210

Анонимен

преди 2 години

До Българин .... Абе, верно ли си толкова тъъъъъъъъъъъъъъъъп?

209

Анонимен

преди 2 години

Копейкин току-що каза по ТВ, че вируса е измама, а хората по 200-300 умррели на ден мррат от страх и други болести. И той ще се бори, за да се премахнат мерките и ще докаже, че КОВИД няма!УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!

208

Българин

преди 2 години

На ваксърчетата ще им осигурим по 1 ваксина месечно. Да се бодат на воля. Но вече ще им я слагат в ***. Китайците са доказали, че от там най-сигурно се получава имунитет. И малко удоволствие да имат в скапания си хипохондричен живот.

207

анонимен

преди 2 години

Ваксата трябва да е задължителна , ама на чепиците.

206

БРАВО!

преди 2 години

По-добре България да върви в посока на задължителна ваксинация, отколкото да върви задължително в посока към Евразия, накъдето ни е повел Радев

205

Свети Задвратник

преди 2 години

Амин, дай Господин на раба божии Кирил--5--10 000 г. живот ( и охрана ) дано успее да спре кражбите във България ! Алилуя !

204

ъъъ

преди 2 години

Никога няма да го нарекат "задължително". Ще си остане доброволно, но принудително. Който е желаел и е имал намерение да се ваксинира, вече го е направил. От тук нататък хората ще се ваксинират най-вече за да могат да ходят на работа. Абсолютна принуда. Неслучайно "зеленият сертификат" е останал встрани от обсъжданията, вероятно като твърде маловажно основно средството за изнудване на всички работещи.

203

Кажи

преди 2 години

Къде е Крим и ще ти кажа дали ваксинирането ще е задължително.

202

Путин

преди 2 години

Дадох съвет на моя довереник Радев, да не ви "принуждава", а да ви убеждава, както правя аз в Русия: не уволнявам никого от работа, ако не е ваксиниран. Просто го пускам в безсрочен неплатен отпуск. Той сам се "убеждава" да напусне. Не съм го уволнил аз, той сам, по собствено желание си тръгна! Така се работи в червените диктатури: яко приказки за светлото бъдеще, а иначе "удри, удри, удри".

201

Свети Задвратник

преди 2 години

Мисля че ако Кирцата измъкне от на докторята устите сочните пътеки и ги остави на по една заплата макар и от 5-бона да е ---ТЕ ще му поръчат убиец от Ислямска държава или ще избягат във чужбина . Такъв гювеч не се изпуска лесно ! Тези Доктори със елки които се разхождаха важно по болничните коридори знаете ли колко вили и чекмеджета са изписали ,ако знаете зад Канада ще се върнете драги непознаващи българската супер ултра крадлива деиствителност която искате да борите , АМИН !

200

Свети Задвратник

преди 2 години

Та на горкия шмекер мога да му маам задвраници докато напълно осъзнае , че ние не сме прости антиваксъри и на никой човек над 18 г не сме казали да не се ваксинира ,а просто като хора ние бз да пречим на някой ще си решаваме сами за себе си ,а на него ако е много настъпателен един здрав задвратник и да си бърше професорските сополи ! Като го е стрх че някакъв не ваксиниран може да го зарази да си постави ваксина без много да дрънка ,защото и ваксиниран може да го зарази !

199

Анонимен

преди 2 години

Ако въведат задължителното боцкане дупе да им е яко! Излизам на протест с брадвата!!! И ако се сберем цяла махала момчета, дали няма да им запипериже под опашките!!! ---///----- С удоволствие ще изкарам 17-зарядния с двата пълнитела и така ще ти запипериже, че не знам дали ме разбираш. К-*** ска пан...

198

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията трябва да е задължителна. Убедих се след като се разболях и влязох в болница. Щетите от тая болест са огромни, това е чума.

197

Свети Задвратник

преди 2 години

Днеска едно професорче обяснява--- как всички трябвало да се ваксинират защото всички сме били свърза и и обяснява как внучката го предавала на баба си ,НО технично пропуска да борави със проценти колко от внучетата при заболяване достигат до болница и до летален край и колко от бабите над 70 г , по този наччин бедния шмекер иска всички да бъдат ваксинирани вместо почиващите във 90 % отслучаите възрастни-- едно е да бодеш хора над 60--65 г едно е да подкараш деца на по 10 г ,ама за шмекера е

196

Solar Power

преди 2 години

Разбира се че няма ! Сега вируса ще убие който може от по възрастните... ще останат само ваксинирани и той няма голям шанс за пробив там. Какво следва ? Мутация и насочване към група на по малка възраст. Та когато удари децата другото лято ще пеете друга песен. Спомнете си испанския грип ! Предимно млади хора са умирали !

195

3M

преди 2 години

Р.Овч., Р.Гечев и Т.Ерменков са носители на "новото и промяната" и преговарят с тези дет щяли да направят промяна!?Егати мизерната наглост е това

194

Бой

преди 2 години

Ако въведат задължителното боцкане дупе да им е яко! Излизам на протест с брадвата!!! И ако се сберем цяла махала момчета, дали няма да им запипериже под опашките!!! Те толкова място в панделата нямат, камо ли да ни спрат! Настана време разделно и май време да грабваме пушките и към гората! Както нашите прадядовци! На всеки му се нрави мирният живот, но явно нашата съдба на нас българите не е такава!

193

Форисън Хард

преди 2 години

България няма да върви към задължително инжектиране, а направо към принудително!

192

Право в целта

преди 2 години

И другарят министър на здравенеопазването Лопатко Фурнаджийски беше против ваксините и зелените сертификати, но след назначението му се извъртя на 180 градуса и си заслужи прякора. Очаквам същото да направят и другарите Трапчинко и Кокорчо по отношение на задължителната ваксинация.

191

Анонимен

преди 2 години

До Притрябвали са ниАбсолютно вярно ! В последните години сме се превърнали в дестинация за алкохолен туризъм и хазарт.. за съжаление.