76

Роза

преди 2 години

Животът е кратък,а в днешните времена-особено несигурен."...защото утре,утре,утре-ще съмне може би без теб или без мен!"Не помня името на автора на това стихче,но то е поетичен израз на една житейска истина!

75

Анонимен

преди 2 години

Объркаха бая народ.Едни казват,че са били спрели в някаква отбивка на магистралата,други,че са се движили в най-лявата лента по посока на движението с висока скорост.После... 90 мин преди катастрофата били на бензиностанцията,а само на 20 мин от нея стянал инцидента ??!! Къде са били и какво са правили останалите 70 минути??!! Тия будните,които са се спасили,като са видяли,че шофьора кара като бесен посред нощ,защо не са му казали да намали ??

74

Анонимен

преди 2 години

Светъл път на всички души!Хората,на физическо ниво не знаят /не помнят/ , че душата сама си избира живота от няколко избора които й се дават за нейно развитие на Земята!Всичко което се случва на Земята вече се е случило в духовния свят.И когато има много загинали при катастрофа, това е за по нататъшното развитие на душите.Когато човек знае,че смърт няма -тя е само на тялото а душата и духът съзнанието духовното тяло са живи, няма защо да страда.За душата смъртта е прекрасна тя е освобождаване

73

1908

преди 2 години

Спомнете си миналото и го сравнете. Когато комунистите вземат цялата власт винаги имаше такива работи. Спечелиха изборите миналия ден - вчера маса изгорели в дом за стари хора, а днес гробища на пътя. Узакони се новото управление от сатаната - вече могат да дерибействат. Курбанът за Звяра е даден.

72

бай Ставри

преди 2 години

До Бойко Много ми липсваш, идвай вече чакам те за булка в ЦСЗ. Хахахаха

71

Виктория

преди 2 години

Бог да прости загиналите! А нека ние се смирим и да не превръщаме тази трагедия в поредната журналистическа сензация или трибуна за политически PR.

70

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да се каже в такива моменти. Моите съболезнования на близките. Бог да ги прости хората.

69

КРЕЩИ НИНОВА.....

преди 2 години

АЙДЕ , КРЕЩИ ПАК "УБИЙЦИ" НА КОМИТОВА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ....!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩО НЕ КРЕЩИШ ПАК , КАТО РАЗГОНЕНА КОЗА...?..ПОМНИШ ЛИ КАТАСТРОФАТА В СВОГЕ И КАК КРЕЩЕШЕ ТОГАВА В ПАРЛАМЕНТА??НЕ КРЕШЩИШ---ЗАЩОТО УСТАТА ТИ Е ПЪЛНА С ЛИГИ ОТ АЛЧНОСТ ОТ НОВАТА ВЛАСТ НА РАДЕВ , ЗАЩОТО ШОСЕТО Е СТРОЕНО ОТ СТАНИШЕВ И СЕГА СИ МЪЛЧИШ , КАТО ДУПЕ...!....МРЪС НИЦА СИ ТИ НИНОВА И ГАДНА ЛИЦЕМЕРКА --КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАР ЦАЛ!!!!

68

Боже, горките хора..

преди 2 години

Какви са тези "магистрали" целите в опасни завои :( Господ да се смили над нас грешниците, проектантите и строителите на тези недоразумения. Искрени съболезнования на близките.

67

Анонимен

преди 2 години

Истинска трагедия! Радвайте се на живота и обичайте близките си, не бъдете злобни и груби, съдбата винаги наказва, особенно присмеха на чуждата мъка. Всички сме хора, независимо от цвета, религията, половата принадлежност, умни, глупави и т.н. Мъката в душата я усеща всеки, не бъдете гадни, а съпричастни!

66

Бойко

преди 2 години

Липсвам ли ви вече?

65

Господ

преди 2 години

Тая мюсулманскаизмет дамре. И макетатадамрат. Гледам и не прощавам. Като биха българите в македонската селска държава му беше смешно на Зайобайо. Като горяха нашия флаг пак. Господ е българин. Не ме ядосвайте макетаимюсулмани.

64

Дилдо

преди 2 години

Няма значение албанци ли са, северномакедонци ли са, да бъдем смирени поне днес. Хора сме, да почиват в мир!

63

Ne

преди 2 години

Потресен съм от цялата кохорта политици, които искат да сме "братя и сестри" с хора, които празнуват Деня на албанската азбука в Турция, дори не в Албания представете си!Мир на праха им на невинните жертви, но как така тези хора ни станаха много мили, а с нашите си етнически братя турци се делихме преди 1-2 дни на наши и чужди?!А Заев се хилеше все едно нещо супер хубаво е станало и използва пресконференцията да прокарва политика, насред трагедията. Ами не искам да съм брат с такива хора, мерс

62

ЗАВОЙ

преди 2 години

не знам КОЙ СРИВ, КОЙ ПРАВ, но при предната подбна ката строфа с жертви и то български, Баце уволни 3 трима министри, да видим сега КОЙ, КОЛКО ще уволни

61

Анонимен

преди 2 години

Верно че не виждам български имена, само мюсюлмански...... :) Това явно е насочено против албанците, ама все пак са хора, не животни за клане :((

60

родител

преди 2 години

до бара-ш ли го ур--од Това са хора ,живи изгорени , без значение религия !

59

бааа го

преди 2 години

К'ви северномакедонци са тези шиптъри?!

58

Дали не е ГЕРБ?

преди 2 години

До 100 кила ракия - Лот 0 "Първоначалната стойност на отсечката е 32 милиона евро, но към 2011 г. тя още няма документи за ползване и цената се е увеличила на 98 милиона евро." - 98 млн лв и няма знаци и маркировка на този завой, строен от ГЕРБ. (Кабинет Борисов 1: 27 юли 2009 - 13 март 2013)

57

Анонимен

преди 2 години

Еми то дори изядоха част от стадиона във Варна, дето го строят от 30г. и все немогат да го "достроят", представям си за пътищата :))) Все пак да чуем "компетентните" органи, щото само гадаем какво е станало :))