72

доц. Мангъров

преди 2 години

Сега да обясня. Понеже вксините работят твърде добре (на 120%), се бият трети дози (бустери), за да озаптят действието на ваксините на 100% !!!

71

ДО 79

преди 2 години

Благодаря за информацията професоре.Другата лекция може ли да обясниш за самолетите дето ни пръскат.

70

Анонимен

преди 2 години

Така се оправдава безсилието на учените и управляващите срещу covid-19. Измислят се всевъзможни глyпости за да се имитира действие и загриженост.

69

Анонимен

преди 2 години

До Въпросче - факсините доказано причиняват тромби, миокардити, перикардити, временен(?) стерилитет както при жените, така и при мъжете. Има огромна вероятност и да отслабват имунната система в дългосрочен план, което води до множество задравословни проблеми, вкл. и онкологии. Всеки сам си преценява колко му е важно здравето!

68

Анонимен

преди 2 години

Супер фъ.шизъм, нали?

67

Анонимен

преди 2 години

До +++ "почти всички пълнолетни са ваксинирани" -- аа бъркаш се! Днес може и да са ваксинирани, ама утре като се въведе поредната доза и всички стават неваксинирани докато не минат пак под иглата ;). Уфтсете трябва да си го набият в главите, че никога няма да са напълно факсинирани!

66

+++

преди 2 години

То на практика е Италия почти всички пълнолетни са ваксинирани. За кого ще е този пропуск?

65

Анонимен

преди 2 години

Този свят направо се изврати! Как може здрав човек без симптоми да го считат за опасност, а ваксиниран, който може да е заразен и разнася болестта да се счита за здрав без тест и със свободно движение! Явно де би ли те са много повече от 100%н

64

Въпросче

преди 2 години

Ако съпругът ви е заклет хипохондрик и убеден ваксър и настоява да се ваксинирате, въпреки че сте здрава жена, която изобщо не боледува, ще се ваксинирате ли или ще предпочетете да го напуснете?

63

Lina

преди 2 години

Все още Кунчев не наличен. Дали пък не е със супер - топ- алфа - бета - зелен сертификат?

62

+++

преди 2 години

Интересува ме кой ще лекува ваксинираните от страничните ефекти след ваксините,те ли ще си плащат лечението.И би трябвало те да си заплащат защото са подписали декларация за информирано съгласие да правят експеримент с тях.

61

Анонимен

преди 2 години

"За да спрат увеличението на случаите". Досега нито една от ваксините или локдауните или маските или "социалното дистанциране" или каквато там друга глупост въведоха от март миналата година до сега не е проработила. Това е поредната мярка която се прави с цел да се покаже, че "правим нещо". Мисля че вече и на децата е ясно, че тоя вирус с нищо освен с преболедуване не може да се спре. Ваксинирайте се ако искате да го карате малко по-леко но докато не го изкараме всички няма да се свърши.

60

До 59

преди 2 години

Ти имаш ли четвърта поддържаща доза или си някой антиваксер-самоубиец?

59

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще очакваме новия ултра-мега зелен пропуск с ваучер за 2 дни в интензивно и отстъпка 5% за опелото. Не се ли усетиха, че при неработещи ваксини само творят глупости?

58

Анонимен

преди 2 години

Вече разликата между "теория на конспирацията" и "новината" е по - малко от 6 месеца.

57

Натовеца

преди 2 години

Бийте си 50 пфайзера и получавате платинен супер ,хипер ,мега гига зелен пропуск и участие в томбола за слушалки !

56

Ние мислим за вас

преди 2 години

Ние правителствата мислим за вас и за вашето здраве.Стойте си в къщи докато инфлацията не затрие всичко което имате ,на финала и хляба ще стане мираж.

55

КПСС БКП

преди 2 години

Италиянците са будни и интелигентни хора и вярвам, че много скоро ще възстанат срещу това безумие със сертификатите !

54

Анонимен

преди 2 години

Плана за новия световен ред се изпълнява без никаква милост. Скоро ще започнат още по сериозни протести, които ще прерастват в бунтове, потушавани кърваво от властта. До края на следващата година ще се обяви военно положение в много държави и ще бъде наложено задължително ваксиниране под страх от лишаване от граждански права. Ваксинирането ще става периодично докато хората не развият странични реакции и не почнат да измират.

53

Случаен минувач

преди 2 години

След 6 месеца "Хипер зелен сертификат"...