178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 "А документите си ги разбирам достатъчно добре." Видях, че единствено си способен да лъжеш. Така че ако ги "разбираш достатъчно добре", следващото което правиш е да твърдиш обратното на написаното в тях. Както ти казах, това не е начин да вървиш през живота, но няма да апелирам към някакви остатъци от морал у теб: обикновено толкова сте затънали, че и да има такива, не се поправяте от вътрешен срам.

177

Леша

преди 2 години

До 184 Значи лекуват някакви "вируси" с антибиотици, така ли излиза?

176

Анонимен

преди 2 години

"Ако извадката за починалите антиваксъри е 100 човека, а от починалите ваксинирани е 1 милион" - Кое не разбра от доклада за Шотландия? Общо починали НЕваксинирани за 4 седмици са 64 човека, а общо починали ваксинирани за 4 седмици са 466. Няма на милион, на 100 000 и т.н. Това са числата за ВСИЧКИ починалите от Ковид в Шотландия за 4 седмици. Това е... Колкото и да увърташ, няма да промениш фактите... :)

175

Анонимен

преди 2 години

До Леша Антибиотика се дава за потушаване на инфекции, не за "чистене на токсини". Неграмотен си.

174

Леша

преди 2 години

До 180 И какво ще им покажат? Как се чистят токсини с антибиотик?

173

Анонимен

преди 2 години

"Абе, приятелю, вече стана ясно как всички тия линкове са се озовали при теб: в комуникацията ти я с други антиваксъри" - Ами ако гледам само БТВ и Нова няма как да стигна до тях. Не ми отговори ти какво четеш и откъде се информираш. Щом не отговаряш, значи е от фейса, БТВ и Нова... :) ... А документите си ги разбирам достатъчно добре. Мога да отсея зърното от плявата, но на теб ти е трудно май. Сега ще ти пусна и от Европейския парламент, но в следващия коментар,защото не ми достигат символите!

172

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Защо в моргите? Нека да ги поканят да видят как се "лекуват" "болните" от тест по протоколите на СЗО." Ами, те и това са ги поканили да правят.

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 "Напротив. Доказах, че 7,3 пъти повече ваксинирани (като абсолютна стойност, а не локумите за починали на 100 000)" Досега допусках (за да не те унижавам без нужда), че просто не разбираш, но вече почна открито да мамиш. Абсолютната стойност не играе роля, когато се сравняват две групи хора. Ако извадката за починалите антиваксъри е 100 човека, а от починалите ваксинирани е 1 милион, няма значение, че от 100те човека са починали 20, а от единия милион 200. Това ясно ли ти е?

170

Леша

преди 2 години

Защо в моргите? Нека да ги поканят да видят как се "лекуват" "болните" от тест по протоколите на СЗО.

169

Анонимен

преди 2 години

До до 100 000 Абе, приятелю, вече стана ясно как всички тия линкове са се озовали при теб: в комуникацията ти я с други антиваксъри, я някой любезен другар ти ги е пратил с обяснения какво да говориш. Смешно и жалко е така да вървиш през живота. Не, не знам датски. Знам, че от тези документи, които представи, не си чел/не си разбрал или се правиш че не си чел/разбрал НИТО ЕДИН. Това е ДОСТАТЪЧНО, за да разбера както знанята ти, така и твоето морално положение. Отивай "у фейса".

168

Анонимен

преди 2 години

"Факт е, че се опита да докажеш това, което твърдиш, с източници, а се оказа, че в източниците пише обратното." - Напротив. Доказах, че 7,3 пъти повече ваксинирани (като абсолютна стойност, а не локумите за починали на 100 000) са починали в Шотландия спрямо НЕваксинираните. Ще повторя числата. 64 НЕваксинирани починали срещу 466 починали ваксинирани. Кое не е вярно? Пратих ти и доклад. Виж статията на немски, която ти пуснах. Нещо не ти хареса май. Я дай да видим ти какво четеш? Нищо?

167

до 100 000

преди 2 години

Датски разбираш ли? Аз не, но покрай немския хващам чат-пат нещо... Ето ти снимка от един документ на датския серумен институт ,.(https://vesever.blog.bg/photos/116521/original/denmark.jpg)., Сам можеш да провериш колко са починалите от Ковид в Дания (и ваксинирани, и НЕваксинирани) - 2800-2900 общо. Според този документ починалите след ваксинация са около 4300... :)

166

Анонимен

преди 2 години

До до до 100 000 Факт е, че се опита да докажеш това, което твърдиш, с източници, а се оказа, че в източниците пише обратното. Така завършват всички опити на антиваксърите, когато се стигне до работа с факти. Какво на теб ти се иска да бъде, не е предмет на сериозни разговори. Ясно е, че си невеж по темата (или се правиш на такъв, но то е все тая кое от двете е). Когато си готов да пробуташ още някой фейк нюз заповядай, с удовлоствие ще те разпердушиня пак. :))))

165

до до 100 000

преди 2 години

Напротив, знам... Ти прочете ли статията? Прочете ли и проучването на Харвард? То е малко "по-мекичко" да го наречем, но е в същата посока. Не съм се опарил от нищо. Отлично знам, че в докладите на Public Health Scotland/England се твърди, че на 100 000 души жертвите при НЕваксинираните са повече, но това са оправдания/локуми. ФАКТ е, че в момента умиращите ваксинирани в масово ваксинираните страни са МНООГО повече от НЕваксинираните и официално се признава. Признай го и ти... :)

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 "Знам какво означава примерно 1 на 100 000 много по-добре от теб" Ако "знаеше" щеше да видиш, че числата на смъртността на 100 хиляди са по-ВИСОКИ за НЕваксинираните. А за двата университета В България и двата в Германия, можеш да ги разправяш в махалата ти, не на мен. За твое нещастие говоря и немски, та ще се позабавляваме със "студията", която последно постна. Давай, ти си, кажи нещо за него. :))))

163

Анонимен

преди 2 години

До до 100 000 Още неграмотност. Даже не знаеш какво значат тези студии, но вече виждам, че се учиш от предното опарване: вече не смееш да пробутваш директно фалшиви новинки. Я да видим, какво твърдение ще направиш за тази. Ще се позабавляваме и тук със сигурност. :))))

162

Анонимен

преди 2 години

"Числата казват същото като "локумите", но ти си със едва завършено средно образование и не знаеш къде да гледаш и кое число какво значи." хахах ... учил съм в два немски и два български университета... :) ... Знам какво означава примерно 1 на 100 000 много по-добре от теб, защото даже учих в математическа гимназия и даже за малко да ме приемат там без изпит, защото стигнах до 3-ти кръг олимпиада по математика, но там увиснах. Както и да е, просто не вярвам на локумите, а на числата... :)

161

до 100 000

преди 2 години

Хайде още един линк, че си много любознателен. Там има и проучване на Харвард ,.(https://wochenblick.at/pandemie-der-geimpften-doppelt-so-viele-tote-in-am-meisten-geimpften-laendern/?fbclid=IwAR2tuYrhoxO3kirfpCDT7yChM9MxD0UQrqdk_JtuiBZXs)., горе в дясно има и превод на английски ако не знаеш немски... :)

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "Дават ти числата, после ти разтягат локуми и ти се хващаш за локумите хахаха ..." Числата казват същото като "локумите", но ти си със едва завършено средно образование и не знаеш къде да гледаш и кое число какво значи. Време е да се замислиш, защо устата ти е толкова голяма, при положение, че си един от най-неграмотните, които пишат в тази тема. :))))

159

Анонимен

преди 2 години

До Трагедия - Трагедията си ти... :) ... Дават ти числата, после ти разтягат локуми и ти се хващаш за локумите хахаха ... 64 починали НЕваксинирани и 466 починали ваксинирани... При хоспитализациите същата работа 552 хоспитализирани НЕваксинирани срещу 1806 хоспитализирани ваксинирани... Чети си локумите, а числата остави, явно не ги познаваш и не знаеш кое е повече и кое не... :) ... Между другото ако скоро не си биеш бустера и теб ще те водят НЕваксиниран, така че побързай... :)