38

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/watch?v=1bYPvy7KaAU

37

Анонимен

преди 2 години

XAX AX A XA XA! Не сте познали! 4-та и 5-та ще са нужни!

36

Анонимен

преди 2 години

"Балисер предупреди, че игнорирането на отслабващия имунитет на тези, които са получили само две дози от ваксината">>>>>>След 3-4 месеца ще плюе по същия начин и третата си ваксина докато предлага четвърта. Тая "ваксина" се оказа пълна пародия.

35

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Лъжат,лъжат и лъжат! Както през Втората Световна Война! Както винаги. Има разлика между Човешки същества,каквито сме Светите Раси Природни и Чов.noдобни,родени от солта и злото. Има такава разлика и тя е зрима. Израелтяните лъжат,защото именно те и като цяло евреите създадоха хаосът Ковид,който им е абсолютен пореден провал в опитът да превземат света. Концентрационните лагери през ВСВ бяха убежище ,а не смърт за тях. Именно затова руснаци и германци-евреи и американци и араби-евреи бяха заедн

34

Анонимен

преди 2 години

Бодете се,примирявайте се, навеждайте глави,играйте по правилата им,обричайте децата си на робство,защото някой си работодател или политик ви е принудил,защото ви е страх,защото сте потънали в апатия,защото си казвате от мен абсолютно нищо не зависи,те ще ни накарат,животът ще стане невъзможен без ваксина.Робско мислене,робско,скотско съществуване,на хора заслужаващи съдбата си,заслужаващи Презрение..

33

мда

преди 2 години

Всеки антиваксър - доброволец за тестване на имунната си система. Съответно доброволец и за други отделения. Най-добре доброволец в ковид отделение.

32

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Лъжат,лъжат и лъжат! Както през Втората Световна Война! Както винаги. Има разлика между Човешки същества,каквито сме Светите Раси Природни и ***,родени от солта и злото. Има такава разлика и тя е зрима. Израелтяните лъжат,защото именно те и като цяло евреите създадоха хаосът Ковид,който им е абсолютен пореден провал в опитът да превземат света. Концентрационните лагери през ВСВ бяха убежище ,а не смърт за тях. Именно затова руснаци и германци-евреи и американци и араби-евреи бяха заедн

31

Red pill

преди 2 години

Появи се смъртоносен незабит пирон. Една държава пробва с отвертка. Не стана. Пробва с друга отвертка, пак не стана. Изводът, който ние си правим: Нужна ни е трета отвертка! Ще стане непременно!

30

Анонимен

преди 2 години

На Вас може и да ви е необходима 3та доза, но Вас никой няма да ви пита! Вас ще ви бодат, до тогава , до когато ТЕ решат! Или може би не ,,, НАРОДЕ ?

29

абе да питам

преди 2 години

Кунчо нещо писал ли е във фейса?

28

Анонимен

преди 2 години

Дали може да излезе някой много компетентен човек от СЗО или някой топ лекар и да ни обясни какъв е планът в крайна сметка? Нещо по-кардинално, по-предвидимо? Какво правим оттук нататък, как живеем? Социален живот, бизнес ще има ли, или да ядем камъни и трева?

27

Скоро

преди 2 години

Три дози - напълно "ваксиниран" . Две дози - антиваксър.

26

Анонимен

преди 2 години

По един самолет антиваксъри се превръщат в сухи съчки всеки ден.

25

Анонимен

преди 2 години

Сега човек не се счита за напълно ваксиниран в Израел, докато не получи трета доза. После доза номер 4,5,6....10,30...доза номер 100 ако все още има живи.

24

Анонимен

преди 2 години

"Сега човек не се счита за напълно ваксиниран в Израел, докато не получи трета доза от ваксината"--------------Ахахах явно там са като мaймyнитe и помнят само 3 минути какво са им казали и за предните 2 дози. Нормален човек не би търпял такава гавра.

23

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите изгореха, или трета доза, или пак без сертификат като нас, които не сме си били от магическата фанта

22

Анонимен

преди 2 години

Абокат, абокааат за ковид зомбитата.

21

Анонимен

преди 2 години

Направо всяка седмица ваксина и тук там някоя друга клизма за разкош.

20

Голям тьпак

преди 2 години

Много ми се искаше да повярвам изцяло в статията, ама явно не съм достатъчно тьп...

19

чудно

преди 2 години

Що няма сороски свiнки в коментарите? свършило е работното време или не са плащали скоро? друг път още не е излязла статията и почват да *** за мерки и ваксини, пък сега само хора пишат