27

Анонимен

преди 2 години

Така нареченото домашно насилие е отговор на женската вербална агресия и в 99 % от случаите извършителите са мъже, които после трябва да бъдат заклеймени като престъпници, людоеди и рецидивисти. Аз още не съм виждал така нареченото насилие да се случва без никаква причина, просто така. Всяко действие е било предизвикано с друго действие, преди това. Не чувам никой да кряка за женската вербална агресия. Някакво теории...

26

Ахмед

преди 2 години

Няма такова нещо. Насилие над жени в единични случаи и то от роми.Статията е феминистка простотия.

25

дА

преди 2 години

Искат да набутат конвенцията тези бббб....ци и затова ни ги пускат тези статистики. Като с ковида, има вирус, ще умрете, ако не се ваксинирате, а ние още живи. ЛЪЖЕСТАТИСТИКИ

24

до Гимс

преди 2 години

Едно време казваха "семейството е основната градивна единица на обществото". А сега го унищожават. Ако една жена няма семейство, ако един мъж няма женска подкрепа и нежна половинка до себе си, за какво живеем ? Е бати живота.. фейсбук, шопинг и пътувания. Аз като се прибера от работа жена ми е наготвила, детето ми се радва и ме чака.. семейна идилия. Няма нищо по-хубаво. Вече е пълно с кариеристки и брадати 4екиджии. Мъжа и жената са създадени да вървят ръка за ръка, всичко друго е лъжа

23

Анонимен

преди 2 години

До Бай Данчо И ти ли? По-леко ми е като знам, че не съм само аз. Сериозно го казвам.

22

Анонимен

преди 2 години

Тези модерни кьорфишеци за домашно насилие и кви ли още не изобщо не отразяват истинското състояние на живота в България и по презумпция приемат едностранно мъжете за насилиници и престъпници. Физическият отговор много често е само реакция на вербалният тормоз и насилие спрямо мъжете. Безсилието на мъжете да спрат вербалната агресия на жените провокира защитна реакция у тях и те биват провокирани да употребят физическа сила. Но това никой не го казва.

21

Бай Данчо

преди 2 години

Аз съм мъж и съм подложен на домашно насилие от жена ми. Постоянно мрънка, крещи за щяло и нещяло, гледа ме злобно. Човек една ракия не може да пие. А то какво ни остана в тоя живот...

20

Gims

преди 2 години

Жената е равна на мъжа - тя изкарва минимум същите пари, грижи се по равно за децата, готви и пере в 50% от случаите, когато иска кола, бижу не казва дай ми, купи ми а, си купува като изкарва допълнително пари, а не взема от семейния бюджет. Жената не иска нищо от мъжа, а само дава, мъжът също. Не е ли равноправие?

19

Георги

преди 2 години

Това са глупости.. разни НПО-та пак ни внушават, че ние сме много зле. В България все още има семейни ценности и традиции. Вижте ги на запад - гей бракове, една жена с деца от 3ма мъжа, женят се, развеждат се, вземат им децата по анонимни сигнали. В момента в България е най-добре от цяла Европа. Ей днеска чета за шведската премиерка - джендърка. Хората са отчаяни, съсипват им държавата и нищо не могат да направят. Пазете България, пазете българското семейство и традиции !

18

Жаба Кикерица

преди 2 години

Не се омъжвайте да турци, роми, комплексари, насилници, престъпници, лентяи, IT ненормалници и неуравновесени типове и няма да има насилие във вашия дом!

17

Стъкмистик

преди 2 години

Е как го сметнахте: 1280 случая до момента за 2021 г. = на всяка 3 жена в България !!!Вярно, че намаляваме като население, ама чак пък толкова!

16

Möchtegern-

преди 2 години

Интересно. Аз съм сменила много мъже и досега никога не съм имала подобен проблем. Един единствен път един ми кресна и просто му казах "Това беше" и блокирах всякакъв контакт, та до повече не се и стигна. Не разбирам цялата драма. Може би това са само ромеите? Във всеки случай винаги е добре да търсиш грешката първо у себе си. Ако не ти харесва някой просто си тръгваш. Е, не разбирам защо всички женски искат да имат деца и после реват, че са вързани, но там вече напускаме разума.

15

Анонимен

преди 2 години

Докато не върнат смъртното наказание и по зле ще стане

14

Дедо

преди 2 години

Никой мъж не е способен да надприказва една жена ))) Само текметата могат да изравнят силите ! Така че , защо ЗАЩИТНИТЕ действия на мъжете се водят " домашно насилие " !?

13

Анонимен

преди 2 години

И кои да набия довечера, за да оправя статистиката?Мама, сестрата или жената.?

12

Иванов Космоса

преди 2 години

А защо не казвате нищо за мъжете, които също са подложени на домашно насилие, в това число и физическо ???

11

Едно

преди 2 години

време нашият командир на поделението казваше - като се събудиш, направи секс с жена си за да си първия за деня, а вечер като се прибереш отвърти и един шамар. Винаги има за какво. Той беше мъдър човек.

10

ххх

преди 2 години

до 1: Какво общо има Президентът? *** ли са, *** ли са...

9

Анонимен

преди 2 години

***, какво общо има кибернасилието с домашното насилие?

8

SHEFA

преди 2 години

ЖЕНИТЕ НЕ ТРЕБЕ ДА СЕ ТОРМОЗАТ-БИЯТ.-ЖЕНИТЕ ТРЕБЕ ДА СЕ МЪНДРЪЦАТО ДОЕОН И НОЩ.-АМА МАЩАБНО-СУТРИН-ОБЕД ПА ЧААААК ВЕЧЕР.