11

д-р Дрегер

преди 2 години

До Случаен минувач Милицията и тогава ги биеше, и сега. И тогава, и сега им събира подкупи.

10

Случаен минувач

преди 2 години

До 15 През милиционеросоциализма имаше работа за всички, ама индобългарите пак се скатаваха. Но милицията ги биеше, това е разликата!

9

1-н

преди 2 години

берач на мед, нали?

8

Оцеляване

преди 2 години

Сиромах човек жив дявол. Едно време за всички имаше работа, а сега като няма човека се принуждава да краде, какво да прави??

7

Анонимен

преди 2 години

Само да не прекаляват с присъдата,че разни защитни организации следят за такива работи. Те си пазят техните индивиди,че чрез тях си изкарват парички за гей-забавления.

6

Док

преди 2 години

Това ми изглежда по-скоро като "вчера директора взе фактура за 20к за кислород, ама само фактура и сега неустановеното количество ще бъде установено и всичко ще дойде на мястото си. Джанго знае, че повече от условна няма да получи. Всички са доволни.

5

Зевзек

преди 2 години

Видел човекот, брей мед поникнала тука, чекай аз да си набера! Ама разбрал чи некой я засадил.

4

Анонимен

преди 2 години

А за мъж, държал милион евро и златни кюлчета в шкафче съд няма, нали?

3

Анонимен

преди 2 години

Yessssss, "велико" е българското съдче, убийците по пътищата и големите риби грабещи с милиони с години не виждат съдебен процес и тихомълком се измъкват, а кокошкарите на минутата са дадени на съд! Интересно какво стана, например, с петното убило Милен Цветков?Не забелязах някакъв съдебен процес по случая...

2

Радослав

преди 2 години

Съдете го за опит за предумишлено убийство на всички които са на кислородни апарати! Кога най накрая ще започнете да ги тикате в трудови лагери където да работят до живот?

1

Анонимен

преди 2 години

Особеностите на етноса