52

Demonaz

преди 2 години

До AntvxМусолини е обичал своя народ,а тези господа мразят всички в Европа. Разбра ли червен кхмер?

51

Юмрук

преди 2 години

Ваксини и сертификати са димна завеса за това което се прави зад кулисите!

50

Antvx

преди 2 години

"Супер зелен пропуск" После какво да очакваме за 9 вълна: Тъмно зелен пропуск? Ярко зелен пропуск с 1 клонка?? Двойно зелен с дъбови листа??? Един Мусолини не е достатъчен, трябва "Супер Мусолини" за да надграждаме традициите... :))

49

Анонимен

преди 2 години

ДОЛУ МАСКАТА, ДОЛУ МАСКАТА

48

Гено Помпата

преди 2 години

Има неща, които и ваксината не може да промени - твоите родители.

47

Анонимен

преди 2 години

Ковид е генетичен чистач. Провежда се чистка.

46

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна ще приема неваксинирани, въпреки ваксърската диктатура!

45

Евгевия Спиридонова

преди 2 години

Ми така ще направят, че да убият и вярата в другите ваксини, които се поставят още в детска възраст. Ето това ще направят с това насилване.

44

...

преди 2 години

Ако искат да ограничат смешната болест да ограничат движението на препарираните с течностите наречени препарати - заразените с факсините - те разнасят заразата. Не го правят, защото целта им не е медицинска.

43

Анонимен

преди 2 години

Ирланците пък са черешката на тортата по кръвосмешателство.

42

SHEFA

преди 2 години

До miko-СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ТЕБ С ПЕСЕНТА-АРЧИ ПАРИ-ДАЙ МЕЧО БАС.-ЗАТЪПИ ИМ УСТИТЕ С ТОЗИ ПОСТ.

41

до miko

преди 2 години

Същата ситуация е и при нас в Ирландия, при 94% ваксинирани и при начална фаза на Реваксинация също има висок ръст на заболеваемост!

40

славянин

преди 2 години

Абе еврофашисти, защо се правите на улави, че нe виждате, че колкото повече репресивни ''антиепидемични'' мерки въвеждате, толкова по-силен е ръстът на заразените!? Защото ние, нормалните хора, това го виждаме постоянно!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Има ли още някой овчеглав да мисли ,че всичко това се прави за за спасим баба?" --- те повечето баби ги умориха още на втората доза

38

Анонимен

преди 2 години

От статистиките които виждам правя извода че ваксините НЕ ВИ ПАЗЯТ да се разболеете а НАПРОТИВ, РАЗБОЛЯВАТ ви!!! От там който оцелее, добре а останалие Бог да ги прости.В нашия град 34% от хоспитализираните са ВАКСИНИРАНИ . И повярвайте тук не е Бг и фалшиви ваксинации са НЕМИСЛИМИ.

37

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирате ли че нищо не е случайно и страните в които е вилнял фашизма са си останали такива?! Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.Има фашистки нации и толкова. Няма значение че се правят на демократи. Вълк в овча кожа !!!

36

Един Българин

преди 2 години

До Анонимен123 На мен лично ми писна да ме затварят без никакъв ефект, а на вас? Нали този експеримент се провежда в Австрия? Да, ще намали контактите, но това е окаян оопит за удължаване на агонията и печалбите на фармацефтичните компании. Очеизвадно е че мерките (поне всички пробвани до сега) не помагат и че ваксините от нищо не пазят, а само пречат и (недоказано все още) създават мутации на к0роната

35

Анонимен

преди 2 години

Тези ги направиха на маймуни.

34

miko

преди 2 години

В Гибралтар - 100% ваксинирани с втора игла.В момента ръст на заболеваемостта.Как точно помагат ваксините дори и при 100% ваксинирани не разбрах???!!!Може ли Кунчев да ми обясни моля.

33

(-_-)

преди 2 години

Още от сега мога да ви кажа, че изкуственото поддържане на високо количество антитела срещу каквото и да било за дълъг период ще ви отслаби имуннате системи до степен такава, че всяко нищожно заболяване ще ви вкара в леглото за поне седмица. Не ме питайте дали съм лекар. Просто усещам, че така ще се получи.