36

Google Street View

преди 2 години

Отворете си GSV и отидете на завоя преди катастрофата. Този остров излиза на пътя без никакво предупреждение от знаци или маркировка. Допускам, че на шофьора му се е отпуснал крака по нанадолнището и е тръгнал да взима завоя по-вътрешно с над 100км/ч, което го е вкарало на острова, където се удрят. Маркировката е правена от хора на Бойко Борисов за 3 лева и е изтрита. Проверете дали от разходите за маркировка не е "спестен" някой лев.

35

Анонимен

преди 2 години

вече цъфнаха заглавията в западните медии , с призиви да окажат натиск да приемат РСМ в ЕС колкото се може по-скоро .

34

Asparuh

преди 2 години

Не мога да повярвам какви хора пишат и то какви глупости. Това е страшна трагедия особено когато има и деца. Страшно е!

33

Анонимен

преди 2 години

Все ми е тая... Напишете нещо вселео, де!

32

Анонимен

преди 2 години

Веселине, Веселине, поне се поинтересувай малко или все още плащат за това да пишеш против Баци... този участък е строен по времето на БСП и фирмата е МАКЕДОНСКА

31

Голф 5

преди 2 години

Никой не е застрахован от изкачащо животно,човек,дупка на пътя,оставена гума от ТИР малко в и завряна под мантинелата,неравност на пътя,за която,ако не си пътувал по този път,няма как да я знаеш.Има едно село,преди моето,в което на ляв завой,без никаква видимост отсреща има пропадане,което ако не го знаеш,предницата ти отива на кино.Много слаб контрол от органите на реда.Особенно тук до Дунав мост 2,има участък с ремонтни дейности за пътя Видин-Ботевград,камиони излизат на пътя,чакъл,тиня...

30

Анонимен

преди 2 години

"Допускам,че и шофьорът може да е малтретиран от фирмата,в която работи,тоест да е бил уморен до болка" - Ами да се е оплакал публично и поале в съотвентите институции, тогава!

29

Анонимен

преди 2 години

"Аз не обичам смъртта и съжалявам само за дечицата," ааа инапе другите да си умиргат, виакш...

28

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Който гроб копае другиму сам попада в него. Аз не обичам смъртта и съжалявам само за дечицата,които са загинали,но не ка сме наясно,че виновни за тези коварни пътища са именно Турските строителни фирми на ГЕРБ,които нямат и един процент качество. Допускам,че и шофьорът може да е малтретиран от фирмата,в която работи,тоест да е бил уморен до болка.Ала ето го резултата от турският терор над България в последните тридесет години. Умряха турци от турци.Честито да ви е.

27

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тоя завой го знам-с обратен вираж е!Има такъв на Тракия около Вакарел.Като сложиш тъмнината и мокрия път - белята е готова.За мен това е резултат от грешка на шофьора и пътна обстановка.Брат ми бачка е Силвър Стар и сега пишат доклади,щото рейса е Мерцедес.Властите са реагирали адекватно.Светла им Памет на горките.Съболезнования на близките.Това не трябваше да се случва.

26

Анонимен

преди 2 години

По рано е построена ,не е 2007 година.Построена е през 1997-2000 година.Сега сме 2021 г.тя е на над 20 години и е в добро състояние.Не е пътя виновен.Може да няма хубава маркировка и знаци.Но според мен не е проблема с пътя ,а е друг.Дано експертите да кажат истината.

25

Kiro

преди 2 години

Който има финансови проблеми да дойде да го бухам в гърлото. А тия макеалбанцициани дамрат

24

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

Е няма проблем ковид мовид продължаваме промяната

23

Иван

преди 2 години

Ама те не са македонци (българи)

22

Иван

преди 2 години

Ама тези не са македонци(българи) !

21

Анонимен

преди 2 години

До Бойко Борисов 16 Преди да пишеш глупости вземи малко се образовай, че тази магистрала е построена през 2007г. от тройната коалиция БСП+ДПС+НДСВ.

20

до 18

преди 2 години

Аз съм на 33 и карам BMW 540i последен модел. Имам златен талон, изключително толерантен водач съм, програмист. Имам малко дете. Не, не се влача с 80 извънградско и когато пътят го позволява, карам една идея по-бързо, но не и безотговорно. Подчертавам- когато пътят го позволява. А не да хвърчиш с рейс, пълен с туби нафта по нанадолнище на мокра магистрала. Това е абсурд и престъпление.

19

Каракачанов

преди 2 години

Македонците ми са по-добри от македонците ти

18

Анонимен

преди 2 години

Всички са албанци с изключение на един ,сигурно той е сръбският гражданин!

17

Анонимен

преди 2 години

Най-гадното е,че фокуса на новините е отново свързан с жертви и смърт.Очевидно нищо друго не може да измести този негативизъм трупан толкива време.От умрели от К19 до умрели в катастрофа...Егати тъ по ти ята.....четеш новини и се депресираш...Не обвинявам никого,нито критикувам,просто ме е яд,че все лоши неща стават център на събитията...