56

Fax from Kazan

преди 2 години

Пак с лошо ще се говори за България, но дано не е в нас вината. Бог да прости и даде покой на загиналите и мира на близките им. :( Моите съболезнования и ако някой от Македония чете тук, бъдете силни!

55

Щирлиц

преди 2 години

***,много неграмотни писаници си сътворила.Срамота е,че има такива журналисти.

54

Кон

преди 2 години

До Важно!Преди да се стигне до техни оставки, трябва да се изгонят твоите роднини от АПИ. Ако не го направят - да, поемат тяхната отговорност. Не мисля, че ще го направят. Но си прав - трябват наказания на чиновници, и точно на тези от АПИ.

53

последния

преди 2 години

да затвори вратата

52

аз

преди 2 години

бех наказана незнам за тая гробищарска конспирация

51

сьс

преди 2 години

сигурност ни е обща историята аман от навляцимримьк отмьк

50

турско

преди 2 години

арабския ферман

49

к=урвата

преди 2 години

е и нагла и нахална от гостенката в кавички един среден

48

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Хубаво го каза Карбовски...

47

бг

преди 2 години

до пишещите простотии не ви ли е зрам какво значение албанци ли са , китайци или занзибарци това са ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА вт.ч. и деца .Как може сърцата ви да са толкова свински и потънали в ***!

46

да ама не

преди 2 години

До ВънСатаНАТОдърта червена фашагокомуняго не разбра ли че пожарът е причинен от желанието за келепир -евтин турски бензин пренасяян в автобуса.

45

а

преди 2 години

в рейса македоннци ли са били или албанци ?

44

ВънСатаНАТО

преди 2 години

Чудя се,на какви други гнусотии, безчинства и престъпления е способен и да измисли Терорист N:1 на планетата Земя, заразявайки я с краварската си демокрация!?

43

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Руско-турските знамена са спуснати наполовина. И едно друго е спуснато наполовина!Онова,дето като го погледне човек отгоре прилича на шатрата на невиждан турско-руски Цирк.

42

Койчев

преди 2 години

До Ужас 17. Големи глупости си напиал.Аман бре!

41

Ал.Македонски към

преди 2 години

Скъпите си сънародници пътуващи регулярно до Истанбул:...Беким Халити,Хамидже,Джелал Бакиу,Блерим Буши,Ергин Яхи,Аднан Яшаровски,Зулейха Яшаровска,Медина Лютви,Лулзим Сюлеймани и т.н. да не ви изброявам всичките антични северомакедонски имена...Приемете моите най искрени антични съболезнования...!

40

Оня

преди 2 години

Никой не тъжи в Македония, тъжни в Косово и Албания....

39

Жалка картина...

преди 2 години

пРАШКОВ на мястото на произшествието с черно кожено манто се опитва да се прави на младия Винету ...УЖАСььь..ако това е "ПРОМЯНАТА"...!!!

38

Mersi

преди 2 години

Проклятието на Иван Михайлов !

37

111

преди 2 години

Доколкото разбрах тази фирма организира редовно екскурзии до този маршрут. Предполага се, че шофьорите не за първи път минават оттам и то предимно нощем. Освен това сега има и пътни асистенти...