32

Анонимен

преди 2 години

Жертвите са дадени в един ден.Защо?Кабалистите да отговарят, какво е плащано с тяхната смърт.

31

Анонимен

преди 2 години

Нищо не трябва да остава тайна!Но на масон какво да кажеш...Не човек ,а желязо.Не, масон.

30

Анонимен

преди 2 години

Браво ***! Сигнахте дъното! "моето усещане е .... " , "там аз минах през защрихованото". Извинявам се, но некадърността на даден водач, не значи, че има грешка в пътя. Всеки нормален шофьор се води по разделителната линия отляво на автомобила, защото в дясно има множество други елементи - защриховани зони, шлюзове за отбивки и обекти и т.н. Престанете от една трагедия да търсите сензация и ефирно време за разни самозванци! Излагате и себе си и нас, като нация. Тези ще ги цитират по света!

29

Анонимен

преди 2 години

Стига зяхте за тия пътища бе. Това произвеждате - това получавате. На който не му изнася да ходи в чужбина да живее. Ама стига с тия оплаквания. Това се произвежда на тази територия, трябва да сте свикнали. Бойко ви бил виновен за магистралите. А да видиме Кире какви ще ги прави.

28

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно са пренасяли нелегално бензин за да го продават в Македония. Нафтата гори трудно, не случайно комплект свещи за дизел са 2 бона. А и който е палил нафтова печка, знае как може да замине цял кибрит.

27

мери

преди 2 години

мал шанс с този Бус Пълен с евтино гориво и отгоре на всичко катастрфира ето ти пламак изведнаж друго няма те това е без експертиза . А защо е катострофирал е друго но горивото ако не беше в багажника всички щаха да са живи .Бедните тарикати с превоз на горива до това доведоха и дали са македонци българи и всички бедни балканци не мислят за евентуални последствия. че може да спукат гума и пак да гръмнат не мислят

26

Ивайло

преди 2 години

Най-лесно е пътят да не е виновен. Така и от АПИ не са виновни, а ние ще продължаваме да караме по неподдържаните им пътища за 98 лева на година.

25

Анонимен

преди 2 години

Ако шофьорът е минавал и друг път по този път - той знае за и.д.ио.тската отбивка. Ако не е минавал е друго нещо! А щом разбраха, че хътят е строен от Станишев преди 15 год. И от Македонска фирма даже - бързо се оттеглиха троровете на мадуро!

24

aa1830

преди 2 години

Истината е че нито пътищата ни са пътища - настилка, маркировки, мантинели, знаци, проектиране....нито манталитета като шофьори, нито контрола по техническата изправност. Причините за тежки катастрофи са няколко фактора едновременно. Най/фрапиращото е таъи мантинела след завой, който ако не познаваш и при липса на маркировка тази мантинела изведнъж се озовава точно срещу теб. Кошмар просто....

23

До Алекс

преди 2 години

ТО Е ЯСНО защо е поставена мантинелата, но КОГАТО ИЗЛИЗАШ ОТ ЗАВОЯ И ТО ПОСРЕД НОЩ - НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ ТОВА Е ОТБИВКА. Или виждаш в последния момент и в опита да завие още наляво шофяорът се хакнал в мантинелата. Но не се разбира взривът преди или след това е!!! ЗАЩОГО МОЖЕ И ДА Е СПУКАЛ ГУМА ПРЕДИ ТОВА И ТОВА ДА Е ПРИЧИНАТА ЗА ИЗПУСКАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО и удара в мантинелата.

22

МВР

преди 2 години

няма да разследвата взрива или поне няма да огласяват тази информация, за хунтата беше важно да се търси причината в състоянието на пътя, но като се разбра, че точно тази отсечка е откривана от Станишката, после за маркировката стана ясно, че Кумитова не е разпоредила на 6 месеца да се подновява, защото изхарчиха с кокорчо парите за поддръжка на пътищата... все пак купи за дъщеря си депутатство от ПОЧТЕНИТЕ

21

Анонимен

преди 2 години

Ц, има други, които имат интерес от подобряване на отношенията между РСМ и БГ. Заглаждайки вината, БГ оттегля ветото и РСМ безпрепятствено влиза в отан и ес.

20

мадеинбулгариа

преди 2 години

човека взе парите , каза чакай малко , хвана самолета , дръжте му ...

19

В такива случаи

преди 2 години

от КАТ пишат винаги - НЕСЪОБРАЗЕНО СКОРОСТ. и е асолютно вярно.

18

Брр

преди 2 години

Причината за катастрофата е една, но причината за огнения ад е дрега и е в товара на автобуса! ВЗривът и последвалият огън е причината за смъртта на хората. Разследвайте взрива!

17

лява ръка десен джоб

преди 2 години

Ако в товара е имало бензин нали е ясно на всички е тази работа е станала с помощта на нашите митничари на Капитан Андреево? И то в деня в който тече уж масираната операция на Чашкоф срещу контрабандата!?!

16

Алекс

преди 2 години

Мантинелата в дясно е поставена,за да предпазва спрелите на отбивката.Няма нищо заблуждаващо,ако спазваш ограничението на скоростта.Преди мантинелата има маркировка,през която не може да преминаваш.

15

Автобусът е возил

преди 2 години

в багажното или спирт или бензин,купени евтино в Турция.Смачкания товар се разлива и запалва,предизвикващ огромния пожар,в който загиват хората.А той се разгаря толкова бързо,че хората,надявайки се да излязат през вратите,но разбирайки че те са блокирани,не успяват да разбият прозорците и да се спасят.Всичко е в товара изключително огнеопасен.

14

радеви неволи

преди 2 години

В държавата на Радев трагедиите се засекретяват. Така направиха и със загиналя пилот на МиГ 29

13

Анонимен

преди 2 години

Очевидците казват, че са чули взрив, но медиите не дават развитие на тази хипотеза. Всички наблягат и искат да ни убедят, че причините за пожара в автобуса ще останат в тайна.