250

Анонимен

преди 2 години

Нашите антиваксери са най-глупавите антиваксери на тоя свят. Това са отявлени ***.

249

Анонимен

преди 2 години

Е тогава да върви на опашката...

248

Анонимен

преди 2 години

Демонстративно сваляйте маските.Масово.

247

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде задължителна само за тези които искат да работят и тези които ходят по кръчми и кафенета за останалите 5%няма да е задължителна!

246

БГ

преди 2 години

Насилствената, задължителна ваксинация е нарушаване на човешките права!

245

Лекар в интензивно

преди 2 години

В началото когато ви четях *** коментари се ядосвах, но вече мога само да ви пожелая възможно най-бързо заразяване, а след това кой успее да се пребори добре, на останалите лека им пръст. Заради егоизма ви няма места в интензивните отделения за други пациенти... *** народ проста държава!

244

Анонимен

преди 2 години

България вън от ЕС и ще живеете една идея по добре.ЕС е паразитна структура която вече е изгубила здравия разум.

243

дедо Ташунко

преди 2 години

Eдно време покръстването на българите е протекло значително по-леко, отколкото сега ваксинирането.

242

123

преди 2 години

Браво! Накрая малко разум!

241

Анонимен

преди 2 години

ЛИПСВА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КУРСИВ- "ТЕ СА ОПАСНИ ЗА ВАШЕТО ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО ОЦЕЛЯВАНЕ"

240

Анонимен

преди 2 години

Браво! България може да излезе спокойно от Европейски съюз. Вече сме за африкански съюз. С комунистите в управлението. И Някакви канадци ни лъжат с глупостите си.

239

Анонимен

преди 2 години

Колко да не вървим, след като Кацаров си каза, че вече на няколко пъти хора от ЕС идват да ни бият канчето и заплашват със санкции, че нямаме много ваксинирани? 2 дни след гласуването на правителство всички ще одобрят локдаун и задължителна ваксина. Няма как. Парите са си пари и за какво друго човек да става политик освен да ги усвоява?

238

Анонимен

преди 2 години

Подтекстът е: няма да има задължителна ваксинация официално, но ще принудят хората на "доброволно" ваксиниране, чрез брутална дискриминация към неваксинираните!

237

FMC

преди 2 години

Спрете най-сетне с облъчващите соросоидски статии! Няма нищо вярно в това, което пишете, но е вярно, че по тоя начин много българи починаха след ваксинация!!!Оставете хората сами да решават дали да живет или *** като мухи!!!!!

236

епидемиолог

преди 2 години

До 295=Боравите със стари данни. Вече е ясно че ще са скоро на 3 месеца, защото не създават истински имунитет а само пълнят антитела които след 2 месеца почват да изчезват. Освен това непрекъснато присъствие на антитела в организма не е желателно, защото това е състояние на болест на организма. Антителата са необходими само при среща на имунната система с вирус. При истинска ваксина и наистина създаден от нея имунитет, това е процедурата-иначе непрекъсното пълнене с антитела създава буря в орга

235

Анонимен

преди 2 години

Спешно да се въвеждат строителните войски отново, и да почват да строят далече от населени места - контролирани изолационни центрове за бустерни зомбита - нарко-ваксъри, а градовете да се обграждат с високи стени и дълбоки ровове, против набези наОрки от бустерни зомбита!!!

234

Въпрос

преди 2 години

до 274-"ваксинирането ако не е задължително тогава всеки който избира да не се ваксинира да си плаща" - А кой ви плаща "безплатните вакси" бе клоуне? Защо да ви ги плащаме ние след като дори не ви предпазват и дори се заразявате един друг? Всъщност нямаме нищо против да ви ги плащаме, ако ни оставите на мира! И си заврете сертификатите в г.....те. Само естествено придобития имунитет предпазва. Доказано вече.

233

До 289

преди 2 години

Низшите класи в САЩ не се ваксинират - ако въобще има някакво значение към коя класа принадлежи жена, чието неродено дете умира след ваксинация на майката по време на бременност.

232

До ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

преди 2 години

...да предпази обществото, казваш? Пропуснал си нещо в суматохата. ВАКСИНИТЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ от заразяване, нито от пренасяна на заразата. С ваксината МОЖЕ БИ намаляш риска ЗА СЕБЕ СИ. Имаш ли още нещо да кажеш за отговорността към обществото? Или просто обичаш клишетата?

231

Въпрос

преди 2 години

И един журналист ли не се намери да попита, като няма целта им да е "задължителна ваксинация", какво разбират под "задължителна ваксинация"? Ако насилват чрез забрана да работят, да нямат нормален живот, насилват хората да се ваксинират и децата си- за "доброволна ваксинация" ли го броят