258

Анонимен

преди 2 години

Забележете: "Около 50% от ежедневните ни инфекции се случват в тази възрастова група под 11 години". Инфекции а не болни това са деца с положителен тест, а не болни. Никъде по света не се говори за висока заболеваемост при деца или завишаване на смъртни случаи. Само не разбирам защо напират да дупчата децата с тия отрови. И в България се видя колко "много" деца от 1 до 4 клас са положителни. По 10-12 на седмица. Всичко е за едни пари, за един абонамент.

257

Анонимен

преди 2 години

Колко, кажете ми, колко трябва да се слепи всички, че не виждат как ваксините са абсолютно безполезни! Всичко живо се ваксинира в Израел и пак огромен ръст на болните! Какво точно се постига с тези ваксини? Излиза че, с ваксиниа или без, все тая, болните се увеличават, а и смъртността не е чак толкова висока.

256

Врачанин

преди 2 години

И дванаиста доза да си сложите пак няма да имате имунитет

255

ToPhD

преди 2 години

Ще има СЕЧ!

254

Африканец

преди 2 години

Не случайно човекът всеки път тръгва от Африка. При нас качеството се подобрява с естествен подбор. А вие периодично изчезвате.

253

От Берлин

преди 2 години

Няма спирка с тези лъжи... Спрете се бе мис...! Има израелски групи в социалните мрежи, където се говори за жертвите...! Ама не еб... те да се занимавате с истинска журналистика-нали??? Бог с ВАС и пазете децата! Имаме Нов Холокост! Не го забравяйте.

252

Напротив...

преди 2 години

Уроците от Израел са, че дори ваксината не помага. Стига сте лъгали, вижте че там всички са ваксинирани и пак е както при нас. Сега бустера им бил виновен...

251

Асен

преди 2 години

Един колега се ваксинира , пропи се , отслабна , разведе се и заживя с мъж.

250

Бай Иван

преди 2 години

В крайна сметка какъв е извода;ако двама мъже правят секс два пъти единия ще забременее. Ако след девет месеца не е родил правят трети път секс и така до къто има резултат. Боцкайте се колкото пъти искате пожелавам ви успех.

249

Анонимен

преди 2 години

До ЧокоЗащото Файзер е огромна компания с милиарди печалба и може да си позволи да купи тези, които пишат правилата.

248

Г-н

преди 2 години

В момента са намалили темповете на боцкане и вълната е намаляла значително. Но колко пъти трябва да настъпят мотиката. В момента в който почнат да се боцкат ще се отприщи отново. В началото на годината са го направили ударно и от тогава са символични, но сега е въпроса да го бъде ли или не. Но мотиката ще ги удари. Те сега седят над нея с един вдигнат крак и се чудят.

247

Петорно ваксиниран..

преди 2 години

.... с връзки! ...Пълен имунитет с такива субстанции не се прави. Нито пък връщне към нормаления живот с обикновените грипове които също убиваха хора с милиони по света. Набодаха се яко и интелигентно. Дори ги хвалиха за това международно за това. И ще научат по трудния начин истината, колкото и да е наблъскват с бустери. Само да не искат псле пак репарации. Щото хора и от други държави вече носят жълти звезди за да се отличават от правилните.

246

Чоко

преди 2 години

Има и друг проблем. Хора които работят при мен са от Молдова. Те са ваксинирани с китайската ваксина. Сега в България обаче имат проблем. За зелен сертификат тази ваксина не се признава въпреки, че си имат документ за ваксиниране. Сега тези хора трябва да си тръгнат . Защо е тази дискриминация, защо в България не се допускат и други много по-добри ваксини от тези предлагани ни от САЩ ? Защо ни задължават да се тровим с нещо доказано неработещо ?

245

Вируслав

преди 2 години

до 284- Освен препинателните знаци, нищо в коментара ти не е вярно.

244

FMC

преди 2 години

Ето за това Израел се опитват да се измъкнат от гафовете, които са направили. Те не признават за ваксинирани хора, които са минали пълния цикъл за ваксинация, но тоя цикъл, както четем от тая сатия, може да продължи вечно и който оцелее, оцелеее и ще бъде признат за ваксиниран!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

243

FMC

преди 2 години

Между другото, статистиката бърка, защото тя не смята за ваксинирани хора, които днес са си били ваксина и са починали, които са били втора доза и са починали преди да са минали 2 седмици. Истината е, че голямата част от смъртните случаи са при хора, опитващи се да се ваксинират! Не ги отчитат като ваксинирани, защото не отговарят на условията за ваксиниран, които се променят през няколко месеца!

242

FMC

преди 2 години

Сега ми казвате...който преживее 3 дози, ще живее, хаха.Циoнистка му работа. Стига сте писали глупости. Тия се o oсраха с ваксини и пак мрaт като мухи.

241

Анонимен

преди 2 години

уроци нещем

240

kanada

преди 2 години

В Куба си решиха проблема с тяхна си ваксина. В момнента ковид смъртността е под нивото на сезонен грип.

239

истината

преди 2 години

Бих 3та игла и вчера, а днес вече ме тресе и искам 4та.Да ви се намират некви дребни, да помогнете?