47

Анонимен

преди 2 години

А всяка втора е домашен насилник, ама й се разминава щото е жена!

46

...

преди 2 години

Иска да се извини

45

....

преди 2 години

Един себичен човек иска извинение за неразбирането.

44

Анонимен

преди 2 години

Давайте направо всяка и да се приключва тази фитбола драма. Така насилихте трмата, че вече опротивя на всички. Важна е, но вие за пореден път осрахте пейзажа и вече е само за подбив!

43

В. до Жаба Кикерица

преди 2 години

Добре ама във всеки мъж има от всичко. Кое ще вземе връх и ще победи зависи от него самият и от вас. Дано само да не сте просто Обект.

42

Анонимен

преди 2 години

*** мъж - истински! Форевър, оле!

41

Анонимен

преди 2 години

Винаги има индикации, когато мъжа е насилник и според мен жената ги усеща, но понеже е влюбена и глупава, не отдава значение и точно тук е голямата грешка в живота, когато любовта замъглява разума. Така, че ползвайте си повече главите. Ревнивци, мъже лесно скачащи на бой и скандал и такива, които потенциално не зачитат Вашето мнение са бъдещите ви душмани, не пренабрегвайте това.

40

Анонимен

преди 2 години

Няма как да отнемете това вековно право на Българите да бият жените си и да се държат с тях като с предмет,който да си изливат гнева и комплексите.

39

Анонимен

преди 2 години

В България почти няма жена ,която да не е била бита или не обиждана.Домашното насилие е традиция и затова тук хората се борят да не им се отнеме това право.А самите жени са свикнали и го приемат за нормално.А националистите(нацистите) не искат да чуят за Инстанбулска конвенция понеже,освен че пребиват жените си, е харесват думата Истанбул.

38

До 43

преди 2 години

Какво да разсъждавам, бе, пич? И на тях бих казал същото- напускаш го и право в полиция и прокуратура. Друго ни дразни- опитват да си прокарат конвенцията, която е за ***, гейове и никъде не се говори за жени, размива се понятието жена. Значи ставаш *** и си с повече права? Това дразни- скрито за лицемерното защита на цените , се прокарва нещо съвсем различно. Да не говорим колко са нагли.

37

Анонимен

преди 2 години

някой мъже пък под психически търмоз :Д, да бъдем честни, жените повече обичам да изкарват мъжете извън нерви от колкото мъжете. да де, не е оправдание за насилие, нонякой мъжете като не успяват психически да надмогнат жена си и прибягват до насилие че е най-лесно, но пак не е оправдание, ако жената вижда че нещата сепечени и не работят заедно за консесус, ми раздяла му е майката, щом толкова не ги оттърва и двете страни да се борят в името на това да са заедно.

36

До Анонимен 33

преди 2 години

Само да Ви питам, ако така се отнасят с вашата майка, сестра, дъщеря, така ли бихте разсъждавали? Тук не става въпрос за жена Ви, а за жените като цяло, т.е. майка Ви, сестра Ви, дъщеря Ви и т.н.

35

Елка

преди 2 години

Щото никоя институция нЯма против...

34

Хюго Бос

преди 2 години

Активизираха се грантаджиите отново и плчнаха пак статиите за конвенцията им. Няма да мирясат, независимо кскво е решил Клнституционния съд. Гнусни грантаджии, спрете се, бе, омразни сте.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Пединце, научи кога се ползва пълен член! Граматически имам пред вид.

32

Анонимен

преди 2 години

Има доста мислещи хора тук чиито коментари четох с интерес.Мога само да допълня това ,че семейото положенито на повечето хора не е карма или съдба а следствие.Когато си избират мъже които не знаят как да контролират емоциите си и от своя страна ги провокират какво очакват да се случи?Наистина не ги разбирам тези жени.Ами такива сте си избрали...Той не беше такъв.Не той винаги е бил просто Вие не сте го знаели :)

31

Хахаха

преди 2 години

Всяка трета жена в България е подложена на насилие.Пълна лъжа на грантояди !!!Дайте статистика, а не изсмукано от пръстите ...ЛГБТИК+ пак надигат глава за Истанбулската конвенция, да крадат и продават деца.Няма да стане !!!Показателно е, че Д.К. Роулинг създателката на "Хари Потър" е получила смъртни заплахи от членове на ЛГБТИК+, защото ги е разобличила, като новите фашисти

30

Анонимен

преди 2 години

Яяяяяя. алековия герой, който пламенно по цял ден громи джендАрите, и обяснява какви *** са, бил комплексиран, безсилен бияч. И като гледам информацията, че го прави все по-брутално и злобно, явно и става все по-комплексиран и все по-безпомощен.

29

Gims

преди 2 години

Май някои хора не разбират що им думам, ама нейсе моя е вината.Хора, конфликтите в едно семейство, в работата, между приятели и прочее идват когато единият иска нещо от вторият, този вторият му откаже нещото и се държи по начин все едно единият му е длъжен.Пример - жената иска нов апартамент, мъжът печели само 4000 лева и не може да си позволи две ипотеки за настоящия и за нов. Жената обаче иска и смята, че и се дължи, но не прави нищо за да даде.В едно семейство трябва доверие, взаимопомощ

28

Сашо

преди 2 години

Ако те разбира, подкрепя, не мога да си помисля, че дори ще си помислиш да й повишиш тонТея дето бият жените си, са за бой!Ама те са предимно малцинствени групи, ама и тях ги разбирам.Станал си в 4 часа да почнеш работа в 5 или 6, работа безспир, да преспиш 1 час между 16 и 17 и да крещят "Що не купи тая тоалетна хартия, памперси, мляко"а майката пуши цигари на кварталния магазин