218

Анонимен

преди 2 години

Сребролюбците, Бог ще се отрече от вас, защото юдеите са готови за втори път да предадат своя Исус за пари и слава! И...скоро е Рождество!

217

Анонимен

преди 2 години

Що не им раздават за вкъщи по едно кашонче, да облекчат малко килърите, ъъъ лекарите исках да кажа!

216

Анонимен

преди 2 години

Този чаршав няма да го чета. Само ще им предложа на Евреите направо десета доза за по сигурно. И тези не са разбрали че ваксините ще направят вируса като чума. Но нищо ще го разберат по трудният начин.

215

Анонимен

преди 2 години

Вие сами се унищожавате. Не са виновни евреите. Ваксинирайте се за да оцелеете!

214

Анонимен

преди 2 години

Срещу глупостта доводи няма. Затова се действа с принуда. Какво да ви правят вас, антиваксърите!

213

Загадка

преди 2 години

Та.....с колко точно евреите са планирали да редуцират населението на Земята и да управляват малко останалите ресурси?! Досега създаденият за целта сатанински вирус и последвалите довършващи ваксини ликвидираха около 2 млн души, но май плановете им са за много повече...

212

Анонимен

преди 2 години

"Това ще се случи с комбинация от мерки: маски на закрито, поведение на населението, ограничения за събития на закрито и зелени сертификати и ефективна кампания за стимулиране на имунизацията." ...Това от "Моята борба" ли е извадка, само, че вместо евтаназия използват имунизация"!? И после ми обяснявайте, че Хитлер не е бачкал за еврейските араби.

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 240 Подмятят ,подмятат за четвърта ...подмятат .Я виж в Русия ,с която уж са врагове ,как тричат и по нищо не отстъпват на ,,самобогоизбралите се ,,и евроатлантите демократи , вече намекват за четвърта . Само наивници могат да си вярват ,че мужиците и говедарите ,са врагове . Я как работят за общото дело ,ваксините ?

210

До ПРЕБОЛЕДУВАЛИЯ

преди 2 години

Мноо си нетърпелив! Бъдещето е пред теб, а какво ще е, ще ти дадем думата да разкажеш кат му доди временцето! А засега ще се задоволиш да бръ.щол.евиш за страничните ефекти от ваксините!

209

Тотален контрол

преди 2 години

До Анонимен Мда ! Демокрацията излезе нещо страшно и ужасно . А как мазно звучеше ,правата на човека ,правото на избор ,самоопределение ,неприкосновенност ,свободата на словото ,правото сам да избираш ,на избор ? Мазно ,мазно и тряс ,дотук ! Диктат ,репресии , финансови дестрикции ,арести и мноогого бой ,бой ,кучета ,конни полицаи ,водни оръдия с химикати и отрови ,куршуми ,убити хора и деца . Поседващата крачка е шпицкоманди ,потери ,лагери и снимки на Хитлер ,с неизменото Хайл!

208

Преболедувал

преди 2 години

За сега единствените с явно странични ефекти/дефекти от Ковид19, са тези дето са се ваксинирали.При тях се отключила агресия ( защото съзнават, че са се прецакали), малоумие ( опитват се да ни убедят в опорки, за които те сами съзнават, че са глупави) и отчаяние (поне при тези дето вече са болни поради ваксината). И после обяснявайте, че не сте овце за стригане, доене и клане !!!

207

Анонимен

преди 2 години

"Болниците са пълни с хора, които не са получили бустер."- И това какво означава? Ако два пъти пробваш да пробиеш стената с глава и не става, опитай трети, нищо че може да ти стане нещо на главата? Гениална логика.

206

Анонимен

преди 2 години

Стига с те убивали хората дано бял ден дане видите проклети убийци

205

Анонимен

преди 2 години

След няколко месеца юдаците ще кажат: За пълен имунитет срещу COVID ще ни е необходима четвърта доза

204

Анонимен

преди 2 години

И пищова започва да засича!

203

Епитафия

преди 2 години

С една е зле - нужни са ти две, ала със три - лесно стават четири, пет е добре -ала шест е по-добре, седмата върви - ала ваксината ме умори !

202

Анонимен

преди 2 години

Тея не са ли на четвърта доза вече бе?

201

Анонимен

преди 2 години

Поне стана ясно колко "политиците" и "учените" са загрижени. Време е да излезете от матрицата. Живеем в свят ръководен от парите. Неоспорим факт е че парите могат да спасяват животи, нали? Сега представете си, че парите се печатът от машини целият процес си има шефове(хора като вас и мен). Ловите ли ми мисълта ? Дали и това е конспирация ? По пътя на логиката

200

Анонимен

преди 2 години

Заглавието ме накра да се изсмея, хич няма да го чета тоя пореден пасквил. Даже вече не мога да ги категоризирам тия текствое като пропаганда, толкова са плитки.

199

д. Ванго Рептилски

преди 2 години

Това което не успеят да постигнат с Вируса . ще го постигнат с Ваксините ! Защото това са тези същите , само маските са им различни . Но целта им е една и съща - да се редуцира броят на световното население !