, че са полезни, и за кокаина и за радиоактивния светещ радий, но историята опровергава наивно вярващите. Толкова за вашите ваксини.