198

Свети Задвратник

преди 2 години

А ако умрелия във моргата не каже че е умрял от корона вирус ,може ли аз да преведа доктора през света на задвратниците и на края да им ударя по една кожена ваксина със помоща на 10 известни африканеца --- какво е това ,,антиваксър ,, и кого агитира и на кого пречи и по--точно как и на кого пречи да си се ваксинира когато си поиска ? Ваксинираите си се до насита бе кой ви спира ? По скоро със измислени теории вие гледате да принудите и когото трябва и когото не да се ваксинира на сила !

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 204 "Айде и и нас така да почнат да канят." Всеки антиваксър трябва да има право скоро да посети някое патологично отделение!

196

Анонимен

преди 2 години

Айде и и нас така да почнат да канят.

195

Анонимен

преди 2 години

До Леша Приятелю, не разбрах, кое е "типичното" освен, че срещаш солиден отговор на празните си приказки. Пита за антибиотиците: отговори ти се, но се направи на ударен, каза за кислорода - същото. Имаше едно неадекватно изкзване за "токсините" и оттам нататък беше една словесна д-я от теб. Нямаш никакви аргументи подкрепени с факти. Имаш конспирации и бръмбари в главата. Няма смисъл да си губим времето един на друг. Не мисля, че си способен да водиш нормален логичен фактологичен разговор.

194

Леша

преди 2 години

До 201 Типично за плоскоглав платен агитатор. Не разбра основното, а то е - цялата тази измислица смърди на тиня, бълвoч и кучeшкo разcтрoйcтвo. Само най забилите все още вярват в пандемията. Е, и платените, "вярват" ...

193

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Мога да питам цяла вечер" Да правило ми е впечатление и друг път когато съм се зачитал под статиите за Ковид. Също така можеш да не схващаш какво ти се отговаря, можеш да го игнорираш съвсем целенасочено, защото нямаш какво да кажеш, и можеш всичко останало, каквото е типично за един антиваксър.

192

Леша

преди 2 години

До 196 Естествено, че ще ти задавам въпроси, нали си много образован и наперен? Кога откриха "вируса"? От кога "вируси" (които не съществуват) се лекуват с антибиотици? От кога се практикува масово инжектиране по време на пандемия? Кога ще се разболея от това нещо? Защо на избори и в хранителни магазини няма "вирус", но в магазини за техника и молове е пълно с него? Къде е Кунчев ха-ха? Мога да питам цяла вечер, но не ми се общува с платен повлекан и родоотстъпник:]]

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 "Общо починали НЕваксинирани за 4 седмици са 64 човека, а общо починали ваксинирани за 4 седмици са 466. Няма на милион, на 100 000 и т.н." Отиде ти претенцията, че разбираш какво означава "на 100 хиляди". А така се беше засилил с тия 4 университета ... :))))

190

Анонимен

преди 2 години

До до 100 000 "На морал мен няма как да ме учиш, защото няма какво да науча от теб... :)" Не можеш и да четеш. Аз казах, че няма смисъл да апелирам към морала ти, а не че ще те уча на такъв. За останалото, вече се предаде, а лъжата си я призна едва след като стана напълно очевидно и защото я посочих, разбира се. Няма къде да ходиш. За останалото, каквото предстои ще продължава да ви мачка тезите. За това съм напълно уверен.

189

Анонимен

преди 2 години

Интересно русофилите какво ще кажат сега ? Как ще го извъртите този път :)??

188

Анонимен

преди 2 години

До Леша Кислорода има други функции, но е нормално един антиваксър да не може да разбере концепцията на многовекторно лечение. Вие едновекторните не можете да разберете, поради което ми задаваш въпроси за какво се използват антибиотиците при лечение на Ковид пациенти.

187

четете

преди 2 години

То бива простотия,но при някои е пословична.Ковид удря във всички органи и човек умира от възникване на проблем в определени органи.Може да почине като усложнениеот инсулт,инфаркт,бъбреци,диабет....Лошото е,че има алергични хора към лекарства и не могат да се ваксинират,защото няма как да им се направи тест за поносимост.

186

Анонимен

преди 2 години

До до 100 000 "Залях те с информация все от официални източници... :) ... Кофти е да осъзнаеш, че "неинформираните" антиКОВИДваксъри са по-информирани от "информираните" Всъщност, това, че има линкове, не те прави информиран. Както стана ясно, е точно обратното: когато твърдиш неща, които са точно обратните на това, написано в "източниците" ти и след това сам наричаш нещата в източниците си "локуми", е ясно, че не само не си информиран, но и се опитваш да се самозаблуждаваш, че лъжеш някого.

185

до 100 000

преди 2 години

На морал мен няма как да ме учиш, защото няма какво да науча от теб... :) ...Аз не лъжа, но ти не можеш да преглътнеш истината, че си направил грешка, като си се боцнал... :) ... 64 починали НЕваксинирани в рамките на 4 седмици в Шотландия срещу 466 починали ваксинирани за същите 4 седмици пак в Шотландия. ОК, пише, че на 100 000 бройката на починалите НЕваксинираните е по-голяма (да не кажеш, че лъжа), но циркът тепърва предстои, така че се въоръжавай с информация и не само... :)

184

Анонимен

преди 2 години

До Д-р Хаус "Умрелите в моргите не са " от Ковид",а от инфаркти,инсулти,рак,сърдечна и бъбречна недостатъчност" Как се стигна до съвпадението между появата на вируса и рязко увеличената бройка на починалите от тези заболявания? Вече измислихте ли отговора, или още сте на етапа да повтаряте опорката и да игнорирате разговора? Между другото, не е вярно, че аутопсии не се правят. Даже прословутия разговор между КАцаров и шефа на БАПА го потвърди. В него шефа на БАПА говори за аутопсии на такива.

183

Заля го с рядка

преди 2 години

Жълтокафява субстанция

182

до 100 000

преди 2 години

Залях те с информация все от официални източници... :) ... Кофти е да осъзнаеш, че "неинформираните" антиКОВИДваксъри са по-информирани от "информираните" ваксъри... Именно затова не се ваксинираме... ,.(https://wochenblick.at/pandemie-der-geimpften-doppelt-so-viele-tote-in-am-meisten-geimpften-laendern/?fbclid=IwAR2tuYrhoxO3kirfpCDT7yChM9MxD0UQrqdk_JtuiBZXs)., За другите - линка е от статия, но има и проучване на Харвард вътре. Доуточнявам, защото горе написах "официални източници"...

181

Д-р Хаус

преди 2 години

За какви " морги" дрънка пък тоя?? Аутопсии на " умрели от " Ковид" НЕ СЕ ПРАВЯТ!! Схващате ли бе тикви?? Умрелите в моргите не са " от Ковид",а от инфаркти,инсулти,рак,сърдечна и бъбречна недостатъчност,катастрофи,пожари и т н.!;

180

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Значи лекуват някакви "вируси" с антибиотици, така ли излиза?" НЕ, не "излиза така". "Излиза", че използват антибиотиците за отстраняване на част от последиците от действието на вируса, които могат и често предизвикват тежки състояния или дори смърт.

179

Всяка епидемия

преди 2 години

Притежава свойството да самозатихва по естествен път.Само медийната или тази поддържана с лъжеваксини, не.