19

питане !

преди 2 години

Къде беще Борисов 13г., за да ремонтира шосето ?БСП ги построило , ами нали после трябва и ПОДРЪЖКА НА ПОСТРОЕНОТО , АПИ -герб къде са били ?

18

Vs

преди 2 години

Понеже много бързат, вместо РСМ (република Северна Македония), са написали РМС (република Македония Северна). За съжаление, Не е лошо да го поправят.

17

някой си

преди 2 години

Как всички сте много информирани и компетентни, да се чуди човек

16

Анонимен

преди 2 години

От 1 година и половина сме през. Република, който не е разбрал... За това време Никой не е проверил от "новите управляващи", какво са правили "старите управляващи"... И пак Бойко виновен. И не съм гласувал нито за едните, нито за другите, които коментирам. За сведение.

15

брей ,бре !?

преди 2 години

Пак питаме от Перник :Кога Лиляна Павлова ще връща парите за язовира в Перник ?

14

Анонимен

преди 2 години

9 спри с глупостите. 1. Това не е магистрала, а скоростен път, защото не отговаря на новите изисквания. 2. Строено е през 2004 г по времето на БСП и има такива участъци, че никога няма да бъде обявен тоя път за магистрала. Вижте фактите, после плюйте, че накрая да не излезе че яко сте оплюли своите.

13

Анонимен

преди 2 години

До Хирохито "и 10 години ГЕРБ нищо не е направило по въпроса!" Мдааа, след като изведнъж паднА опорката с "магистралата на Бойко",наред са тръшканията, че Бойко не е е "оправил" пътя. Знаете ли как се "оправя" път, който е ПОСТРОЕН и с грешни виражи и т.н.? Трябва да се ИЗРИНЕ и да се ПОСТРОИ НАНОВО. Бойко вярно, че построи много, но има още магистрали които не са построени, за да се занимава И с това. Въпроса е, КОИ са били тия преди Бойко, които са строили така.Май са от партията на Радев.

12

Даа!

преди 2 години

След като са установили , герб са имали възможността да я ремонтират , те знаят как се први ''ремонт'' , на ремонта !

11

Анонимен

преди 2 години

Над 20 години пътувам редовно по този път! Освен ненормални шофьори други опасности не съм срещал!

10

До 6

преди 2 години

До Хирохито: Приемам, че Борисов не е направил нищо по въпроса, но по тази логика защо министъра на транспорта през последните 7 месеца също не е направи нищо, ако е било толкова спешно, нали сега са само умни, по-умни и най-умни.

9

Анонимен

преди 2 години

Пътят и строен 2002 до 2004 и е по стария закон от време съветско. Строено е по времето на правителството на БСП. Има си документи от които ясно се вижда кой е строил и кой е дал поръчката. През 2020 има предписание за същия път, но понеже е направено от гербери, новите не само не са го изпълнили, но и са го забравили. Ей за това ви говорим. В стремежа си да метете ще изметете и доброто, а на края ще изметете и себе си.

8

Анонимен

преди 2 години

Отиде политиката на радевистчетата: нито Бойко е строил магистралата, нито има "спестени кюлчета" както вече прочетох в други статии. Какво стана сега, май няКОЙ друг е строил некачествено, а другаре?

7

Анонимен

преди 2 години

Е това вече е трагедия в трагедията.

6

Хирохито

преди 2 години

Участъкът е построен преди 15 години, а Борисов с 10 годишното си управление и неговите супер пътища не са обезопасили този уастък, нито неговите хора са изисквали да има оценка на безопасността на пътя - 10 години нищо и накрая ето го резултата!Кой е виновен !? Едвали е Президента или правителството те нямат нищо общо с този път който е построен преди 15 години и 10 години ГЕРБ нищо не е направило по въпроса!

5

Анонимен

преди 2 години

от там са петимата от РМС

4

Асан

преди 2 години

Работнически младежки съюз РМС

3

Анонимен

преди 2 години

Маллииии, тва ако е истина...

2

Анонимен

преди 2 години

Какво е РМС?

1

Асан

преди 2 години

РМС какво е