33

Анонимен

преди 2 години

Половината от тия катастрофи са на магистрала Тракия, ама иначе всичко е точно и все шофьорите виновни.

32

Анонимен

преди 2 години

Дебелата Лиляна въведе винетките. Изяла асфалта , горката

31

БУРГАЗЛИЯ

преди 2 години

СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО НИЩООО!!!ПРИЗОВАВАВМ ЖУРНАЛИСТИ ДО ОТИДАТ И ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЦЪКАЩАТА "БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ"!!!!!!

30

fact

преди 2 години

До Анониментова е и целта! Тотална дезинформация!

29

Анонимен

преди 2 години

Объркаха бая народ.Едни казват,че са били спрели в някаква отбивка на магистралата,други,че са се движили в най-лявата лента по посока на движението с висока скорост.После... 90 мин преди катастрофата били на бензиностанцията,а само на 20 мин от нея стянал инцидента ??!! Къде са били и какво са правили останалите 70 минути??!! Тия будните,които са се спасили,като са видяли,че шофьора кара като бесен посред нощ,защо не са му казали да намали ??

28

Анонимен

преди 2 години

Черна е жътвата,но сами и доброволно участваме в нея,без желание за изтърканата дума промяна,НО КЪМ ДОБРО,а не към харвард.

27

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 2 години

ЗАЩО ДЪРТАЧКАТА КОМИТОВА НЕ КАЖЕ , КАК СТАНИШЕВ И мин.ГАГАУЗОВ СТРОИХА ТОЧНО ТОЗИ УЧАСТЪК ОТ МАГИСТРАЛАТА С МАКЕДОНСКИТЕ ФИРМИ-"Маврово" ,А И ТОЗИ УЧАСТЪК ОТ НОРМА ПРИ ЦЕНА-32-млн.Э.....СТРУВА 92-млн.Э......А В УСТАТА И Е САМО БОРИСОВ ....ХА,ХА,ХААААААААА.....

26

Анонимен

преди 2 години

Ех, едно време какви оставки имаше като стане тежък инцидент. Но това беше защото ни управляваха мутри. Сега ни управляват едни много почтени и затова оставки йок.

25

Ментора бай Иван

преди 2 години

Мутрата Борисов ще го попърджаме и за с.Бисер , с. Хитрино , десетките самоубийства и самозапалвания , но ТОЙ вярва в правдата на Началника !Сигурно ще го покоси мълнията!

24

Гиб Мелсън

преди 2 години

Дори днес след тази катастрофа шофьорите не спазват никакви ограничения на скоростта. Днес карам на извънградско, наближавам кръстовище, възел, ограничение има 40 аз карам с 60 защото преди съм пробвал да карам с 40 там и става страшно, сгига се до конфликти. Карам с 60 и точно в този участък с непрекъсната линия ме изпреварва товарен камион с около 90 км и подминава. На друго място в града карам с 50, на мост, част от булевард, изпреварва ме кола с около 100 км Нужен е контрол за скоростта.

23

Някой

преди 2 години

Не живея в БГ и основно се придвижвам с влак, колкото и кратки да са ми разстоянията, въпреки че държавата в която живея разполага с безупречен междуградски транспорт. Но в БГ БДЖ е в окаяно състояние. На кого да "благодарим"? Може би на покойния ВИЛХЕЛМ КРАУС.

22

Анонимен

преди 2 години

Какво повече трябва да стане за да си подаде Радев оставката!

21

Анонимен

преди 2 години

Няма спор че днешното е огромна трагедия, но България дава 200-300 жертви всеки ден и на властта изобщо не и пука и не се вземат абсолютно никакви мерки.

20

Василев

преди 2 години

Всичко струва кинти, с 100 лева винетка и данък няколко десетки лева, да не би да искате и осветление на магистралата, ако искате да ги направим като немците бетонни с нагреватели да топят снега!Селяни прости, колко от вас работят в реалната икономика и допринасят да се събират *** в бюджета!Агент Рита Грималджи!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Василев какво означават тези агенти от ЦРУ които пишеш постоянно бе канджо

18

Анонимен

преди 2 години

Аз самия съм правил много опасни "каскади" преди 20 години, даже се чудя как съм опазил себе си и другите които беха с мен, но тогава си ударих спирачка, щото късмета е до едно време :))) Все пак макетата да си разследват, фирмата е техна, значи отговорността също е техна, на мен пътя ми изглежда окей, ама може некой да ме обори за това НЕЩО :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Като гледам статистиката и добре че отдавна не съм се качвал на автобус...

16

Василев

преди 2 години

Не ме интересува колко са жертвите и каква е причината, важното е да не допуснем Северна Македония да приватизира нашата история!И всички пишман експерти по пътна безопасност , които се захранват от НПО да си затворят устите, защото аз ще ги намеря и ще им ги затворя!!!Агент Бен Харис!ЦРУ!!!

15

До 6 Факт

преди 2 години

Може да е имало туби с бензин или нафта.А нищо чудно и да е имало някакви чанти с пиратки(фоейерверки),.Говори се за БУУМ.

14

Факт

преди 2 години

В 80% е човешка грешка и в 20 техническа. Но тя техническата -пак е грешка или недоглеждане на човек.Това е ! Като пътя е лош - караш със съобразена скорост ! Като си изморен - не караш ! Кото караш хора- НЯМАШ право на грешки!