158

Нарича

преди 2 години

се испански, защото в Испания умират за кратко време 8 млн. а научнопопулярни медии от типа на Дискавъри и сайтове не са ми по вкус,

157

Анонимен

преди 2 години

За какво ми е да ходя в моргата, като и ваксиниращите доктори и те могат да се разболеят. Освен това, моргите са пълни с починали с положителен Ковид тест, но едва ли всички са починали точно от Ковид. А верно ли създателят на ПСР е против "диагностиката" въведена повсеместно.

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 И шест пъти да го пуснеш, вътре пише едно и също и то е обратното, на това, което твърдиш. Всеки, който знае английски може да го прочете под табличката написано с прости думи, ако не се оправя добре с разбирането какво значат числата. Ти нито се оправяш добре с числата, нито с написаното. Затова и си така объркан. Затова и така наглееш, защото те хванах неподготвен, и сега няма измъкване. ВСЕКИ може да прочете в документа, че не си наясно. Пусни го пак, моля те. :))))

155

Анонимен

преди 2 години

До Испанския грип - Поинтересувай се за ваксинката, която са били на американските войници преди да започне този грип, който изобщо не тръгва от Испания, но както и да е... Производителите й са общо взето същите, които са зад ФАРМ-индустрията днес. Историята се повтаря, но щом масово хората не я познават, ще правят същите грешки като преди. Да се ваксинират и така... :) ... Аз ще пропусна...

154

В Русия

преди 2 години

даже ваксинираните са по висок процент от местната ни интелигенция

153

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че ваксинираните няма от какво да се притесняват. Те ще живеят дълго, защото са ваксинирани. Останалите не ги засягат.

152

Трагедия

преди 2 години

До Анонимен 151 Казах ти, че не можеш да четеш. Пише си го черно на бяло: броя на починали на 100 хиляди за всяка седмица. Не само това, ами и в текста под табличката четем СЛЕДНОТО: "в три от дадените 4 седмици смъртносттта от Ковид 19 за хората получили две дози ваксина са ПО-НИСКИ, в сравнение с хора, които не са били ваксинирани,или са получили само една доза."Следва обяснение защо в последната от 4те седмици са сходни: средната възраст на ваксинираните е с 6 години по-висока. :))))))

151

Испанския грип

преди 2 години

тръшва 50млн. а почва от 1 човек и то преди 100 години когато няма такива контакти

150

Ваксиниран

преди 2 години

До ##Бяхме световни шампиони и преди ковида ## Имаш неяснота в обяснението! Световни шампиони по смъртност визирам само бг. антиваксъри! Не включва ваксинирани!

149

Право в целта

преди 2 години

И какво да правят антиковидваксърите в моргите? Как ще разберат тези в моргите от какво точно са починали, при положение че не се извършват аутопсии?! А лекарите, които ги канят там, са толкова такива, колкото аз съм космонавт.

148

Анонимен

преди 2 години

"Ако можеше да мислиш, както твърдиш, щеше да кажеш колко от жертвите през 2021 са ваксинирани и колко не са" - Еми ето де... В Шотландия ваксинираните жертви в рамките на 4 седмици са 7,3 пъти повече от НЕваксинираните... :) ... Да пускам ли пак линка?

147

Анонимен

преди 2 години

Аз вече съм се отказал да обяснявам каквото и да е на антимозъците! Все едно да обяснявам на онези откачалки, които вярват, че Земята е плоска, че са в голяма заблуда. Ще си мрем и това е!

146

Анонимен

преди 2 години

До През 2020 - Вирусите с времето причиняват все по-малко жертви т.е. през 2021 трябваше да има по-малко смъртност заради горния факт, заради многото преболедували и заради многото ваксинирани. Да ама не... Защо ли? Ясно е защо, но ваксърите да се боднете пак...

145

Не убеждавам

преди 2 години

но всички неваксинирани близки се заразиха, с някой съм бил и под карантина в едно жилище,абсурд е да не съм се заразил а не съм имал дори и симптоми.Ако не помага поне не ми е пречила ваксината

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "Извод?" Ако можеше да мислиш, както твърдиш, щеше да кажеш колко от жертвите през 2021 са ваксинирани и колко не са. :))))) Така твоя "извод" щеше да отиде в канавката.Опа, забравих, анитвакъсрчетата не можете да мислите дори толкова, че да докарате убедителни лъжи ..... :)

143

През 2020

преди 2 години

вируса едва почваме, стига глупости

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "Напротив, и този съм го чел" Вече доказах, че не си го чел. Посочих къде в документа пише информацията, която противоречи на твърденията ти и с която ги даде за пример. МНОГО Е КОФТИ, когато някой *** ти е пробутал антиваксърски "доказателства" а ти не си проверил, защото си мързелив и потенциално неграмотен. Показва как точно антиваксърите си придобиват "знанието": ето ти линка, там пише това, разпространявай по-нататък. Даже не го четете. :)))))))

141

До

преди 2 години

то от много акъл

140

Анонимен

преди 2 години

"На една колежка дъщеря й е лаборантка и явно нещо й е говорила, и колежката ми беше твърдо на мнение, че няма да се ваксинира! Но преди месец се заразила и един месец в болница на косъм от смъртта!" ... Мдааа, явно ваксърите сте на принципа "една жена ми каза" хахаха ... Вижте смъртността от Ковид през 2020 и през 2021. Каква е разликата между двете години? Ами през 2021 има масова ваксинация и през 2021 жертвите са много повече. Извод? Ооо забравих, че ваксърите се затруднявате с мисленето...

139

Анонимен

преди 2 години

Бяхме световни вицешампиони по смъртност и преди ковид-а