8

MaйMyнaтa

преди 2 години

Шофьор не би обвинил пътя, по който са минали трима негави колеги. Освен, ако други го правят, эа лични облаги!

7

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен #8.. Нищо лично , но ангела ти хранител и да си спрял неможе да те опази - справка Милен Цветков.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако беше БКП, Тодор Живков, до сега 100 пъти да я бяха укрепили здраво! С най-новите и скъпи материали в Света! Той винаги се стремеше държавата ни да е с най-новото оборудване за времето си!

5

Анонимен

преди 2 години

Какво от това че автомобилите са по мощни. Та нима мощните автомобили трябва задължително да вдигат 200 км. Карам мерцедес с 300 коня и какво от това. Дали ще са триста или 100 скороста мога да си я командвам както аз иска. С предимство съм само при изпреварване и на светофарите. По магистралите си карам с 100 120 км Като ме задмине някоя катакомба ги гледам как ми се смеят че с тази мощна кола пълзя. Не не пълзя карам със скорост при която ангела ми хранител може да ме пази.

4

Бай Оня с коня

преди 2 години

Абе то и колите които караме са съответствали на нормите от преди 20 години, ама пак си ги караме.

3

Анонимен

преди 2 години

Комунистите съсипаха България от 1944 година до днес!!

2

Анонимен

преди 2 години

Значи била безопасна за 120 с Москвич и автобуси Чавдар,но е много опасна за скорост 120 с БМВ седмица и автобуси Мерцедес модел 2018 . Брей да му се невиди. Не ще чуем за виновен лапачи на държавна хранилка,еле пък първа категория шуробадженакорушветчийски копой. А маркировката с лупа да я търси човек. Как ще ви осъдят,бедна ви е фантазията. Това не са ви тиквата и Сийка.

1

Stoyanov

преди 2 години

Панелките на 30 и къщите на 50 год. ще ги събаряме ли , защото са проектирани за преди 50 години и не са в норми с новото стройтелство?