230

РИСКОВЕТЕ И ПОЛЗИТЕ?

преди 2 години

Относно рисковете - повече от 30,000 умрели от ваксините срещу Ковид в Европа до момента, по официални данни, и 1,163,356 случая на доживотни увреждания. В САЩ повече от 2600 смъртни случаи на плода в майчината утроба, повече от всички такива случаи през последните 30 години взети заедно, резултат от ваксинация. И това е само част от статистиката. Колкото до ползите - очертава се ваксиниране до живот. Е, всичко това българите го виждат. Учудващ ли е факта, че само 25 % са ваксинирани?

229

HMLF

преди 2 години

България върви в посока "заличаване"!

228

Анонимен

преди 2 години

Първата антиваксърска революция ще се състои в България. Оттам по целия свят. Вярвайте ми.

227

Анонимен

преди 2 години

Тиквата не можа, ама тоя аджамия върви към гражданска война. Ще се бием до кръв за свободата си. Тука номера на илюминатите няма да мине.

226

до 277

преди 2 години

До До задължително хаха ти сигурно и ръцете след като серрреш не си миеш кво да говорим повече

225

278 ти го е казал

преди 2 години

До До задължително 278 ти го обеснява това е вашата бъгарска народопсихопатия

224

 до 274 и 276

преди 2 години

абе какво говорите вие бе, бугарина иска хем вълка сит хем агеното цяло, хем куррра в путтката хем душата в рая, иска иска ама не става като нямаш отговорност към обществото си плащаш явно по трудния начин ще го усвои пак това знание, разбира се че ваксинирането трябва да е задължително ако искаш да живееш с други хора, и да си миеш ръцете след като серреш това е

223

До задължително

преди 2 години

Не искам хипохондрици и психопати да ми определят какво е задължение и отговорност. Нищо от това което казваш не е по конституция бий си дозите и се успокой

222

до 274

преди 2 години

До задължително точно така от денс моята фирма не малка спира да плаща здравни осигуровки на невкасинираните, наел съм адвокати които ще защитят лесно решението ми, неможе хем тако хем вако

221

Асен

преди 2 години

ДБ не искат да спрат течовете в здравеопоазването, а да ги отклонят към техни хора!

220

задължително

преди 2 години

в едно свободно общество задълженията не са дискриминация а отговорнисти, ако ваксинирането не е задължително с цел да предпази обществото защо правилника за движение да е задължителен неможе ли аз само да си реша как да се движа по пътищата? норода трябва да разбере че всеки избор води до поредица от задължения и отговорности, ваксинирането ако не е задължително тогава всеки който избира да не се ваксинира да си плаща, иначе аз съм дискриминирам понеже плащам за нещо което може да се избегне

219

Май няма да стане

преди 2 години

Ако това правителство направи приоритет принуждаване към ваксинация ще се прострелят много сериозно в крака!

218

Революционна Борба

преди 2 години

Истината мили хора е само една -СВОБОДА ИЛИ БОРБА!!!!!

217

Алекс

преди 2 години

Много правилно.Ваксиниране само по желание.

216

анонимен

преди 2 години

Хора не се обиждайте , а аргументирано и с приятелски тон споделяйте това което знаете за ковид , за преживяванията си , за новостите , които излизат. Само така ще можем да си помагаме един друг и да се предпазваме доколкото можем . Ето аз например съм убеден , че има и по- ефективни и щадящи методи за преодоляване на заразата , но както каза един професор , проблема е , че тези медикаменти са много евтини , а фармацията е може би най-едрия бизнес и не позволява налагането им.

215

анонимен

преди 2 години

Напишете на Гугал ----История на съвременната медицина ---- и ще разберете защо много хора се съмняват (и с основание) на това , което ни поднасят повече от един век съвременните фармацевтични концерни , като разбира се трябва трезво да се разсъждава и да не се игнорират някои постижения на науката. Има много интересни факти в статията!

214

анонимен

преди 2 години

Един факт без майтап - По време на втората световна война на американските военнослужещи са им ръгнали 200,000,000 ваксини. Не знам тогава колко е бил числения им състав, но това си е живо извращение.

213

@ Solar Power

преди 2 години

Пий си хапчетата и не приказвай глупости."Пълна" защита поради експерименталните препарати имаш за два и половина (2,5 ) месеца. След шест месеца повечето вече нямат никаква, ако са офайзерени. Та ще ви дупчат, какво там решат, като при бройлерите. И не е учудващо - щом на по-младите ви е толкова акъла. Възрастните - нека ги бодат - все от нещо ще се мре.

212

Ясно

преди 2 години

Локдаун,никой не бачка-нема пари у бюджета!Не ваксаните направо ще ги разтрелват чекистите по улиците!Куршумите са по евтини от ваксините!

211

анонимен

преди 2 години

ку-ро-навираса не е страшно бе - он си знае до къде !