138

Майната ви

преди 2 години

На всички стана ясно, че вирусът е направен от междугалактическия заговор с цел да унищожи България понеже е най-силната, най-богатата, най-добре развитата държава на цялата планета Земя и на околните села. Ваксината е измислена от племенния вожд на марсианците за да се чипират българите и се разкрие тйната на правене на домашна ракия и свински ***.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "Хайде бе, "смъртност на 100 000"... Вярно ли е, че 7,3 пъти повече ваксинирани са починали в Шотландия в рамките на 4 седмици? Да или не?" Отговора е КАТЕГОРИЧНО НЕ! Има го в документа, В ТАБЛИЧКАТА И ПОД ТАБЛИЧКАТА. В ТАБЛИЧКАТА е даден в числа за седмицата 25.09-01.10 на 100 хиляди при неваксинираните са 6.59, при ваксинираните са 2.23. ПИШЕ ГО ВЪТРЕ В ТАБЛИЧКАТА, която даваш за пример! ПОД НЕЯ е написано и с думи: в абзац 1 под таблицата. ЧЕРНО НА БЯЛО! НЕ СИ ЧЕЛ ДОКУМЕНТА!

136

Ваксиниран

преди 2 години

Аз със антивакси по въпроси за смъртността от ковид не споря, а само ги гледам със страхопочитание в очичките антиваксърски!!! Световните шампиони по смъртност са експерти по тази тематика!

135

Анонимен

преди 2 години

"И ТОЗИ ДОКУМЕНТ НЕ СИ ПРОЧЕЛ" - Напротив, и този съм го чел и там СЪЩО пише, че в Англия починалите ваксинирани са 3 пъти (сега не ми се смята точно, но май бяха толкова) повече от починалите НЕваксинирани. Числата са повече от красноречиви и разстягането на локуми не помага. Бии си бустера моля... :) ... Знаеш ли защо през ноември 2021 починалите в Бг са с 27% повече отколкото 11.2020 (инфото е от Витанов)? Ами сети се колко процента са ваксинираните и ще ти светне хахаха

134

Анонимен

преди 2 години

На една колежка дъщеря й е лаборантка и явно нещо й е говорила, и тя взела че се ваксинирала, оня я погребаха

133

До 136

преди 2 години

Не е достатъчно слъзливо и жално скимтенето ти за да ме накара да отида да се бода. Опитай пак. Но по-артистично този път.

132

Анонимен

преди 2 години

Хайде да започнат да се правят масови тестове на ваксинираните, ей така, от любопитство и за нуждите на статистиката. Да видим тогава кой кого. Но това би било против прясно въведения капиталистически фашизъм. Фарма корпорациите отдавна правят много пари, но в момента сържат всички държави в ръцете си. Целия свят е техен. Мислите, че живеете в демокартично общество, че сте свободни, че има равенство и човечност? Помислете пак.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 И ТОЗИ ДОКУМЕНТ НЕ СИ ПРОЧЕЛ. Виж графиките на страници 17 и 18! :)))) Антиваксърски трагедии. :)))

130

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе, "смъртност на 100 000"... Вярно ли е, че 7,3 пъти повече ваксинирани са починали в Шотландия в рамките на 4 седмици? Да или не? ... Това искам да ми отговориш... :) ... След това можеш да си спамиш и да си разтягаш локуми колкото си искаш...

129

Анонимен

преди 2 години

На една колежка дъщеря й е лаборантка и явно нещо й е говорила, и колежката ми беше твърдо на мнение, че няма да се ваксинира! Но преди месец се заразила и един месец в болница на косъм от смъртта! Днес ми се оплаква, че от 80 кг. е станала под 50 кг. Белия и черния й дроб са били скапани! Беше ми неудобно да я попитам, сега какво мисли за ваксините!

128

Анонимен

преди 2 години

"Само отворих и прочетох какво пише в първите два абзаца под табличката." - Напротив чел съм го и само чакам някой тр_ол или ваксър да ми напише нещо като това, което ти си написал. Вярно ли е, че 7,3 пъти повече ваксинирани са починали в Шотландия в рамките на 4 седмици? Да или не? ... Това искам да ми отговориш... :)

127

1

преди 2 години

До Анонимен 127 "стр. 47. Що така бе? хахаха" НЕ СИ ПРОЧЕЛ това, което даваш за пример. :))))))) Знаеш ли как разбрах? Само отворих и прочетох какво пише в първите два абзаца под табличката. Ти И ТОВА НЕ СИ НАПРАВИЛ. ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАА. Впрочем В ТАБЛИЧКАТА СЪЩО НЕ ПИШЕ ТОВА, КОЕТО ТВЪРДИШ. Виж числата за СМЪРТНОСТ на 100 хиляди. Ако не беше неграмотен щеше да разбереш, че те са по-високи при НЕваксинираните. Драмата на антиваксърите е пълна.

126

Анонимен

преди 2 години

Няма как лекар или биолог чел глупости цял живот и не схванал елементарни зависимости да ми казва на мене кво да правя.

125

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да има наказание за умишленото ви деструктивно поведение." - Не се притеснявай, за ваксинираните ще има наказание за деструктивното им поведение и за това ще се погрижи ваксината. Тя вече го прави, просто вие сте толкова неинформирани, че не го знаете... Бии си бустера, иначе скоро няма да имаш сертификат хахаха

124

Анонимен

преди 2 години

"смъртността сред неваксинираните превъзхожда значително тази сред ваксинираните." Мога да ти пратя и доклад от Public Health England. Там също става ясно, че починалите ваксинирани са повече от НЕваксинираните в рамките на 4 седмици. Имам и документ на датския серумен институт, според който ОТ ваксината (не от Ковид) са починали около 4500 човека, докато в Дания жертвите на Ковид общо (ваксинирани и НЕваксинирани) са 2800-2900. Що така бе? ... :) ... Боцкай се, бии си и бустера, щом не четеш!!!

123

Хммммм.

преди 2 години

Тва с процента на ваксинираните в болницата е медиен фишек за дресирания д-обитък към който принадлежиш, Разходи се до някоя болница и сам ще се убедиш.Повечето хоспитализирани са от ония с недовършения цикъл на ваксинации, но тях ги обявяваме за неваксинирани, нали.Ай със здраве идано те пази ваксината

122

Анонимен

преди 2 години

До Ваксина Такива като теб само пълен локдаун ще ви оправи. И вируса, евентуално. С кеф ще следя как ще ви изпържат. Трябва да има наказание за умишленото ви деструктивно поведение. :))))

121

ако им стиска

преди 2 години

да обявят един от големите градове-Пловдив, Стара загора , Варна или Бургас, да не е непременно столицата за открит град в който не се спазват никакви мерки и после да сравняваме случаите.Със сигурност само месец-два след това ще са по-малко от навсякъде другаде

120

Анонимен

преди 2 години

До Вече измисли ли "Кво има да го измислям, важен е личния имунитет." И по една "случайност" ден след ден, седмица след седмица, месец след месец, смъртността сред неваксинираните превъзхожда значително тази сред ваксинираните. Интересно как точно ваксинираните разполагат винаги с по-добър личен имунитет, та ги пази толкова по-добре. Хммммм.

119

Анонимен

преди 2 години

До Ваксина 119: Когато неваксиниран се пребори с вируса, има добър имунитет! Но когато ваксиниран се пребори с вируса, това е благодарение на ваксината! Масово така си мислят.